sudo rm -R /System/Library/Extensions.mkext
-v -f
sudo chmod -R 755 /System/Library/Extensions && chown -R root:wheel /System/Library/Extensions
diskutil repairpermissions /
nadjoh jedan driver koji napokon radi,tj u jednom dijelu-mac mi ga je pronasao kao network al onda imam sledeci problem-nece da me konektuje jer mi pise "cable network is unpluged" a moj kabal je ukljucen?i na windowsu kad mi je ubacen kabal on svijetli pozadi na kucistu a na macu ne svijetli iako je ubacen....moze neka pomoc?
^^
Batalio sam to
Da li je neko podesavao PPPoE na Leopardu? Jer nikako da podesim lepo, modem sam uspesno osposobio (usb adsl modem) ali PPPoE kad kreiram nece da se konektuje, vrti connecting i onda izbaci error.
Pa kad sam njega instalirao tek je onda modem proradio, do tada samo su sve 3 LED na modemu bile ukljucene i to je to.
Ljudi pomagajte...
poslednjih dana sam imao dosta vremena, pa sam reiso da se malo poigram sa ovim... skinuo sam mac OS Leopard, narezao ga na DVD DL, potom sam skinuo boot 132 i krenuo da pratim uputstvo koje kaze sledece
1. Ubaciti disk sa narezanim BOOT 132 ai sacekati da se on pokrene
2. kada se on pokrene, ubaciti MAC instalacioni disk i pritisnuti ENTER
po zavrsetku drugog koraka bi instalacija trebala da krene, medjutim nista se ne desava... zna li neko u cemu je problem?
Cime tacno testirati brzinu hard diska? Kako resiti ovaj problemcic sa brzinom?
tigar je mogao u vmwareu, lea nisam probao.Da li moze OS X da se digne u VirtualBox-u? Sve mi se cini da ne moze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari