Ljudi, moze li malo uputstvo za instalaciju preko VMware, stalno mi izbaca da mu treba SCSi drive (koristim daemon tools)?
Koliko sam ja do sada upratio Leo4All je najbolja/najkompatibilnija verzija mac os-a.
Evo da podelim iskustvo sa vama, na konfi:
E2180
GA-P31-DS3L
Gigabyte 3850 512mb
instalirao sam Leo4All 3.0, u instalaciji izabrao drajvere koje da instalira, i sve radi savrseno, bez i jedne dalje intervencije. Grafika, mreza, sata, pata, usb, zvuk, sve.
Jel si morao SATA disc da prebacish u AHCI mod ili ne ?? I jel imash samo taj jedan disc shto imash u potpisu ??
Nisam nista dirao, znaci sve je po defaultu u biosu. Za sata je namesteno AUTO. I imam samo jedan opticki iz potpisa.
E da ja sam ga inace instalirao na neki 30gb PATA disk i sve mi super funkcionise.
Reci mi koji je southbridge na toj ploci? I gde ti ne prepoznaje disk? na samom pocetku instalacije?
BTW radi mi i PS2 tastatura. to me je odusevilo jer sam imao neku budjavu usb 300dinarku kupljena na brzinu cisto radi mac-a.
Hmm, i ja imam slicnu konfiguraciju osim sto mi je grafika 7300 GTKoliko sam ja do sada upratio Leo4All je najbolja/najkompatibilnija verzija mac os-a.
Evo da podelim iskustvo sa vama, na konfi:
E2180
GA-P31-DS3L
Gigabyte 3850 512mb
instalirao sam Leo4All 3.0, u instalaciji izabrao drajvere koje da instalira, i sve radi savrseno, bez i jedne dalje intervencije. Grafika, mreza, sata, pata, usb, zvuk, sve.
Hmm, i ja imam slicnu konfiguraciju osim sto mi je grafika 7300 GT
Totalni sam noob u vezi OSx86 i stvarno se gubim u onim silnim threadovima na Insanely forumu pa bih vas dakle zamolio koji je najbezbolniji nacin da se instalira Leo i koju verziju da skinem...
Jos nesto , da li ce mi wireless raditi ( Gigabyte WP-01gt ) ?
Hmm, i ja imam slicnu konfiguraciju osim sto mi je grafika 7300 GT
Totalni sam noob u vezi OSx86 i stvarno se gubim u onim silnim threadovima na Insanely forumu pa bih vas dakle zamolio koji je najbezbolniji nacin da se instalira Leo i koju verziju da skinem...
Jos nesto , da li ce mi wireless raditi ( Gigabyte WP-01gt ) ?
@*P*A*B*L*O*
Hmm ne bih znao, kapiram da je ta VIA problem.
Inace ne mogu da nadjem na netu tacno tu tvoju plocu pa da vidim koji ti je SB.
Meni je ICH7 i on je maksimalno kompatibilan sa macom zato ja nemam tih problema.
*** ne gine ti neki sata..
@zorz
Najverovatnije ti je grafika problem, najbolje da instaliras bez drajvera ikakvih da bi uopste mogao da udjes u sistem. Ili da udjes u safe mod (-x komanda na pocetku) Ako je grafika potrazi po insanelymac forumu, kapiram da ako ima resenja oni ga imaju.
Cek a da li ti instalacija Leo4All 3.0 vidi Sata diskove bez AHCI moda? Jer ako ih vidi ne znam sto bi bilo problema?
Sto se tice zvuka potrazi po Insanelymac forumu, ukoliko vec nema drajvera u 3.0 verziji.
Veceras ce da zavrsi dl Kalyway 10.5.2Skini Leo4AllV3 Final. Pokrenesh instalaciju izaberesh drivere za zvuk / grafiku itd.
Wireless mislim da nece da radi.
Veceras ce da zavrsi dl Kalyway 10.5.2
@Mustang
Posto imamo istu maticnu - sta da instaliram od drajvera za zvucnu (lan ne koristim tako da za to opusteno) ,ili pak jel treba nesto za chipset ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari