Šta je novo?

Mafia II

Ćuti bre, probudim se u 9.22 i refreshujem i vidim link od 9.20 :)

Lepo kazem da me probude u 9, ali ne vredi govoriti... skidam i ja!

EDIT: U jeeeee skinulo mi je 5% vec. :D

Poslednja izmena:
ajde brze to malo. koliko vam treba da skinete smrdljivi gigabajt :D zar ste svi na ADSL-u? :d

Samo ti zezaj :)

Ja sam na 40% hehe

Skinuo mi igru za 10 minuta :D

Inace , presao sam demo , i sta znam ... nije lose :)

Pucanje i cover sistem je odradjen ok . Osecaj vozila mi je bolje uradjen u kecu (suvise je arkadno) .

Sa svim podesavanjima na max (1920*1080) , igra se vuce na 20 frejmova , ovaj physics zaista je zesci system hog :d

ja je vec igram buahahaha.:D
E ovako treba da radi igra, a ne gta4.

U proseku 60 fps-a sve na max bez fizike. Mogu vam reci da sa fizikom mnogo bolje izgleda, ali je po benchmarku ne igrivo.

@Serbian nesto tu nije u redu, probaj da deinstaliras physx, ocistis drajvere.... Ono sto je meni cudno jesta da kad ukljucim physx fps ravnomerno opada od nekog velikog fps-a na pocetku, pa do 20 fps-a do kraja benchmarka i to bez obzira na kompleksnost scene.Da, da...nesto tu nije u redu...

Prilozi

• mafia2_2010_08_10_10_20_53_189.jpg
    mafia2_2010_08_10_10_20_53_189.jpg
    421.3 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
50% ~ 43min
Jel tacno da samo 10 minuta mozete da se vozikate po gradu?

U proseku 60 fps-a sve na max bez fizike. Mogu vam reci da sa fizikom mnogo bolje izgleda, ali je po benchmarku ne igrivo.

@Serbian nesto tu nije u redu, probaj da deinstaliras physx, ocistis drajvere.... Ono sto je meni cudno jesta da kad ukljucim physx fps ravnomerno opada od nekog velikog fps-a na pocetku, pa do 20 fps-a do kraja benchmarka i to bez obzira na kompleksnost scene.Da, da...nesto tu nije u redu...

LOL, jesi li pregazio crnkinju? :d

Ne budi rasista :p

Nemam pojima sta je problem . Sa physics na high igra se vuce oko 20 - 25 frejmova , sa physics na medium oko 40 - 50 , a bez physics-a leti preko 55 frejmova . Probacu da instaliram ponovo drajvere pa cu javiti .

Cak i u pocetku , u onaj sceni u kuci , kada se nista ne desava ( kada te valjda Joe zove telefonom ) jedva ide na 20 frejmova sa physics na high . Garant je problem sa drajverima .

Ne radi loshe, sve na max bez fizike. Grafa je na def. mozda mozhe i vishe ako je malo kloknem. :)

Samo sam overio bench, ako je u igri takav fps, nema zime za dual core korisnike. :)

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    92 KB · Pregleda: 100
Pa ako hoćeš PhysX...

Inače, mislim da bi i neka 48xx ili 9800GTX radila...

Evo stavio sam demo bice gotov za 15 min :) Pa da napokon vidim sta igra nudi...

Ja se napio u igri, otisao u birtiju i samo roko alkohol :D

Identicna situacija i kod mene. Bez PhysX-a je bukvalno zakucan FPS na 55. APEX na medium i fps padne na 21 i ne mrda, a na high se drzi na 20 i samo kod eksplozija pada na 17.

Nesto tu smrdi. :)

edit: Malo iritira to sto ljudi u automobilima ne panice kada u njih uperite pistolj, jednostavno vas ne registruju. U GTA IV neki beze, drugi vas gaze, treci beze iz automobila,...

Poslednja izmena:
The game is really good, I can run it really well with Physx off. If I have it enabled, it runs okay unless there is a lot of action. I am kind of disappointed that I can't have physx running though. My rig is really good but I guess it's not good enough. My rig is: Intel 3.0GHz Quad-core, 8GB RAM and nVidia GTX 480 OC'd at 870MHz.

LOL, mislim da će 1% ljudi igrati ovo sa fizikom uključenom na max...

SS na istom mestu kao kod benrektuma (radi mnogo bolje od GTA IV).

Igra mi deluje tako fluidno u smislu igrivosti... preskakao sam ograde, cover, pucanje... sve je ispolirano za ovih 10 ak minuta kolko sam igrao.

Fiziku za vozhnju obavezno stavite na "simulation". ;)

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    276.8 KB · Pregleda: 113
LOL, mislim da će 1% ljudi igrati ovo sa fizikom uključenom na max...

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1395543

Getting really shocking FPS performance on Mafia II.

Using nVidia 258.96 drivers on a X980 and two 480GTX SLi.

SLi on or off i get about 10fps average on the benchmark, every other game i have is fine.

Is there a problem with the game and 258.xx drivers ?
- Anyone else had bad FPS ?

Will keep trying to find the source of the problem, Anti-Aliasing, Vysnc on or off make no difference.

3x GTX 285s here w/980x @4.3 and 12gigs RAM and evertime i'm in grassy and bushy areas it get HUGE FPS HIT. I mean i go from 120 constant in the city to 30s in the grassy park area in the beginning of the demo. It's really weird, I tired it with Ambient occlusion off but it still stays on, even with restart, and even with nvidia panel AO off... really weird. I even tried playing with the physics but as soon as i turn that on it's even worse... I bet nvidia is already working on a driver for this specifically.

The game is AMAZING! No joke, it is going to be an instant classic!

Definitivno nešto sa PhysX-om u igri nije u redu.Doduše ovo je demo, verovatno će u finalnoj igri sve biti ok.

LOL, jesi li pregazio crnkinju? :d
Jesam, policija je posle uhapsila zato sto se udaljila 10m od mesta zlocina:D

Svidja mi se demo, malo mozes da se zezas, malo da pucas, malo jurnjave, sve u svemu kul.

@Jovy smrdi nego sta, a nije do higijene. Ja dobijam iste takve fps-ove a nemam fiziku, znaci ocigledno da vam igra koristi samo cpu za fiziku. Izgleda da je igra osetljiva i na overclock.

Prilozi

• mafia2_2010_08_10_10_58_18_727.jpg
    mafia2_2010_08_10_10_58_18_727.jpg
    364.3 KB · Pregleda: 87
  • mafia2_2010_08_10_10_59_12_730.jpg
    mafia2_2010_08_10_10_59_12_730.jpg
    383.6 KB · Pregleda: 93
  • mafia2_2010_08_10_11_06_54_365.jpg
    mafia2_2010_08_10_11_06_54_365.jpg
    252.2 KB · Pregleda: 82
  • mafia2_2010_08_10_11_12_51_169.jpg
    mafia2_2010_08_10_11_12_51_169.jpg
    228.1 KB · Pregleda: 73
  • mafia2_2010_08_10_11_10_27_528.jpg
    mafia2_2010_08_10_11_10_27_528.jpg
    201.2 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
Instaliram... još slika stiže uskoro...

Demo je ispunio moja ocekivanja, bice ovo dostojan naslednik orginala :) Sto se tice zahtjevnosti na mojoj masini sve pici na max, fizika off naravno. Voznja na simulation i osjecaj je sjajan (kamera prati kola u krivinu sto je odlicno!), takodje mi se svidja i napucavanje uradjeno je bas onako kako treba! Grafika odlicna, mnoshtvo detalja, voda uradjena odlicno ma sve je extra :D

Ovo ce biti novi Crysis po zahtevnosti.
Na ovoj igri ce se raditi benchmark za nove nVidia graficke.. :)
Ako ne ispeglaju to malo u gotovoj verziji.
Veceras (nadam se) javljam kako (ne)radi na ati 4290. :d
Ma, pokrenucu je, makar u 800x600, ne zvao se ja Averel! :d

Evo ti, malo da napariš oči :)

Benchmark je rađen sa AA na on i AF na 16x... Sve ostalo na max, sem fizike.

More coming right up...

Poslednja izmena:
nesto nije ok sa implementacijom fizike, spusta mi fps u benchu na ispod 20, a i vidi se da nista bolje nije u toku igranja kada se napucava. Sve prosto ozivi sa fizikom, zaista je samo time gameplay ulepsan dosta, zaista se nadam da je do drajvera, jer ce biti neigrivo sa fizikom ukljuceno ako ostane ovako :(

Vrh Dno