A *** iscimase me, udjem u temu nadajuci se da neko pise o demo-u i da je izasao, a vi blebecete o 'igri godine' i Mass Effect-u.:wall:
Kazu da je izasla steam demo verzija i da je odradila grupa Unleashed,ima i nfo!Dali je fake ili nije to cu jos videte posto skidam,ne kosta me nista da probam,i onako sutra izlazi!!
Kazu da je izasla steam demo verzija i da je odradila grupa Unleashed,ima i nfo!Dali je fake ili nije to cu jos videte posto skidam,ne kosta me nista da probam,i onako sutra izlazi!!
A ti proveri pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Mislim, možeš i prazan account da kreiraš na steam-u i da se uveriš...
Kao prvo malo bolje procitaj moj post,posto ne sirim dezinformacije i nisam 100% rekao da radi ovaj navodni demo!Kao drugo ja odavno vec imam steam account i sam sam video da demo jos nije izasao,nego sam osecao potrebu da podelim sa ostalima ovu informaciju!Svestan sam i ja da je ovo najverovatnije fake,ali ko ima brzi net,moze da proba!![]()
Odusevila me je ova igra verujem da ce ovde biti samo pozitivnih ocena ;-) zanimljiv detalj vito kada zeva tj kada je umoran itd pa detalji na kisobranima ma perverzija kada probate demo shvaticete koliko je dobra igra![]()
Cekaj covece, jesi ti igrao ovo pa znas???
To da valja, odavno bi bilo okaceno na proverenim (privatnim) trackerim-a. Tako da: ne palite vatru , jer rostilja nece biti...I naucite neke osnovne stvari internet abecede, kao na pr. da ne proveravate i ne skidate stvari sa javnih trackera i slicnih mesta , razocaracete se...![]()
Igrao alfredavidiš da traži pažnju, piše na 5 strane unazad niko ga ne konstatuje
ne znam cemu takve uvrede? momak ako imas probem zadzi za sbe mozda tebe ne konstatuju ;-) pozdrav ne zalazim u raspravu sa takvim ljudima ;-)
demo nece biti pre 7 ujutro po nemackom vremenu :-DDDDD Dake isto tada ocekujte i po nasem vremenu jer smo ista vremenska zona
Da dodam demo verzija je ogranicena na 10 minuta slobodne voznje po gradu i naravno resavanje mislija dokle imate vremnena ;-) sto se tice grada otkljucan je samo malecki zapadni deo grada ;-)
10 min je dovoljno jer ce ionako svi da iskoriste za ****ni benchmark:smoke:
joj boze samo kad pomislim na 6787 postova u fazonu ''e meni na e8200@ 3ghz i 4850 radi na 25 fps na medium na 1280.. :smoke:
videcete![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari