jddipqd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.10.2000
- Poena
- 725

Ovo sam i ja uradio ali sam anrucio filtereNadji filtere na Temu za taj model mašine, kupi 3-4 komada i ako treba stavi sva tei ili cetiri Kako bi ih barem vrata od kondenzatora držala. Ja sam za moju Electrolux tako uradio, i ona nema tu filter tako da sam ubacio 3 komada tako da ih sada drži onaj filter u vratima. Ipak bolje išta nego ništa ali radibposao dosta, sve što prodje glavni filter u vratima dosta se zadrži na tim filterima što prodje kroz taj u vratima.
Ja centrifugu uvek podesim na 600 obrtaja i sušilica gorenje sa tp veš uvek osuši za manje od 3 sata, sušilica stara tri godine.
Možda da zameniš veš mašinu?Mašina za pranje je 6 kg. I napunimo je pamučnim belim vešom, sušilica je 7 kg. I to pa najbrže osuši, više se muči kada je šareni mešani veš. Nemam nameru da cepim veš na 1000+ obrtaja.
cisti su filteri, medjutim otac nije cistio one resetke vodom, posto masina greje znaci da nije kompresor vrisnuo, moguce da je zapusena pumpa za vodu ili je ona riknula ako je pokupa nesto iz odela(to je malo verovatno zbog filtera), moguce da je nastradala od opterecenja, dva majstora sam zvao i oba kada su culi na 600 obrtaja centrifuga da je to veliko opterecenje za masinu. U pocetku znam da je majka pricala da posle svakog susenja posuda za vodu bude puna, mislim da ta posuda kada je puna ima preko 3l vodeUopšte ne obraćam pažnju, osuši sve. Pojma nemam na koliko je centrifuga, verovatno ne preko 800. Usko grlo je jedino filter.
@Oswajac da li je filter potpuno čist?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari