Neogeo ima 9800GT ? Daj ocu ja da probam taj kext![]()
NEO GEO
Aj sad ti malo meni da pomognes, sta si uradio za graficku karticu pa imas tako dobar skor sa 9800GT?
EFI string, Graphic Enabler, neki kext, navedi tacnu metodu da vidim da da resim ovo moje 8800GT.
Proveri u apple.com.boot.plist da li imas Graphic Enabler ubacen.
A sto se tice PS2 kexta, samo odradi mu repair permisions i sredice se. Isto je i mene zezalo.
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
Da li bi mogla pomoc oko instalacije Snow Leoparda na mojoj konfi? Sta mi je sve potrebno?
Da napomenem da moja ploca ima nForce 650i chipset i Realtek ALC888 audio. A da, tastatura mi je PS2, a mis USB.
I da li sve moze da prodje bez patchovanja biosa?
Ima koliko vidimo... Verovatno je to odradio EFI 10.6? jer ja nista nisam prckao oko toga.
Instalirao sam, posle tvog PS2.kexa, neki vodoops2.kext i u stvari me je on extra zezao. Sada sam vratio tvoje kextove za PS2 i radi extra (sa permissions repair naravno).
Ako mi naprave DSDT, tako mogu da instaliram retail MacOS X? Da li za to sluzi?
Ti si bash nestrpljiv i imash vishka vremenaIzgubicesh samo pola dana ako ti se sistem zakuca, a dobre su shanse da se to desi
![]()
Koliko sam ja pročitao po forumima, do sada, niko nije imao ozbiljnih problema posle update-a. Ko ima ploču sa ALC888, sigurno mu neće raditi zvuk posle update-a, ali već ima fix i za to.
http://tonymacx86.blogspot.com/2010/03/mac-os-x-1063-update.html
Pre update-a obavezno ukloniti SleepEnabler kext, ko ga koristi i to je izgleda sve. Za sada...
Ja ću sačekati još bar nedelju dana da se sve slegne.
Ja da sam na tvom mestu ništa ne bih dirao. Bar za sada... E sada ako te baš svrbi ili imaš viška vremena![]()
Pa pustite coveka, taman mi da znamo sta ce da se desi![]()
Ja uradio update na Macbooku, i radi :d
NEO GEO
Aj sad ti malo meni da pomognes, sta si uradio za graficku karticu pa imas tako dobar skor sa 9800GT?
EFI string, Graphic Enabler, neki kext, navedi tacnu metodu da vidim da da resim ovo moje 8800GT.
Ja cu danas da probam instalaciju SL-a na mojoj masini iz potpisa. Sta mislite kolike su mi sanse?
iPC 10.5.6. radi ok sa sve zvkom i full grafikom, ali na zalost - samo 1 core.
Poslednja verzija Xbench-a je izašla još 2006 i sigurno ne pokazuje ono što treba da pokazuje. Xbench je pravljen za 10.4 Tiger, a to beše davno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari