Šta je novo?

Mafia II

Pa mozes slobodno, to moze samo da pokazuje o tvome neznanju da su igre tu da zabave coveka, a ne da se pokazuje ko je vise kul i smart sto igra "kvalitetne" naslove.:)

Poslednja izmena:
Ja sam je zavrsio sinoc i igra je sjajna. Po mom misljenju u opste nije pobacila, cak sta vise ispunila je moja ocekivanja.

I nije da je igra "prekratka". Mozda jeste đacima koji su bili na raspustu pa su mogli da je odvale za 2 dana bez jela i spavanja. Ja sam je igaro dnevno po 2 satića u veče i baš mi je fino legla, po jedan-dva chaptera dnevno, sa sluškama i utišanim televizorom.. prava razonoda.

Priča je dobra, likovi su dobro koncipirani a najjači feature je kad se odrađuje posao za gsn Salieria čime se direktno povezuje na neki način sa prvim delom.. extra.

Ja sam je zavrsio sinoc i igra je sjajna. Po mom misljenju u opste nije pobacila, cak sta vise ispunila je moja ocekivanja.

I nije da je igra "prekratka". Mozda jeste đacima koji su bili na raspustu pa su mogli da je odvale za 2 dana bez jela i spavanja. Ja sam je igaro dnevno po 2 satića u veče i baš mi je fino legla, po jedan-dva chaptera dnevno, sa sluškama i utišanim televizorom.. prava razonoda.

Priča je dobra, likovi su dobro koncipirani a najjači feature je kad se odrađuje posao za gsn Salieria čime se direktno povezuje na neki način sa prvim delom.. extra.
Amin

Skorz dobra igrica prica je extra kraj sta znam mogao je i bolji da bude... moja mana je sto nisam odigrao ni jedan side quest bukvalno sam isao gde mi oznaci na mapi da idem i to su trebali bolje da odrade jer nekako ni nesteknes utisak da ima side questova samo furas prema cilju.
Isto mene je bar smorila policija u igri kako je odradjena, mislim da su je napravili da smara samo igraca realno obrnuo sam igru i nisu me ni jednom uhvatili a ubili su me dva tri puta na ulici kad sam mlatio onako nekog bezveze isto tako u 75%slucajeva kad obijam kola policija bas tada prolazi pored mene pa moram malo da im bezim sto po meni samo mi je oduzimala vreme idi presvuci se bla bla.

Skorz dobra igrica prica je extra kraj sta znam mogao je i bolji da bude... moja mana je sto nisam odigrao ni jedan side quest bukvalno sam isao gde mi oznaci na mapi da idem i to su trebali bolje da odrade jer nekako ni nesteknes utisak da ima side questova samo furas prema cilju.
Isto mene je bar smorila policija u igri kako je odradjena, mislim da su je napravili da smara samo igraca realno obrnuo sam igru i nisu me ni jednom uhvatili a ubili su me dva tri puta na ulici kad sam mlatio onako nekog bezveze isto tako u 75%slucajeva kad obijam kola policija bas tada prolazi pored mene pa moram malo da im bezim sto po meni samo mi je oduzimala vreme idi presvuci se bla bla.

Haha pa kakav side quest, nema ih u igri:D

Hahahahahaha, obozavam te :D

treba da ih bude valjda zasto i na mapi bilo to u legend???
i mene je to bunilo plus onih 70% bice da se 30% krije u tim sporednim misijama ali valjda sa penicilinom to ne radi hm?

Kakve sporedne misije šta pričate? :trust:

taj ostatak procenata se dobija skupljanjem playboy slika i skupljanjem nekih postera šta ti ja znam

A u dok sam citao vase komentare da ej igra kratka nisam mislio da je ovolim kratka :D. Ali krajnji utisak odlicnooo bash mi se svidela :)

Pa to ce verovatno da stigne uz neki od DLC-ova...

pa razumem ja vas ali zasto na legendi na mapi pise crveni kruzic main mision i zuti kruzic job
e taj zuti ja nikad nisam video :(

Pa kazem vam - cekajte DLC...

I sta, dobijes xxxx dolara? Velika mi misija...

Korisnice smorio si :D

Opis igre: Mafia II @ benchmark
Ocena: 78%

Kvaliteti:

- Odlična priča sa dobrim tempom pričanja
- Raznovrsna dešavanja u kampanji
- Zvuk doba u koje je igra smeštena
- Kvalitetna prezentacija, verno prenešena atmosfera četrdesetih i pedesetih
- Grafika i fizika verovatno najnapredniji među sandbox igrama

Nedostaci:

- Nije za svet sandbox igara danas ono što je bio prvi deo
- Nema multiplej
- Ne stimuliše da se išta radi po pitanju bilo čega što nije glavna priča
- Napucavanje nije preterano zabavno, niti izazovno

Ima već i posebna tema o ovome :)

Poslednja izmena:
...retko kad bude drugi deo bolji od prvog u bilo cemu..ima izuzetaka, ovo ne spada u te izuzetke i mislim da se ne treba puno oko toga zamarati. Ovi DLC-ovi ce lepo da legnu onom kome se svidela igra pa da gustira...

Poslednja izmena:
Ljudi jel kraj igre kad ubijete onoga debelog sto mu je ubio caleta:) ili je meni ovo zabagovalo:S:

Nije kraj igre :)

U ovoj igri, odokativno, fali bar 60% sadrzaja.

Fali , fali i te kako... Cekam jos sutra ovaj Jimmy Vendeta DLC, isprobam to i konacno uninstall:wave:

Vrh Dno