- Učlanjen(a)
- 27.12.2001
- Poena
- 649
ajd napisi detaljnije kako... posto sam sad reinstalirao ponovo, jer nisam mogao da se snadjem... nadjoh hiljadu nekih tekstova drndanja kako hakovati sistem posle updatea, i svodi se na cuvanje starih kext ova, pa posle vracanje istih... uglavnom brljanje neko...
kako mogu da vidim koj kernel imam? procitah negde da je vanila samo za C2D intelov, a ja imam C2Q....?
i, ajd ako moze detaljno, kako da sredim sistem posle updatea, jer je fresh instalacija i nista nije dirano - dakle update ga je zeznuo 100%
pozd!
btw
(inace ne mogu da verujem koliko brzo radi mac os x, pre svega startup i shutdown!! vista, i win7 se ne dizu iz sleepa za vreme koje treba ovom macu da se digne od nule heheh![]()
)
Pa nista, instaliras samo sa ICH drajverima, onda skines i instaliras drajver za graficku. Kada update-ujes (jabukica > software update) u startup-u pritisnes bilo koje dugme i ukucas -x (safe mod). Kada udjes u Mac samo opet instaliras drajver za grafiku (i ako si izgubio zvuk onda i zvuk, s tim sto zvuk ne bi trebalo da ti zezne instalaciju).
Dalje koliko ja kapiram sistem ne pravi razliku izmedju C2D i C2Q, tj kernel je isti.