Disk Utility > Images > Burn
Ili jabukica+B.
Moze li neko da mi preporuči koji OSX86 da skinem radi instalacije na moju konfu:
- iAtkos 10.5.7 ili
- iDeneb 10.5.8
a da to valjano radi???
HVALA SVIMA KOJI ODGOVORE!!!
ja sam drugaru na gotovo istu konfu, bez frke naterao ipc 10.5.8
samo izabei vudu kernel i 77o chipaset
Pa za ovu sto ja imam nikada nece ni imati driver sis mirage 3Lukisa, problem je što nemaš drajvere za grafiku, nije problem ACHI.![]()
Opasan krs,nego sam ga dobio povoljnije,uzecu skorije nesto bolje.Lukisa, iskreno, to nikada neće proraditi kako ti zamišljaš. Uz dužno poštovanje, taj laptop je najgori mogući FS ikada. Mislim da je u Mercatoru koštao oko 20-25k dinara, šta očekuješ od takve mašine.
Na kraju kada sve uradiš, ako uspeš, imaćeš "spljoštenu" sliku i često padanje sistema. Za te pare si mogao da kupiš neki iBook ili PowerBook i da ne praviš Frankenštajna.
Neka zena ga dobila na bingu i prodala mi za 250 eura pre 1.5 godine tad je kostao nov 330 euraOnda probaj kod nekog druga/kolege ko ima laptop na kome to može da se instalira. Koliko povoljnije je to moglo da bude...
Da li je neko probao na Sony Vaio laptopovima (FW41) da namesti Leoparda?
Za dual boot, Windows 7 i Snow Leopard, da li je bitno da budu 2 harda ili mogu i 2 particije. Mislim, sigurno je bolje 2 harda, al da li to vredi 2000DIN?
Na Wind-u mi je 10.6.1. Jel smem da ga updejtujem, na 10.6.2? Bilo je ima Atom, nema, Atom... Šta na kraju ispade, nemam pojma. Jel probao neko? Updejt je 600Mb, šta su promenili, ceo OS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari