- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Probaj sa nvinject 512, ako ne prođe onda nvdarwin 512.
^Bez optičkih drajvova, tastature, miša, monitora, napajanja i kućišta, sumnjam da bi i XP mogao na toj mašini da radi.
Ok. Šala naravno.
Da li si podešavao BIOS? Takođe, da li si proverio kakva je situacija sa tvojim komponentama na mac-wiki sajtu (osxproject)?
A da li si skinuo Boot 132 upravo za tvoju plocu?Ljudi pomagajte...
poslednjih dana sam imao dosta vremena, pa sam reiso da se malo poigram sa ovim... skinuo sam mac OS Leopard, narezao ga na DVD DL, potom sam skinuo boot 132 i krenuo da pratim uputstvo koje kaze sledece
1. Ubaciti disk sa narezanim BOOT 132 ai sacekati da se on pokrene
2. kada se on pokrene, ubaciti MAC instalacioni disk i pritisnuti ENTER
po zavrsetku drugog koraka bi instalacija trebala da krene, medjutim nista se ne desava... zna li neko u cemu je problem?
Update na 10.5.7:
Ja sam pustio update sa Apple-a.. preko Software Update. Bio sam u fazonu ako-prodje-prodje... i proslo je... samo mi je updater pokvario wireless i audio drivere.
Wireless driver sam vratio iz bekapa extenzija, a audio driver sam ponovo instalirao sa DVD-a (u mom slucaju paket ALC883), i sve je proradilo.
to3a, pa probaj da instaliraš iPC on trenutno ima najveću bazu OOTB drajvera.
Instalirao sam Retail 10.5.6 na racunar i funcionise bez problema osim jedno sleep funkcije i gasenja racunara. Kada ode u sleep mod nemoguce ga je vratiti, a kada ga gasim po nekad to odradi bez problema, ali uglavnom zaglavi.
A da ploca je Asus P5K...
Ima li neke pomoci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari