Šta je novo?

Mafia II

Kada sam pustio trejler, prvo sam pomislio da je neko upload-ovao neku christmas reklamu a onda kada sam ukapirao da je to igra :zgran::zgran::zgran:

Inace nikad nisam igrao Mafiju (verovali ili ne), sada se skida pa cu morati nadoknaditi ono sto sam propustio.

Kada sam pustio trejler, prvo sam pomislio da je neko upload-ovao neku christmas reklamu a onda kada sam ukapirao da je to igra :zgran::zgran::zgran:

Inace nikad nisam igrao Mafiju (verovali ili ne), sada se skida pa cu morati nadoknaditi ono sto sam propustio.

Dok je ne odigras necemo da se druzimo s tobom :)D).

Jer zna neko tacan datum izlaska mafije?
Meni je to isto jedna od vrh igrica koje sam presao:)
Mada neznam kako ce se nositi sa gta4:) (ali ce zasigurno imati bolju pricu )

Kako i pise na sajtu, 3ci ili 4i kvartet 2009 god.

Kvartal = 1/4 godine = tri meseca.
Znaci, ako kazu 3. ili 4. kvartal, znaci izaci ce izmedju jula i decembra :).

Poslednja izmena:
Kvartet? :d Ja bar mislim da se kaže kvartal, ali možda grešim...:p

Jer ako je "Kvartet = 1/4 godine = tri meseca.". Šta je onda kvintet? :)

Poslednja izmena:
Naci moze se desiti u julu da izadje,taman za moj rodjus:)
Jest da je necu dobti na poklon al cu je bar kupiti i igrati:)

Kvartet? :d Ja bar mislim da se kaže kvartal, ali možda grešim...:p

Jer ako je "Kvartet = 1/4 godine = tri meseca.". Šta je onda kvintet? :)

:d
Pazi kad je i mene zeznuo, pise kvartet, a ja citam kvartal :smash:.

A kvintet je 1/5 godine, logicno ;) :wave:.
:p

Kvartal je izvedenica od reci "quoter" (quarter), sto na engleskom znaci, jelte, cetvrtina.
Mada je moguce da nije izvedena iz engleskog jezika, moguce i da je ta engleska rech, pa i nasa, izvedena iz latinskog, (staro)grchkog,...
U svakom slucaju, razumeli smo se :).

Poslednja izmena:
Ma nemoj sada da se vadiš :d

Sta se kvartalisete, pise lepo "jesen", zna se kad pocinje a kad zavrsava jesen..

Mafia II Holiday Confessions Commentary, Part II
Jack Scalici, director of production, tells us more about the characters and story.

mafia-ii-20090120031117057-000.jpg

Pa dovoljno ti je pogledat i sve ce biti jasno.
Grafika na nivou Crysisa , mapa velicine Obliviona , fizika bolja nego u GTA 4 itd...
Ti saberi sta ce trebati za ovo.
Po meni minumum je neka jaca iz GeForce 8 serije , ali ono bas minimuuuuum.

Ma bice dovoljan Celleron ;)

Šta ima Mafija da se meri sa GTA? GTA je sprdnja od igre namenjena američkoj dečurliji, Mafija je daleko ozbiljnije ostvarenje koje ima gotovo sve. Da ne govorimo da su priče kao da poredimo Mančester i Čukarički.

Ma OK svi razumemo , Mafia je cista umetnost u svetu video igara , a ostalo je manje-vise industrija , osim naravno nekoliko primera.

Ja imam suprotno mišljenje, meni je GTA IV prvi normalan GTA od III, dok su Vice City i pogotovo San Andreas bili 0. Mada Mafia je tata za sve :)

Poslednja izmena:
Pa dovoljno ti je pogledat i sve ce biti jasno.
Grafika na nivou Crysisa , mapa velicine Obliviona , fizika bolja nego u GTA 4 itd...
Ti saberi sta ce trebati za ovo.
Po meni minumum je neka jaca iz GeForce 8 serije , ali ono bas minimuuuuum.
Kako si zakljucio da je fizika bolja od GTA 4?

Kad vidim poredjenje Mafie i GTA glava me zaboli... Igre bukvalno nemaju nista zajednicko kad malo napregnes mozak i furaju dve totalno razlicite ideje.

Mene je u GTA IV najvise odusevio Euphoria fizicki endzin, tako da sumnjam da ce Mafia 2 imati bolju fiziku (osim ako ne koristi isti endzin) i realnije pokrete ljudi. Za fizuku ostalih predmeta ne znam. :)

Kako si zakljucio da je fizika bolja od GTA 4?

Pa nisam , ali verujem , jer i prva Mafia je imala takav sistem voznje da se mogla napraviti posebna igra samo na osnovu toga , tako da verujem da ni ovde nece da razocaraju.

Mene je u GTA IV najvise odusevio Euphoria fizicki endzin, tako da sumnjam da ce Mafia 2 imati bolju fiziku (osim ako ne koristi isti endzin) i realnije pokrete ljudi. Za fizuku ostalih predmeta ne znam. :)

Nece Mafia 2 koristit Euphoria engine. Po mojim saznanjima koristice sopstveni fizicki engine. Kako ce to izgledati videcemo za desetak meseci :)

Mafia kada se pojavila je bila svetlosnim godinama daleko od GTAIII (u svakom segmentu). Ne sumnjam da ce se istorija josh jednom ponoviti.

Nazad
Vrh Dno