Šta je novo?

Mafia II

Zašto su kod mene tako loše perfomanse kad uključim fiziku, kod napucavanja ide na 10 fps-a a stavio sam zadnji driver za fiziku.Izgleda mi ko da uopče ne radi fizika prko grafičke, driveri od grafičke su 185.85 whql

Cekaj, znaci normalno je da opada health?!?

da li vi uopšte igrate igru, ili non stop gledate FPS, gličeve, teksturu, 90% komentara ovde se odnosi na nebitne tehnikalije, to je kao da voziš motor, a gledaš kako se zadnji točak okreće, paf zid.

Probao sam ima lep ambijent, za sada mi se ne sviđa, kao što su neki već naveli, izuzetno brza radnja, i nemogućnost upoznavanja grada, u kecu, je bilo tako da malo malo pa te panduracija vija, zbog proletanja na semaforu, ili ne davanja žmigavca, pa je bilo uvek neke spontane jurnjave.
Drugo je vreme i neuporedive su igre jedna sa drugom, u to vreme kada je mafija 1 izašla slobodno tumaranje gradom, slobodna vožnja metroom i td su bile novosti.

Nije valjda da free roam nije omogucen?

Zašto su kod mene tako loše perfomanse kad uključim fiziku, kod napucavanja ide na 10 fps-a a stavio sam zadnji driver za fiziku.Izgleda mi ko da uopče ne radi fizika prko grafičke, driveri od grafičke su 185.85 whql

Verovatno ti treba jedan gtx480 za fiziku. :d

Pa jel mu slabo zdravlje zbog 3500 mb retail-a sa kojim je dosao, ili prosto treba da nadjem drugu zdravstvenu ustanovu za novu vakcinu?

Meni isto opada helt non stop, baalio sam igru za sada dok ne nadjem resenje.

Dr. Skidrow je verovatno kupio diplomu, posto mu je svaki recept lose prepisan, tako da je ovde gresku ispavio tek naknadnim izdavanjem recepta za slab imunitet.

Sad cu da je platim pa cu da ga vakcinisem i vidim sta ce biti... Hvala :)

Zna li neko zasto konstantno secka igra, FPS nije nizak, oko 50 je ali konstantno secka, cak i u filmovima izmedju misija.?

Igra me odusevljava sa nekim sitnicama,na koje ja recimo obracam paznju,a posebno mi se dopalo kada vozim onu dvojicu pijanih drugara,a oni pevaju onim pijanim glasom :bottle: To je npr tako karakteristicna scena,a i cesto se meni licno desavalo u zivotu,jer sam uglavnom ja vozio,a drugi cugali :bottle:

Ma detalji su extra, nisam mnogo igrao ali odmah na pocetku secam se detalja da cim udjem u ulicu na povratku kuci, 2 lika dozivaju ispred neke zgrade dozivaju valjda njihovog prijatelja da izadje na pice, a izlazi njegova zena i pocinje da vice na ove zato sto ga zovu na pice i kad god ode sa njima vrati se kuci urokan. Nisam igrao dugo, tek do 3 chaptera, ali verujem da ovakvih detalja ima mnogo i samo treba obracati paznju na njih. Grad je dosta ziv, neko je pre dosta postova lupio da je grad mrtav, sto uopste nije tacno. Zvuk je odlicno pozicioniran u igri, gomila detalja ima u zvuku, danas sam bas preslusavao zvucne efekte i prostornu ispunjenost sa njima i mogu reci da je zvuk u igri vrhunski.

inace poslednji drajveri su 258.96 za nvidiu :)
meni lepo radi masina iz potpisa ;)

Sa novim Dr. Skidrow-om sve radi dobro, a dobijete i DLC tabletu gratis..:)

Vredi li stavljati dlc, tj. sta se dobija sa njim?

DLC je 15 mb, a koliko sam skontao dobijes par kolca u garazi kao i par odela finih..:)

Znaci glupost. Ima li najava za neki dlc koji bi bio na foru free ride extreme iz prvog dela. Neverovatno da su odradili ceo grad tako dobro, a da nema skoro ni jedna misija da malo razgledas grad. U prvom delu su bile opcione misije, uglavnom za lucasa bertone-a i nije postojao gps pa je jurcanje po gradu bilo dosta interesantnije. Prolazak kroz crveno svetlo i ogranicenje brzine su morali da se postuju, a to je sve podizalo ukupni utisak.

Stigao sam do 14. poglavlja i odusevio se misijom. Al da ne kvarim dogadjaj, ko je stigao dotle, zna o cemu pricam. Stvarno dobra fora.

Igra mi samo zamrzn ei izadje na desktop iz nepoznatih razloga:wall:

Meni nije jasno zasto bi izostavili free ride mode, jedna od glavnih najava za igru je bila da ce povrsina grada biti 2x veca od Lost Heaven-a pa da ce tako igraci moci da uzivaju u "virtuelnom prostranstvu", osim ako ne planiraju da omoguce skidanje dopune kao dlc samo za steam korisnike koji poseduju original igru naravno i to sve u cilju suzbijanja ilegalnog kopiranja. Ipak igra je dostupna preko steam servisa tek od 29.8. za EU. Moguce da ce biti i neko takvo slicno obavestenje narednih dana ne bi me nista cudilo, jer stvarno ne mogu da verujem da su na igri radili toliko dugo(mislim da su prvi screen-ovi za igru procureli jos 2006-7 godine) da bi ostavili samo 15 misija koje se predju za jedno posle podne?!?

Evo probao sam igricu. Pocetak je kao Hidden & Dangerous 3. ;)

Samo sto je H&D mogao i iz prvog lica da se igra.:)

Meni nije jasno zasto bi izostavili free ride mode, jedna od glavnih najava za igru je bila da ce povrsina grada biti 2x veca od Lost Heaven-a pa da ce tako igraci moci da uzivaju u "virtuelnom prostranstvu", osim ako ne planiraju da omoguce skidanje dopune kao dlc samo za steam korisnike koji poseduju original igru naravno i to sve u cilju suzbijanja ilegalnog kopiranja. Ipak igra je dostupna preko steam servisa tek od 29.8. za EU. Moguce da ce biti i neko takvo slicno obavestenje narednih dana ne bi me nista cudilo, jer stvarno ne mogu da verujem da su na igri radili toliko dugo(mislim da su prvi screen-ovi za igru procureli jos 2006-7 godine) da bi ostavili samo 15 misija koje se predju za jedno posle podne?!?

Ti si NINJA! ;)

Ma detalji su extra, nisam mnogo igrao ali odmah na pocetku secam se detalja da cim udjem u ulicu na povratku kuci, 2 lika dozivaju ispred neke zgrade dozivaju valjda njihovog prijatelja da izadje na pice, a izlazi njegova zena i pocinje da vice na ove zato sto ga zovu na pice i kad god ode sa njima vrati se kuci urokan. Nisam igrao dugo, tek do 3 chaptera, ali verujem da ovakvih detalja ima mnogo i samo treba obracati paznju na njih. Grad je dosta ziv, neko je pre dosta postova lupio da je grad mrtav, sto uopste nije tacno. Zvuk je odlicno pozicioniran u igri, gomila detalja ima u zvuku, danas sam bas preslusavao zvucne efekte i prostornu ispunjenost sa njima i mogu reci da je zvuk u igri vrhunski.

Tih detalja ima ponekad, kad izadjes iz stana recimo i u nekim delovima gde mora da se prodje vezano za misiju.... Mada grad nije nesto preterano zanimljiv ovako stvarno.

Zvuk jeste vrhunski.

Sad sam u 9 chapter-u i 4-5 misija su zanimljive a ostale bezveze. U Mafiji kecu secam se da je svaka misija malte ne bila ekstra. Ovde se previse vremena provodi na nekim glupim zadatcima.

Jedno zbog ceg cu igrati do kraja je prica i cutscene da vidim sta ce se desiti i eventualno neke zanimljive misije nadam se da ce ih biti. Jaca strana igre i jeste ta prica, glasovna gluma itd.

Poslednja izmena:
"Ispljuvase" neki ovde igru meni je igra stvarno odlicna. - mozda me nije tesko impresionirati

Kao sto su mnogi rekli i ja da ponovim zvuk je odlican
Grafika sjajna
Mimika lica, oci(beonjace fantazija!),koza, texture odece, sve sjajno
Za pricu ne treba trositi reci
cutscene - meni najbolji koji sam do sada video
Optimizovana super - kada sam prodao 5850 pomisoio sam "cao mafia II",a igru sa 5750 igram skoro sve na MAX u 1680x1050

Vrh Dno