Šta je novo?

Mafia II

Kupio sam original, ne narodnu verziju.I ja se čudim kako, kažu da ima 1.4 giga, ali meni je update mafije posle kupovine dlc prijavio 0kb.

Heh, folder ima 1.3 giga, to potvrđuje moju teoriju.Nije skinuo ništa, a folder je tu sa svime što treba.

Nisam kod kuće, mašini tamo pristupam remote.

Nisam kod kuće, mašini tamo pristupam remote.

e bedak :) ima 5 main misia i ostatak je kao Jimmy tj jurcas po gradu... Ima novih predela itd odlicna je prva misija kada juris likove sa pumpe i opusteno mogu reci da odise starom mafiom sada je igra kompletna i fenomenalna :) igra taman za DVDDL :-D

Izaso li je joes adventures dlc za ps3? ne mogu da ga nadjem na PSN store

znam da je rano,al ako neko ima link bio za torrent down.bi zahvalan da posalje na p.m.

Igore ne znam sta si sti ocekivao,al ja sam se nadam da ce ona crvena sto je cuknula kola da me poseti u joe's aparmtmant jos od Story :)
a ako hoces obru seriju gledaj Soprana, ja jsam Jimmy-ija i Boss misijiu odigrao bar 30tak x. !

Poslednja izmena:
U velikom sam iskušenju da obrišem ovu igru sa kompa, na 9. chapteru sam... Smara neviđeno... Jel ima pucnjave neke posle tog chaptera ili se samo vozikaš kao 90% vremena kao do sada, da vidim da li vredi...

ma ima malo je glupo da prekines na 9tom , bar je meni to slicni principu "preskocio 9 zidova, pa se vratio nazad, mrzelo ga i 10ti da peskace"...al tvoja je odluka, imas ih jos 5., chaptera, ne zidova :)

I eto ga Joe's Adventure. 1.2gb je :) downloading now..

Slučajno nabasao na IGN skrinove "iz igre" pre nego što je ona izašla :D ono nema veze sa vezom, znači smešno, vrištao sam...

Poslednja izmena:
Btw DLC ima oko 8h gameplay-a, sada sam pročitao na jednom forumu :D užas... Izgleda da su isekli iz igre sve to....

I kakav je je li vredi skidati igru ponovo zbog joe?

ima sada svuda, skidrow naravno

našao, hvala...samo ne znam jel da skidam ovaj "uploaded 57 min.ago" ili onaj postavljen u 20.55h...mislim na torrente sa PB-a, oba su skidorw...al sa mojim netom imaću 1.3 Gb tek sutra :(

kod ovog 2. (koji sam inače počeo da "vučem") piše : Additional Notes:This DLC requires latest update installed!

Poslednja izmena:
našao, hvala...samo ne znam jel da skidam ovaj "uploaded 57 min.ago" ili onaj postavljen u 20.55h...mislim na torrente sa PB-a, oba su skidorw...al sa mojim netom imaću 1.3 Gb tek sutra :(

kod ovog 2. (koji sam inače počeo da "vučem") piše : Additional Notes:This DLC requires latest update installed!

uptade 2 mafia II :) ps da vredi igra je fantasticna samo se brzo prelazi :))) mnogo mi se dja :) i da ljudi na HARD UBIJA koliko je tezem nego na main misijama tj vito slaketa :-D

Poslednja izmena:
ja skidam "tracker btarena" a imam: full dlc pack + jimmy + freeride (koji je inače nj**ra teško ne znam dal da ga obrišem sad ili odmah!?) + skidrow update fix (neki već), valjda će raditi Joe Ad. i sa ovim...ako ne jel može pomoć Igore brate, druže i saborče šta i tačno da skinem na p.m. da se ne bih sutra iznervirao jer evo već oko pola sata utorrent vuče ovo, ima seeder-a a ja sam tek na 4%.:mad:,
btw. čim neka para padne uzimam sledeći adsl paket...sa bržim downloadom!

ja skidam "tracker btarena" a imam: full dlc pack + jimmy + freeride (koji je inače nj**ra teško ne znam dal da ga obrišem sad ili odmah!?) + skidrow update fix (neki već), valjda će raditi Joe Ad. i sa ovim...ako ne jel može pomoć Igore brate, druže i saborče šta i tačno da skinem na p.m. da se ne bih sutra iznervirao jer evo već oko pola sata utorrent vuče ovo, ima seeder-a a ja sam tek na 4%.:mad:,

e pa vec mislim da si ubacio taj update izasao je pre mesec dana :) inace evo misije koju su izbacili iz VITA ono kada panduri pisaju... na zalost ovde nema slicnih scena ali evo je :) tacno su osakatili igru...

a ovo ce vas mozda razocarati ps igram na hard ne skupljam plejboj samo igram misije :

Poslednja izmena:

Pa covece imas sada akciju ovo adsl 4mb/s + iptv **** kevu net ;)

e pa vec mislim da si ubacio taj update izasao je pre mesec dana :) inace evo misije koju su izbacili iz VITA ono kada panduri pisaju... na zalost ovde nema slicnih scena ali evo je :) tacno su osakatili igru...

a ovo ce vas mozda razocarati ps igram na hard ne skupljam plejboj samo igram misije :

Znaci za 2 sata na Hard se moze preci dlc!Ha,ha koja glupost!Osakatili su igru samo tako!Da su je izbacili u kompletu bez tih "zamornih" dlc-ova ne bi bili tako ispljuvani od strane igraca!Kada se pogleda sa druge strane,kome je uopste danas stalo do kritika,bitno je da se lova obrce!:crash::mad:

Znaci za 2 sata na Hard se moze preci dlc!Ha,ha koja glupost!Osakatili su igru samo tako!Da su je izbacili u kompletu bez tih "zamornih" dlc-ova ne bi bili tako ispljuvani od strane igraca!Kada se pogleda sa druge strane,kome je uopste danas stalo do kritika,bitno je da se lova obrce!:crash::mad:

na zalost izgleda da je tako evo tu sam stao sinoc sada cu da nastavim i da vidim za koliko moze da se predje kompletan DLC ...

Krenuo sam da igram izgleda ok, iako nisam neki ljubitelj Mafije 2 (smartam da je moglo mnogo bolje) odigracu ovo, samo da su ovo sve ubacili u pricu da se igra naizmenicno sa Vitom i Joe-om bilo bi mnogo bolje !

Moram da primetim da igra lepo radi, bar na nVidiji.

Sve na max 50-60FPS fizika HIGH 1680x1050

Mozda imam ovakav osecaj jer sam glavne misije kad se irga pojavila prelazio na 5750 1GB

EVO 2 h igre tj 1h50 min 86 % heheh :) inace igra je teza nego renije na Hard vise policije 2 metka u tebe i cao cak nekoliko puta mi se desilo samo 1 metak,vreme za izvrsavanje misije mnogo brze istice,misiju na Kingston stanici prelazio sam 10 ak puta tj 10 ak puta sam ubijen :) igra je ok nema neke price ali fino je :)

EVO 2 h igre tj 1h50 min 86 % heheh :) inace igra je teza nego renije na Hard vise policije 2 metka u tebe i cao cak nekoliko puta mi se desilo samo 1 metak,vreme za izvrsavanje misije mnogo brze istice,misiju na Kingston stanici prelazio sam 10 ak puta tj 10 ak puta sam ubijen :) igra je ok nema neke price ali fino je :)

Znaci nije ni 2 sata!Sta da mu radis kada je tako!Bas me interesuje koliko ce meni trebati!Za tezinu si u pravu,ja isto igram na hard i na samom pocetku igre kada sam jurio "onoga" po ledu,morao sam barem pet puta ici ispocetka!:p

Znaci nije ni 2 sata!Sta da mu radis kada je tako!Bas me interesuje koliko ce meni trebati!Za tezinu si u pravu,ja isto igram na hard i na samom pocetku igre kada sam jurio "onoga" po ledu,morao sam barem pet puta ici ispocetka!:p

to po ledu sam iz prve samo sam ga udario od pozadi i izgurao van leda potom povukao rucnu i zaneo auto da ja ne upadnem :-D inace evo sada ce shot vremena itd :-D

ahahah BUG :-D

Poslednja izmena:
Koliko me je smorila vanilla mafia 2, i 2h mi je previše za dlc...

Nazad
Vrh Dno