Šta je novo?

Mafia II

Ljudi mrzi me da sada citam nazad postove ne bili nasao resenje za moj problem posto stvarno ih ima dosta. Pa cu da pitam kako da resim problem sa belim ekranom koji treperi i sve bljesti do jaja a u pozadini se cuju otkucaji srca, probao sam sa drugim lekom ali isto mi se desava. Jeli neko zna gdeima dobar lek verzija igre mi je skidrow.
hvala

To je problem sa lekom, smanji ti život na 1 poen. Obidji apoteke gde su pazario taj prvi lek, naći ćeš mu supstituciju lako. Ne smemo ovde da dilujemo lekove koji nisu na beloj listi.

To je problem sa lekom, smanji ti život na 1 poen. Obidji apoteke gde su pazario taj prvi lek, naći ćeš mu supstituciju lako. Ne smemo ovde da dilujemo lekove koji nisu na beloj listi.

Brate bash sam se nasmejao sada :D svidjaju mi se ove sifrovane poruke :D

Presao igru i mogu reci da su se bas lepo potrudili sto se grafike tice...voznja po gradu je pravi melem za oci...akcija je ok,mozda malo kratka prica ali sta je tu je...definitivno vredi probati.

Ok je igra skroz. Previse se ocekivalo,pa se isto tako i razocaralo.

Mada,mogli su da ubace malo nekih side quest-ova,da malo ode prica u sirinu. Ovako em je skroz pravolinijska pricha,em nemas neki opravdan razlog da njuskas mnogo po gradu. A s' obzirom kako su odradili grad,to je stvarno steta.

Nesto me zeza igra, 14-ti chepter, trazim dzoa po gradu, dodjem do restrorana "Mona Lisa" i pokazuje mi crvena tacka na vrata, dodjem do vrata i pise mi da stisnem E da ih otvorim ali ne reaguje nista, jel se nekom desilo ovo i kako je resio.

Nisam imao taj problem...zabagovalo ti je nesto sigurno...

Meni je cela igra protekla bez ijedne greske,sigurno je bug.Da,steta sto nema vise njuskanja po gradu...ovako sam uzivao u voznji.Extra su odradili prelaske iz jutra u podne,predvece,noc,godisnja doba i sve.Nadam se da ce sledeci deo da bude bar malo duzi.

Cekaj bre, ne moze da se vozika po gradu i to kad se predje?!

Poslednja izmena:
@El barto
Kao moci ce kada izadje ovaj DLC za nedelju dana, i to sve sa arcade misijama, ali boga pitaj... mada - imas vec mod za free ride na net-u...

Ok, taman cu onda i preci (malo ranije). Super. Jel cu morati opet da prelazim ili ne?

Ja se vozikao onako dok je neka misija bila u toku ali ako ima free ride mod onda milina.

Kad izlazi DLC?

Google (mozda nisam dao odgovor ali nisam lenj).

Google (mozda nisam dao odgovor ali nisam lenj).

Jel bio toliko problem napisati "Sedmog septembra"?
Hvala, Dariuse.

Sad sam stigao do osmog chaptera, extra je igra - a animacije odnosno cut-scene 11/10! Toliko su realni pokreti i sve to da nemam reci... Igra je BRUTALNO DOBRA!!! Ne znam sta vi serete da ne valja. :D

Malo pre i ja zavrsih. Evo par mana po meni, koje niko nije pominjao.
- Ne svidja mi se to kada vozim malo brze svojom desnom stranom, a ljudi na nekih pedesetak metara od mene, pocnu da beze i skacu u stranu, dok u nekim situacijama idem pravo na coveka pun gas, a on kulira ili prolazim za dlaku pored njega a on se normalno seta kao da nisam prosao pored njega 2 mm, sto na sat.
Ali opet igra kao igra nije losa po meni. Grad je extra, pricanje sa ljudima isto... ali sve je to trebalo da bude bolje i duze. I na kraju, uvek ono ali... :)

Pocetak chaptera 8, kad dolazim u novi stan. Kad dodjem do garaze i izaberem auto izadje mi iz igre. Vec 3-4 puta sam probao i isto. Sta da radim?

KAKO SAM SE IZNERVIRAO ***!!!

Imas resenja na prethodnim stranama...

Ne mogu da nadjem, mozes da napises ili das link za post?

Bio je bag ono na 14tom chepteru, krenuo sam ponovo chepter i uspesno zavrsio, presao i celu igru, toliko sam je cekao da izadje, a obozavam celu tu pricu, i ne mogu nista lose da nadjem sem sto je jako, jako kratka, ako cemo ovoliko da cekamo na sledeci deo onda j*****.

Pa neka ga ako mu se dopada. Ionako je kratka igra.

Šta sam ja trebao da se podsmevam svima koji prelaze ko zna koji FEAR ili Crysis po petnaesti put.

Nazad
Vrh Dno