Ima logikeМалопре сам очистио измењивач после пар/неколико месеци, и није био нешто посебно прљав. Стопроцентно сам убеђен да машине са ових снимака долазе из неких заједничких перионица, студентских домова и сл. где ове кућне машине по цео дан користи гомила људи при чему евентуално очисте онај бели основни филтер и то је то. Она са "угаженим" измењивачем само показује каквих талената све има.
Naravno da ne gnjecim, mada imam i alat za ispravljanje lamela, a i ovaj lik je ispravio, to je neka stoka od korisnika izgnjecila.
Mada moj komentar se odnosio na Bosch koji je čak i prljavih bio od AEG

Nisam uspeo da nađem, video sam borbu sa garancijom posle 5g.Mislim da ovo 3. put pišem - imate negde u ovoj temi sliku mog izmenjivača sa Bosch mašine serije 8 posle 5 godina korišćenja.
Mislim da ovo 3. put pišem - imate negde u ovoj temi sliku mog izmenjivača sa Bosch mašine serije 8 posle 5 godina korišćenja.
Vas nekoliko vec postavljate slike prednje strane kondenzatora i izgleda da ne razumete da nije problem u tom delu koji čistite (naravno da je tu čisto) već onom kom ne možete da pridjete jer je taj kondenzator dubinom cele masineDrugačije sam shvatio tvoje poruke, više u smislu da su uređaji iz naslova teme kratkog veka jer će da se napune prašinom i postanu neupotrebljivi.

a kako treba?Klipovi su očigledno sa uređaja koji nisu korišćeni kako treba.
kao sto vec rekoh:Najviše prašine će i biti gde je najveća prepreka protoku, a to je pristupačan deo rebara na udaru. Nije bilo potrebe da se čisti išta tu ikad, pri dnu neka sitnurija. Deluje kad se sasuši da to usisa mašina nazad u bubanj.
fora je sto ona ni tada nece da se pokvari,Bukvalno me baš briga ako se zapuši za X godina jer je koštala 370eur
Pre par meseci sam uzela masinu sa tp, nakon iscitavanja foruma, premeravanja, i dosla do zakljucka, da ako je ogranicen budzet, da je najbolje kupiti neki jednostavan model bez tp, jer je lakse odrzavanje. Sve masine sa tp imaju taj nedostatak da se onaj dole izmenjivac vlage ili kondezator moze samo pomalo spolja cistiti, a da bi se ocistio kompletno, mora se rastaviti masina..Modeli sa grejacem nemaju taj problem jer se vadi taj deo i lako se pere..Ako si opet pak za model sa tp, onda sto duza garancija, sto vise zastitnih filtera i da model ima reverzibilni bubanj.Uh, bacili ste me u rebus.
Dakle, kupujem mašinu za sušenje, bez budžeta praktično 😂 - dakle ide se sa najjeftinijim modelom🤗 Tačnije, treba da preporučim kupovinu, a da mi posle ne skaču po glavi. Pogotovo što ako bude zezala, ja ću da budem aj-ti menadžer.
Kakva su iskustva sa VOX THP modelima? Najjeftiniji su sa toplotnom pumpom.
Ili je u toj cenovnoj klasi bolje ići na mašinu sa grejačem?
Ovde je i prednja strana prljava tj. ne ciscena cestoVas nekoliko vec postavljate slike prednje strane kondenzatora i izgleda da ne razumete da nije problem u tom delu koji čistite (naravno da je tu čisto) već onom kom ne možete da pridjete jer je taj kondenzator dubinom cele masine
Evo primer sa onog video klipa sa prethodne strane
Vi cistite dostupni prednji deo kondenzatora obelezeno brojem 1
kako cistite broj 2 i prostor izmedju?
cak i na ovoj lici da je prosao usisivacem ili cetkicom bilo bi cisto kao na vasim slikama, koliko je to pomoglo masini?
Pogledajte prilog 528120
I napisao sam da je neociscena prednja strana, da je prošao usisivačem i četkicom bila bi čista.Ovde je i prednja strana prljava tj. ne ciscena cesto
Kod mene se cuje non stop dok susi a recimo sad pred kraj ciklusa, usla je u neki mod sa trouglovima, nemam pojma kako se to zove, okrece samo ves, zujanja nema.Моја се не чује тако (ваљда), кад крене да суши чује се као неки вентилатор рецимо, не рачунајући тумбање веша, и кад заврши чује се пумпа, то личи на звук са снимка, али не траје дуго, вероватно ради и повремено у току сушења али не знам кад и колико, машина стоји у перионици, не надгледам је док ради. Ово на снимку је можда звук компресора, код мене се не чује приметно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari