E jbmti! I prva verzija igre je pucala na samom kraju, a sad i ova nova zeza. Ma neću je instalirati iz principa!
EDIT: Nije to do kreka, te probleme imaju i ljudi sa orignal igrama
Zvanicno je i potvrdjeno da ovaj Skidrow lek nevalja nista!:bottle:!
a reci mi jel ti je krek sastavljen od 3 fajla ili 1 ?![]()
ctrl+alt+delete i samo cancelja sam dosao do 10 (dalje nisam igrao), jedino me nervira ako izadjem iz igre smanji mi brightness na desktopu i moram restart. zato ubijem igru u task manageru :d
Kad smo već kod ocena, šta bi tek rekao za ovu ocenu:
http://www.destructoid.com/review-kane-lynch-2-dog-days-181575.phtml :d
Na strani sa tim *****nim ocenama ali ja i dalje ne mogu da verujem da igra nema podrsku za volan!
Toliko sam popizdeo da mi se vise igra i ne pali!![]()
Ako cemo da ocenjujemo ja dajem 6. Igra i prica su za sigurnu 8-cu~9-ku, ali zahtevnost veca od GTA IV na low end masinama je jednostavno previse. Pa ***e, u gta mi fps nikad nije pao ispod 14FPS, avg je sigurnih 20, a ovde zna da zadje dobrano iza te cifre... doduse, posle chapter 7, igra radi bolje ,neznam kako je to moguce, ali mi je veci avg fps i max fps, dok ipak zna da padne na 10-ak fps u zescoj guzvi. Kad kazem zescoj, onda stvarno tako i mislim.
Steta sto nemoze da se namesti gustina saobracaja u gradu... da to ima stvarno bi bila perfekt igra, po meni, jer bi i manje seckala![]()
Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600+
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 8 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.5 Ghz / AMD Phenom X4 @ 2.5 Ghz
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 10 Gb free
Video Memory: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
Ako cemo da ocenjujemo ja dajem 6. Igra i prica su za sigurnu 8-cu~9-ku, ali zahtevnost veca od GTA IV na low end masinama je jednostavno previse. Pa ***e, u gta mi fps nikad nije pao ispod 14FPS, avg je sigurnih 20, a ovde zna da zadje dobrano iza te cifre... doduse, posle chapter 7, igra radi bolje ,neznam kako je to moguce, ali mi je veci avg fps i max fps, dok ipak zna da padne na 10-ak fps u zescoj guzvi. Kad kazem zescoj, onda stvarno tako i mislim.
Steta sto nemoze da se namesti gustina saobracaja u gradu... da to ima stvarno bi bila perfekt igra, po meni, jer bi i manje seckala![]()
Sem sto je meni licno GTA4 bolja igra. Iako je ocajan port i zbog toga je mnogi nisu igrali ja sam je sa uzivanjem presao, i vise se odusevio mnogo nego sa novom Mafijom.
Sem sto je meni licno GTA4 bolja igra. Iako je ocajan port i zbog toga je mnogi nisu igrali ja sam je sa uzivanjem presao, i vise se odusevio mnogo nego sa novom Mafijom.
Presao sam je ali i dalje mislim da je mafija daleko bolja igra ;-) gta je po mom ukusu sjajan ali... Mafija je mafija![]()
GTA nece nikad imati taj filmski smek kao mafija.
Sa tim se slazem, stvarno je kratko...mozda izlaze kasnije misije u vidu DLC.Ali 10-15 sati igre, ma daj... A toliko su je odlagali....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari