Kako ne postoji jednostavan backup particije?
1. TimeMachine
2. Disk Utility pa pravljenje DMG-a od cele particije
3. Isto to pomoću CarbonCopyClonera (CCC).
Pa to ti pricham, cimanje mi je da instaliram svez sistem, jer ne znam ni sam kako sam to uradio poshto ima nekih chudnih korakaLako je to kad imash Maca, a li ja moram i da budzim Chameleon i sve zivo a to oduzima previshe vremena. Zato i kazem da ne postoji jednostavan nachin da napravish imidz od cele particije i vratish ga kao ghost, za 5 minuta pa se nikako ne isplati da zakucash sistem updateom da bi posle potroshio par sati dok sve ne vratish na staro. Josh ako morash da radish backup 300-400GB
![]()
Pa znash shta znachi ghostPrsne ti sistem i ti ga vratish za 5 minuta kao da nishta nije bilo
Ta kombinacija za MAC ne postoji, chak i kad imash pravog Maca
![]()
Pa znash shta znachi ghostPrsne ti sistem i ti ga vratish za 5 minuta kao da nishta nije bilo
![]()
Probao sam Carbon copy dok sam imao Leoparda i pola fajlova nije hteo da iskopira, ali ne znam chemu on sluzi kada ti samo kopira fajlove sa jedan na drugi hard, a kad naleti na neki koji ne moze, samo stane, pa to mozesh i iz Findera
![]()
Istopio se Sneško
Uredno je sve radilo više od mesec dana, a onda je sinoć kod podizanja zaglavio dok!. Kad ga ubijem i ponovo se startuje sve radi. Ukapirao sam da se zaglavi kad se na početku staruje onaj Ralinkov wireless utiliti. To se do juče nije javljalo, a ništa od programa nije dodavano/menjano još od instalacije. Mališa, Wind, služi za surf, mail i tako neke sitnice i besprekorno je radio. Deinstaliram drajvere za bežičnu karticu, sve radi ko sat. Pustio disk jutiliti, koji nikakve greške nije pronašao! Misterija... Reko, ajd da ubacim ponovo drajvere za bežičnu, sve prođe ok, radi, ja srećani izadovoljan i reko daj da restartujem makinu. Tu je bio kraj! HD se vrteo nekih pola sata i ništa, samo kameleon i onaj točkić i ende. Reko da nije crko HD? Obrišem sve, stavim XP i Win 7 i sve radi! Nemam ideju šta se desilo! Sad se razmišljam dal ponovo da stavim Sneška? Jel imao neko ovakva traumatična iskustva?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari