Inace, resio sam problem sa zvukom u medjuvremenu. Kupio sam USB zvucnu kartu od 14.99 evra i sad slusam sve u 16
Samo, Mplayer malo zeza - preskace mi fajlove iz playliste. Koji vi player koristite za video fajlove? (Quicktime me ne interesuje)
TnxZa konfiguraciju moraš da proveriš na wikiju ili insanelymacu, a što se tiče particionisanja to odradi tokom instalacije! Sa hirensom možeš da resizuješ tu particiju na kojoj planiraš da ostaviš podatke ali ovu prvu, sistemsku ostavi praznu i kasnije je sa Disk Utilityem formatiraj!
probao toh i neceeeeeeeeeDa li je neko probao ToH_x86_9A581_RC2
mi nije uopšte video SATA HD
Problem sa SATA je uglavnom taj sto treba da se stavi "native ide" u biosu, i da se iskljuci AHCI. Ako i dalje ne vidi sata diskove probaj sa drugim portovima. Obicno 0 i 1 rade. Sa vecim diskovima ume ponekad da bude problem i ako nije stavljeno "auto" ili "lba" vec "large" ili sta vec sve ima tamo od opcija.
I overclock moze biti problem. Vec sam na dosta foruma procitao da ljudi imaju problem stabilnosti, kako ide, tako i sata, cim se malo vise overklokuje, dok na istim klokovima windows radi sasvim normalno.
Moj slucaj je da macos ne vidi sata diskove kad je magistrala iznad 240, a u windowsu radi normalno sve do 270 MHz. Na zalost, moja ploca nema nikakve opcije za overclock pa je nemoguce bilo sta namestiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari