Šta je novo?

Mafia II

Zvanicno je i potvrdjeno da ovaj Skidrow lek nevalja nista!:bottle:!

ne znam ne zale se nesto po forumima :-DDD i ne mogu da verujem da je scidrow izbacio los crack :-D

Healt pada u 2.chapteru sa skidrow lekom

Poslednja izmena:
Sa v3 lekom sam dogurao do 7-og chaptera, ono kad izadjete iz cuze :D. Dalje nisam igrao...

ja sam dosao do 10 (dalje nisam igrao :)), jedino me nervira ako izadjem iz igre smanji mi brightness na desktopu i moram restart. zato ubijem igru u task manageru :d

Koliko je ovde u prethodne 2 strane bilo price o krekovima i sl. a gospodin "Nickname" po profesiji moderator ni jednom da se oglasi. Bitno je da je meni skrenuo paznju sa warn pojenima :D u temi o Starcraftu 2. Ma neka je on nama ziv i zdrav jos sto godina da nam ovako kvalitetno moderise sadrzaj na forumu i bog ce da nas vidi. :D Mozda je tamo malo stroziji jer je puko 60 e za original pa mu krivo kad cuje da neko hoce da se igra na lekicima. :D

ja sam dosao do 10 (dalje nisam igrao :)), jedino me nervira ako izadjem iz igre smanji mi brightness na desktopu i moram restart. zato ubijem igru u task manageru :d
ctrl+alt+delete i samo cancel :)

Na strani sa tim *****nim ocenama ali ja i dalje ne mogu da verujem da igra nema podrsku za volan!
Toliko sam popizdeo da mi se vise igra i ne pali! :mad:

Na strani sa tim *****nim ocenama ali ja i dalje ne mogu da verujem da igra nema podrsku za volan!
Toliko sam popizdeo da mi se vise igra i ne pali! :mad:

mnogo nedostataka u odnosu na prvi deo kao npr ulazak na zadnja sedista,suvozacevo mesto,Zmigavci,mozda toga ima ali ja nisam nasao KAKO... moja veca zamerka na igru je to sto kada udaris nekog kolima taj neko se pojavi na krovu hahaha kidam se u PM kada to vidim, nije uvek ali... Sve u svemu ima nedostataka koji malo smaraju ali sve u svemu ocena 8.5 i od mene ;-)

Igrao sam par misija i sve je to jako mlako u odnosu na prvi deo, pocetak igre je nekako zbrzan i izgleda nepotrebno i neuverljivo...

Grafika je prosek cist, moglo je i mnogo bolje pogotovo za animacije lica i detalje na likovima, mislim teksture su ocajne.... Al dobro nije to najbitnija stvar moze da prodje, mada ipak je avgust 2010. a likovi su za nijansu detaljniji od onih iz mafije 1.

Napucavanje je dobro, oruzja mi deluju uverljivo, dok mi se tuca i ne svidja nesto posebno.

Prica je solidna, samo mi se sve jako brzo desava, dijalozi povremeno smaraju, iako je glasovna gluma dobra.

Muzika je za 10, i zvuk.

Preci cu je ali daleko je ovo od prve mafije ! I iskreno sam vise ocekivao i jasno mi je zasto su ovakve ocene.

I jos je igra veoma kratka, vidim po netu nesto pricaju 10 sati, a ima i bagova, sad dal je to zato sto imam izlecenu verziju ne znam, ali ne verujem da nema bagova ni sa originalom...

Poslednja izmena:
Ako cemo da ocenjujemo ja dajem 6. Igra i prica su za sigurnu 8-cu~9-ku, ali zahtevnost veca od GTA IV na low end masinama je jednostavno previse. Pa ***e, u gta mi fps nikad nije pao ispod 14FPS, avg je sigurnih 20, a ovde zna da zadje dobrano iza te cifre... doduse, posle chapter 7, igra radi bolje ,neznam kako je to moguce, ali mi je veci avg fps i max fps, dok ipak zna da padne na 10-ak fps u zescoj guzvi. Kad kazem zescoj, onda stvarno tako i mislim.

Steta sto nemoze da se namesti gustina saobracaja u gradu... da to ima stvarno bi bila perfekt igra, po meni, jer bi i manje seckala :D

Ako cemo da ocenjujemo ja dajem 6. Igra i prica su za sigurnu 8-cu~9-ku, ali zahtevnost veca od GTA IV na low end masinama je jednostavno previse. Pa ***e, u gta mi fps nikad nije pao ispod 14FPS, avg je sigurnih 20, a ovde zna da zadje dobrano iza te cifre... doduse, posle chapter 7, igra radi bolje ,neznam kako je to moguce, ali mi je veci avg fps i max fps, dok ipak zna da padne na 10-ak fps u zescoj guzvi. Kad kazem zescoj, onda stvarno tako i mislim.

Steta sto nemoze da se namesti gustina saobracaja u gradu... da to ima stvarno bi bila perfekt igra, po meni, jer bi i manje seckala :D

TI ocekujes sa AGP grafickom da se naigras Mafije ??! :zgran: :laugh:

Pogledaj ovu listu sta igra trazi, pa pogledaj svoju masinu jos jednom. Realno bez ljutnje, ali to je stara krsina, kao i moj doskorasnji komp.

Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600+
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 8 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.5 Ghz / AMD Phenom X4 @ 2.5 Ghz
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 10 Gb free
Video Memory: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive

Poslednja izmena:

Meni je GTA DALEKO losije radio ;-) imas slab proc ;-)

Pa da takav fps imas u gta 4 posle 10 zakrpa koje su izbacili za dve godine!Ovo i Gta 4 po pitanju optimizacije su nebo i zemlja,ako ovo nije optimizovano onda neznam sta je!Ovo mozes da igras na medium sa konfiguracijom koja danas kosta 25000 sa sve monitorom!:):)

Sem sto je meni licno GTA4 bolja igra. Iako je ocajan port i zbog toga je mnogi nisu igrali ja sam je sa uzivanjem presao, i vise se odusevio mnogo nego sa novom Mafijom.

Sem sto je meni licno GTA4 bolja igra. Iako je ocajan port i zbog toga je mnogi nisu igrali ja sam je sa uzivanjem presao, i vise se odusevio mnogo nego sa novom Mafijom.

Presao sam je ali i dalje mislim da je mafija daleko bolja igra ;-) gta je po mom ukusu sjajan ali... Mafija je mafija :)

nasao sam resenje sa korisnike koji imaju gtx295 i apex na high da dobiju vise fps...elem,u drajverima ugasite multi-gpu,i "drugoj" karti dodelite da radi dedicated physx,dobio sam oko 15-20fps vise :)

I meni je bolji GTA, vestacki mi deluje ova mafia, probao sam malo i nznm nemam onaj osecaj kad izadjem na ulicu kao u GTAIV, ukoceno mi sve nekako deluje u mafiji

@ Bob marli
Ta "AGP graficka" ima isti GPU kao i bilo koja druga PCI-E 3850, tako da grafa NIJE usko grlo. I nemoj da pocinjes pricu kako je agp usko grlo kad nije. Usko grlo je CPU, i da si to rekao, bio bi u pravu.
Masina jeste kanta, ali procitaj moj post pa procitaj jos jednom svoj post i razmisli sta si napisao :)

BTW, gde u system requirements pise da mora biti pci-e? Ati 2600 se pravio i u AGP varijanti, ako se ne varam :)

@igor88 low podesavanja su cudo :) I patch 1.03 je cudo :D

@bro82
GTA IV je bio bas neoptimizovan, a posle 3 patcha je poleteo :) sa 13 na 18~20 :) Van grada i vise :)

A to za 25k sa monitorom mozes da sanjas... 19-inchni monitor kosta oko 9k, sto znaci da ostaje 16k za masinu.
Reci mi, svega ti, koju masinu mogu da kupim za te pare? sempron 140 , ploca sa integrusom i 1gb ddr2 rama?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno