Šta je novo?

Mafia II

Pa da, to cu verovatno i uraditi... mada ako budem mogao na 2.4 Ghz verovatno ga necu overclockovati.

Al ce biti na granici igrivosti, kad je budes poterao.
Na 3GHz ces dobiti koji frejm viska, koji zivot znaci :).
I mojne se tripujes, moze taj procesor na 3GHz bez ikakvih problema.

Ja svoj drzim na 3.3GHz 24/7 na TX2 cooleru i ima jos lufta, tako mi je Metro 2033 igriv sve u full-u, ali bez AA na 1680x1050. Na def. bi morao da zrtvujem detalje, ovako se lepo moze igrati..

Ja svoj drzim na 3.3GHz 24/7 na TX2 cooleru i ima jos lufta, tako mi je Metro 2033 igriv sve u full-u, ali bez AA na 1680x1050. Na def. bi morao da zrtvujem detalje, ovako se lepo moze igrati..

Pa kad imas 470;). Razmisljao da menjas proc. da se uklopi sa grafickom:)

Ako ga OC?

Narode, par strana unazad imate minimalne i preporucene hardverske zahteve, tako da manje-vise mozete da stvorite sliku da li ce i kako igra raditi na vasoj masini.

Sa druge strane, predlazem da se strpite jos 3-4 dana, makar do izlaska demoa i sami probate i vidite kako se vuce na vasoj masini. :)

Polako zatrpavamo temu presipanjem iz supljeg u prazno, pa vas molim da prestanete sa pitanjima tipa "da li ce i kako ovo da radi na mojoj konfi, koji CPU i grafu da kupim,...?".

Ako imati pitanja oko upgrade-a masine zbog ove igre, za takve stvari imate forum gde i sta da kupim.

Hvala! :)

Ah da, video si par gameplay trailera na youtube, good point ;)

Tacno sam znao da ce u demou biti misija sa destilerijom. Deonica koju su prezentovali gde god su stigli. :)

Koliko ce biti tezak u GB ovaj demo, otprilike, open world igre nisam video na demo-u pa kako strpati ceo ovaj grad na 2gb

cela igra je 10 gb pritom sto demo nece biti tolika vec adleko manja ;-)

Pa recimo stave zabranu prelaska mostova, rekonstrukcija Gazele :D, kao da je bitno, ogranice igru na par kvartova, na 1-2 misije.
Pa nisi valjda ocekivao da ces u demou moci da pristupis svim delovima grada :trust: ?

Pa recimo stave zabranu prelaska mostova, rekonstrukcija Gazele :D, kao da je bitno, ogranice igru na par kvartova, na 1-2 misije.
Pa nisi valjda ocekivao da ces u demou moci da pristupis svim delovima grada :trust: ?

ne da nije ceo grad nego je VEOMA limitiran ;-) imate jedan deo grada ostatak mape je CRVENE BOJE ;-)

moja zamerka je upravo ovo... 2d unutrasnjost na starim kolima i kada ova vrata pogledate pod pravim uglom ne vidi se ova kvaka vec je sve ravno... glupi propusti mada nova kola su bolje odradjena...

Poslednja izmena od urednika:
Au, kako je demo kratak... Meni uopste ne smeta sto je unutrasnjost automobila 2D. Mislim, ta brava... Samo da vidim zahtevnost vec jednommmm.. :d

Au, kako je demo kratak... Meni uopste ne smeta sto je unutrasnjost automobila 2D. Mislim, ta brava... Samo da vidim zahtevnost vec jednommmm.. :d

Druze ti imas problem, latio si se te zahtevnosti, pa sta ocekujes od integruse, savetujem ti da kupis graficku i igras ko covek, za 50e uzmes 8800 i igras ko covek, i da igras sad na low opet nije to dozivljaj igrati ovaku lepotu od igre

Stvarno imas jednu pristojnu konfiguraciju i sto kazu ostali drugari pazaris neku grafu(pogotovo ako se malo vise igras) srednje klase i na konju si!Bolje kupi neku novu Ati grafiku,jedino ako volis physics kod Nvidia!Mada sa 8800 gt bas neces videti razliku sa physics-om i bez njega,a za full uzivanje trebace ti izdvojiti preko 30 hiljadarki!:)

Stvarno imas jednu pristojnu konfiguraciju i sto kazu ostali drugari pazaris neku grafu(pogotovo ako se malo vise igras) srednje klase i na konju si!Bolje kupi neku novu Ati grafiku,jedino ako volis physics kod Nvidia!Mada sa 8800 gt bas neces videti razliku sa physics-om i bez njega,a za full uzivanje trebace ti izdvojiti preko 30 hiljadarki!:)

igru ce moci u fuulu ad igra samo ako je fizika OFF ;-) sa fizikom jako tesko :-D

Sa fizikom jako tesko u fullu ili uopste?

Fazon i jeste u tome sto ne igram igre, ali kao sto rece jedan drugar "Ne igras igre, jer nemas graficku". :)
Mozda je u pravu, ali i kada sam imao pristojnu graficku, nisam se nesto preterano igrao. Zato samo cekam demo, pa da se, kao i vi svi, lepo zagrejem za full (posle kupovine neke graficke). :)
Ne zelim samo zbog igre da trosim nenormalan novac na graficku.

Nego, sta mislite, da li Mafia II ima sanse za titulu "Igra godine"?
Pored Mafia II i Starcraft II, ne znam koja bi igra mogla poneti titulu. Inace, mi stvarno nismo normalni. Igra izlazi tek za dve nedelje, a toliko blablatrucamo o svemu i svacemu - napamet. Samo da ne bude razocarenje. Po svemu sto sam do sad video, mislim da nas nece razocarati. Idem da spavam, a javicu se ovde tek kad stigne demo, da vise ne bih lupetao.. :d
Pozdrav svima, dobri ljudi, bar sto se ove teme tice. :)

Pa ima konkurenta u AC Brotherood, CoD 7... videcemo.

Vrh Dno