Al je tebi dobro sine![]()
AminJa sam je zavrsio sinoc i igra je sjajna. Po mom misljenju u opste nije pobacila, cak sta vise ispunila je moja ocekivanja.
I nije da je igra "prekratka". Mozda jeste đacima koji su bili na raspustu pa su mogli da je odvale za 2 dana bez jela i spavanja. Ja sam je igaro dnevno po 2 satića u veče i baš mi je fino legla, po jedan-dva chaptera dnevno, sa sluškama i utišanim televizorom.. prava razonoda.
Priča je dobra, likovi su dobro koncipirani a najjači feature je kad se odrađuje posao za gsn Salieria čime se direktno povezuje na neki način sa prvim delom.. extra.
Skorz dobra igrica prica je extra kraj sta znam mogao je i bolji da bude... moja mana je sto nisam odigrao ni jedan side quest bukvalno sam isao gde mi oznaci na mapi da idem i to su trebali bolje da odrade jer nekako ni nesteknes utisak da ima side questova samo furas prema cilju.
Isto mene je bar smorila policija u igri kako je odradjena, mislim da su je napravili da smara samo igraca realno obrnuo sam igru i nisu me ni jednom uhvatili a ubili su me dva tri puta na ulici kad sam mlatio onako nekog bezveze isto tako u 75%slucajeva kad obijam kola policija bas tada prolazi pored mene pa moram malo da im bezim sto po meni samo mi je oduzimala vreme idi presvuci se bla bla.
Hahahahahaha, obozavam teSkorz dobra igrica prica je extra kraj sta znam mogao je i bolji da bude... moja mana je sto nisam odigrao ni jedan side quest bukvalno sam isao gde mi oznaci na mapi da idem i to su trebali bolje da odrade jer nekako ni nesteknes utisak da ima side questova samo furas prema cilju.
Mozda je mislio da doteruje kola onom cici pa mu ovaj uleti kintuHaha pa kakav side quest, nema ih u igri![]()
Mozda je mislio da doteruje kola onom cici pa mu ovaj uleti kintuali svaki put kada odes kod njega ovaj kaze dodji drugi put
![]()
Ocena: 78%
Kvaliteti:
- Odlična priča sa dobrim tempom pričanja
- Raznovrsna dešavanja u kampanji
- Zvuk doba u koje je igra smeštena
- Kvalitetna prezentacija, verno prenešena atmosfera četrdesetih i pedesetih
- Grafika i fizika verovatno najnapredniji među sandbox igrama
Nedostaci:
- Nije za svet sandbox igara danas ono što je bio prvi deo
- Nema multiplej
- Ne stimuliše da se išta radi po pitanju bilo čega što nije glavna priča
- Napucavanje nije preterano zabavno, niti izazovno
Haha pa kakav side quest, nema ih u igri![]()
Hahahahahaha, obozavam te![]()
Volim i ja vas ali evo jednog side questa za neverne tome
Namotaj odma na 1.35 min
http://www.youtube.com/watch?v=omY93dIH8pc&feature=player_embedded
A side questovi se obavljaju kod poznatih baja koji su oznaceni na mapi
Nije kraj igre![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari