da li vi uopšte igrate igru, ili non stop gledate FPS, gličeve, teksturu, 90% komentara ovde se odnosi na nebitne tehnikalije, to je kao da voziš motor, a gledaš kako se zadnji točak okreće, paf zid.
Probao sam ima lep ambijent, za sada mi se ne sviđa, kao što su neki već naveli, izuzetno brza radnja, i nemogućnost upoznavanja grada, u kecu, je bilo tako da malo malo pa te panduracija vija, zbog proletanja na semaforu, ili ne davanja žmigavca, pa je bilo uvek neke spontane jurnjave.
Drugo je vreme i neuporedive su igre jedna sa drugom, u to vreme kada je mafija 1 izašla slobodno tumaranje gradom, slobodna vožnja metroom i td su bile novosti.
Zašto su kod mene tako loše perfomanse kad uključim fiziku, kod napucavanja ide na 10 fps-a a stavio sam zadnji driver za fiziku.Izgleda mi ko da uopče ne radi fizika prko grafičke, driveri od grafičke su 185.85 whql
Cekaj, znaci normalno je da opada health?!?
Tvikovanje fizike. Navodno pomaže.
http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii-demo-tweaking-physx-performance/
Zna li neko zasto konstantno secka igra, FPS nije nizak, oko 50 je ali konstantno secka, cak i u filmovima izmedju misija.?
Sve sam odradio sto si rekao,ali problem se i dalje nastavlja,samo se zamrzne i izadje iz igrinstaliraj dx 9 sto dolazi uz igru i fiziku i nebi trebo imati problema![]()
Verovatno ti treba jedan gtx480 za fiziku. :d
Meni nije jasno zasto bi izostavili free ride mode, jedna od glavnih najava za igru je bila da ce povrsina grada biti 2x veca od Lost Heaven-a pa da ce tako igraci moci da uzivaju u "virtuelnom prostranstvu", osim ako ne planiraju da omoguce skidanje dopune kao dlc samo za steam korisnike koji poseduju original igru naravno i to sve u cilju suzbijanja ilegalnog kopiranja. Ipak igra je dostupna preko steam servisa tek od 29.8. za EU. Moguce da ce biti i neko takvo slicno obavestenje narednih dana ne bi me nista cudilo, jer stvarno ne mogu da verujem da su na igri radili toliko dugo(mislim da su prvi screen-ovi za igru procureli jos 2006-7 godine) da bi ostavili samo 15 misija koje se predju za jedno posle podne?!?
Ma detalji su extra, nisam mnogo igrao ali odmah na pocetku secam se detalja da cim udjem u ulicu na povratku kuci, 2 lika dozivaju ispred neke zgrade dozivaju valjda njihovog prijatelja da izadje na pice, a izlazi njegova zena i pocinje da vice na ove zato sto ga zovu na pice i kad god ode sa njima vrati se kuci urokan. Nisam igrao dugo, tek do 3 chaptera, ali verujem da ovakvih detalja ima mnogo i samo treba obracati paznju na njih. Grad je dosta ziv, neko je pre dosta postova lupio da je grad mrtav, sto uopste nije tacno. Zvuk je odlicno pozicioniran u igri, gomila detalja ima u zvuku, danas sam bas preslusavao zvucne efekte i prostornu ispunjenost sa njima i mogu reci da je zvuk u igri vrhunski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari