Šta je novo?

Mafia II

U koliko sati demo?

Ima da refreshujem stranicu svakih 10 minuta. :D

OMG ja se tripujem da je danas 10.:lupko:

ako bude "non-steam" verzije, ja cu okaciti na svoj server i dati vam ovde link za dload preko ftp...

Kazu da je izasla steam demo verzija i da je odradila grupa Unleashed,ima i nfo!Dali je fake ili nije to cu jos videte posto skidam,ne kosta me nista da probam,i onako sutra izlazi!!

Kazu da je izasla steam demo verzija i da je odradila grupa Unleashed,ima i nfo!Dali je fake ili nije to cu jos videte posto skidam,ne kosta me nista da probam,i onako sutra izlazi!!

To je fake, msm sta neka grupa ima da odradjuje demo;)

A ti proveri pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Mislim, možeš i prazan account da kreiraš na steam-u i da se uveriš...

Prilozi

• PRC MILOJKA.jpg
    PRC MILOJKA.jpg
    244.9 KB · Pregleda: 101
A ti proveri pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Mislim, možeš i prazan account da kreiraš na steam-u i da se uveriš...

Kao prvo malo bolje procitaj moj post,posto ne sirim dezinformacije i nisam 100% rekao da radi ovaj navodni demo!Kao drugo ja odavno vec imam steam account i sam sam video da demo jos nije izasao,nego sam osecao potrebu da podelim sa ostalima ovu informaciju!Svestan sam i ja da je ovo najverovatnije fake,ali ko ima brzi net,moze da proba!;)

Kao prvo malo bolje procitaj moj post,posto ne sirim dezinformacije i nisam 100% rekao da radi ovaj navodni demo!Kao drugo ja odavno vec imam steam account i sam sam video da demo jos nije izasao,nego sam osecao potrebu da podelim sa ostalima ovu informaciju!Svestan sam i ja da je ovo najverovatnije fake,ali ko ima brzi net,moze da proba!;)

I koliko je tezak taj 'demo'? Nemoj se iznenaditi kad otpakujes image da bude neka karacina:smackbum:

Tezak je 3,2 Gb!!

To da valja, odavno bi bilo okaceno na proverenim (privatnim) trackerim-a. Tako da: ne palite vatru , jer rostilja nece biti...I naucite neke osnovne stvari internet abecede, kao na pr. da ne proveravate i ne skidate stvari sa javnih trackera i slicnih mesta , razocaracete se...;)

Poslednja izmena:
Odusevila me je ova igra verujem da ce ovde biti samo pozitivnih ocena ;-) zanimljiv detalj vito kada zeva tj kada je umoran itd pa detalji na kisobranima ma perverzija kada probate demo shvaticete koliko je dobra igra :)

Odusevila me je ova igra verujem da ce ovde biti samo pozitivnih ocena ;-) zanimljiv detalj vito kada zeva tj kada je umoran itd pa detalji na kisobranima ma perverzija kada probate demo shvaticete koliko je dobra igra :)

Cekaj covece, jesi ti igrao ovo pa znas???

Igrao je brate, pise o igri vec 3 strane. :D

Igrao je...

To da valja, odavno bi bilo okaceno na proverenim (privatnim) trackerim-a. Tako da: ne palite vatru , jer rostilja nece biti...I naucite neke osnovne stvari internet abecede, kao na pr. da ne proveravate i ne skidate stvari sa javnih trackera i slicnih mesta , razocaracete se...;)

prvo mininova a sad pirate bay-nikad problem nisam imao-moje iskustvo

Igrao alfreda :) vidiš da traži pažnju, piše na 5 strane unazad niko ga ne konstatuje

ne znam cemu takve uvrede? momak ako imas probem zadzi za sbe mozda tebe ne konstatuju ;-) pozdrav ne zalazim u raspravu sa takvim ljudima ;-)

demo nece biti pre 7 ujutro po nemackom vremenu :-DDDDD Dake isto tada ocekujte i po nasem vremenu jer smo ista vremenska zona

Da dodam demo verzija je ogranicena na 10 minuta slobodne voznje po gradu i naravno resavanje mislija dokle imate vremnena ;-) sto se tice grada otkljucan je samo malecki zapadni deo grada ;-)

Poslednja izmena:
10 min je dovoljno jer ce ionako svi da iskoriste za ****ni benchmark:smoke:

joj boze samo kad pomislim na 6787 postova u fazonu ''e meni na e8200@ 3ghz i 4850 radi na 25 fps na medium na 1280.. :smoke:

videcete :D

ne znam cemu takve uvrede? momak ako imas probem zadzi za sbe mozda tebe ne konstatuju ;-) pozdrav ne zalazim u raspravu sa takvim ljudima ;-)

demo nece biti pre 7 ujutro po nemackom vremenu :-DDDDD Dake isto tada ocekujte i po nasem vremenu jer smo ista vremenska zona

Da dodam demo verzija je ogranicena na 10 minuta slobodne voznje po gradu i naravno resavanje mislija dokle imate vremnena ;-) sto se tice grada otkljucan je samo malecki zapadni deo grada ;-)

Pfff... glupo im je ovo za samo 10min slobodne voznje... sta ako je za tih 10 minuta ne uspem da odradim misije? Mislim recimo ispucam 10 minuta, a ostane mi jos 1 misija?

Pa restartuj i probaj ponovo :p

Mada, ja verujem da će biti neki peč ubrzo... Kao za PES kad izbace, za nameštanje vremena...

10 min je dovoljno jer ce ionako svi da iskoriste za ****ni benchmark:smoke:

joj boze samo kad pomislim na 6787 postova u fazonu ''e meni na e8200@ 3ghz i 4850 radi na 25 fps na medium na 1280.. :smoke:

videcete :D

to se nece desiti jer znam da radi na dualu ;-) 100% El barto brate kupi full imaces sve ovo i nije za igranje vec test masine ;-)

Hahaha, naravno da ce kod full verziji biti svega... ali posto je demo losije optimizovan, ako na njemu bude sljakalo nadam se na medium, onda cu moci po nesto i na high u full verziji, sta kazes? :D

Poslednja izmena:
Skida se :)

Nije ni veliko, 1067 MB....

Čim skine, trpam slike na high :) Sem fizike, naravno :)

Koji sam dezinformator! :d

Skidam! Ala' smo uranili svi:d

Vrh Dno