Prilicno nizak protok na lokaciji, I preko telefona i preko mifi.Sutra proba pa javljam.
Jel imas mozda mts signal, da probas mesto mtel dodatka da uzmes prva tiket Za mts?Ja sam od granice sa Srb na 4km verovatno ima i to uticaj.
A u kom si telefonu probao, mozda ti ne radi agregacija na njemu. Kazem ti meni je kad sam dole u kuci B20 i jedva desetak Mbps dok gore na spratu sa agregacijom video si razlikuSlab je mts-ov stignem, u dvorištu ga i nahvatam, ali kući malo teže.
S25 bi trebalo da ima dobru antenu a agregaciju podržava. Moj savet ti je da odes i do tavana i istestiras na svim tackama sa telefonom gde god nađeš da radi najbolje stavis ruter tu. Najlakse je uzeti neki extrnder. Asus ja delim wifi 5 na wifi 6, 5, i 4. Kod drugara dam radio. Meni je telefon sto izvlači preko 100Mbps A8 iz 2018. Tako da modem ne mora da ti bude skup. Stavis tako neki telefon na tavan prebacis na 5GHz i neki extender koji podrzava makar 5GHz. To je nešto praktično sto bi radilo. Asus ima i Asus wrt pa tu možeš da budzis još podešavanja. Mada Asus jako lepo radi sa standardnim softwareom.na S25 ultra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari