Evo, javljam se sa SL-a 10.6.3 !!!!!!
Sve radi savrseno normalno posle 1minutnog drnd.... Extra, PONOVO RADI BIOSKOP!
Pogledajte prilog 59220
:smoke::smoke::smoke::smoke::smoke:
Ajmo sada svi na 10.6.3 komotno!!!
Da li primetiš ikakvu razliku u radu sistema? Vredi li rizikovati?
A jesi uradio nešto pre update-ovanja? Uklonio neki kext ili nešto slično? ili si samo zviznuo, pa kud puklo da puklo![]()
Mislite li da su moji rezultati za grafiku u Xbench-u možda niži nego što bi trebalo? Nešto mi se čini da se ovde ranije pričalo o slabijim rezultatima za grafiku u Xbench-u.
Pogledajte prilog 59222
p.s. Instalirao san 10.6.3 update bez problema
To je to. Napokon grafika radi kako treba.
Posle instaliranja 10.6.3 imam 220fps u xbenchu (pre sam imao 120). Pise isto tamo u opisu update-a da su sredili OpenGL kompatibilnost itd.
P.S. Koga zanima sa 10.6 na 10.6.3 sam update-ovao samo tako sto sam skinuo combo i instalirao, znaci nista diro nisam i sve lepo radi.
Bas i nije neznatno 340fps naspram mojih 220![]()
To je to. Napokon grafika radi kako treba.
Posle instaliranja 10.6.3 imam 220fps u xbenchu (pre sam imao 120). Pise isto tamo u opisu update-a da su sredili OpenGL kompatibilnost itd.
P.S. Koga zanima sa 10.6 na 10.6.3 sam update-ovao samo tako sto sam skinuo combo i instalirao, znaci nista diro nisam i sve lepo radi.
Ja ostvarujem isto oko 120 frames/s, ali posle instalacije 10.6.3, znači ništa se nije promenilo.
Ma zaboravi na Xbench! Tu nešto ne radi kako treba. Ja sam imao preko 200fps sa 6600, a ovde ljudi imaju toliko sa 8800. Nisam ni znao da mi Expose secka, dok nisam ubacio 8600GT, sa njom sve radi extra. a ima oko 100fps u Xbench-u.
Skidam 10.6.3...![]()
BackUp-ovao sam sve što mi je važno od fajlova, ali ceo sistem nisam. Vidim da niko nije imao ozbiljnijih problema, pa valjda neću ni ja. Javljam kako je prošlo za nekih 45 minuta...
- Posle 10.6.1 me je dočekao KP - posle nekoliko sati sam rešio problem bez reinstalacije
- Posle 10.6.2 me je opet dočekao KP - problem sam rešio posle 5 minuta Google-ovanja, bez reinstalacije (da sam Google-ao posle 10.6.1 ne bih se patio nekoliko sati)
E ajd da vidimo šta će da bude posle 10.6.3
Nisam BackUp-ovao sistem, ali sam se zato juče konsultovao sa Google-om
Updatujem pa šta bude...
Osim problema sa zvučnom, za koji sam znao i koji sam rešio za 2 minuta, update je prošao bez problema.
Mašina je iz potpisa...
GeekBench kaže isto što i na 10.6.2, a Xbench je sa oko 100fps skočio na 230fps. Nikakvu razliku u radu sistema ne primetim... Bar za sada... Bitno je da Mac Ž I V !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Skini CoD4-ModernWarFare2 za MAC (ili tako neki sličan naziv) pa poteraj. Da vidiš kako sve pršti iako je grafa slabašna za windows pojmove!
Stavio sinoć da se skida...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari