Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Da li neko u zadnjih par dana ima problem sa internetom?
Meni zapravo ne radi internet uopšte preko mtel. Prebacim na svoj sim i radi kako treba, tako da nije do telefona, podesavanja, dns i slično.
roaming je aktiviran u decembru za do kraja 2025, kao i validnost kartice.

EDIT: restartovao telefon i onda čak nije mogao da se zakači na mrežu preko esim. probao enable-disable bez uspeha. Onda uradio reset esim i proradilo nakon toga.

Poslednja izmena:
tehnologija koja omogućava spajanje više frekvencijskih opsega (kanala) kako bi se povećala brzina mobilnog interneta

da li bi esim mogao da se kupi u bilo kojoj zemlji gde se prodaje mtel i onda doda godisnji paket.

da li se prodaju fizicke kartice negde na oglasima u BG?

da li bi esim mogao da se kupi u bilo kojoj zemlji gde se prodaje mtel i onda doda godisnji paket.

Teško da ce neko prodavati preko oglasa jer je na njegovu licnu uzeto. Drugo prijatelj ili neko da ti donese.
Za esim mislim da možeš bilo gde da kupis i aktiviras. Ali moja preporuka je da kontaktiras njihov fenomenalni korisnički servis. I sve će ti razjasniti za par minuta poziva

Da i da.
Esim kupujes bas odakle zelis, ide preko neta, mozes i na mesecu da budes.
Potrebno je da slikas dokument i samog sebe prilikom procesa kupovine.

Na oglasima nisam nalazio javno poput KP, ali tu i tamo se neko javi. Ja sam pre dosta vremena uzeo sa oglasa, a i kolega pre par meseci. Oba puta ovde na benchu.
KP i da ima, izbegao bih jer ne znas od koga uzimas i sta je neko radio sa tom karticom, plus, taj moze da kaze da je izgubljena kartica i da je ponisti, a sebi uzme novu i da mu ostane tvoj aktiviran paket.

Da i da.
Esim kupujes bas odakle zelis, ide preko neta, mozes i na mesecu da budes.
Potrebno je da slikas dokument i samog sebe prilikom procesa kupovine.

Na oglasima nisam nalazio javno poput KP, ali tu i tamo se neko javi. Ja sam pre dosta vremena uzeo sa oglasa, a i kolega pre par meseci. Oba puta ovde na benchu.
KP i da ima, izbegao bih jer ne znas od koga uzimas i sta je neko radio sa tom karticom, plus, taj moze da kaze da je izgubljena kartica i da je ponisti, a sebi uzme novu i da mu ostane tvoj aktiviran paket.
Ja bih izbego kp i oglasi, moze neko da ti uvali 3 G karticu umesto 4 g

Definitivno je najbolje da odradis na sebe i znas na cemu si, imas svoju karticu.
Esim je neznatno skuplji u startu, ali radis iz svoje sobe. Ko nema esim telefon, za jos 15-20$ ima na aliju kartica za tu namenu poput 5ber, 9esim i brdo slicnih.

Da li karticu mogu da aktiviram u Srbiji ...koleginica ide za 1 maj u Cg pa ce mi uzeti karticu ili ona mora da je ubaci u tel.?
jel I dalje moze preregistracija preko call centra I email na mene?

Gg
Da li karticu mogu da aktiviram u Srbiji ...koleginica ide za 1 maj u Cg pa ce mi uzeti karticu ili ona mora da je ubaci u tel.?
Meni su doneli 2kom, obe su ovde aktivirane...a email takodje moj ali se vodi na ime koje je uzelo..

Ja sam aktivirao na moru. Ali pretpostavljam da ne bi trebalo da bude problem. Ja je koristim u Bosni kuci, ovde je blagoslov. Komsija ima wirelles toliko je ometanje da jedva dva megabita antena usmerena moze da prodre. Dok ja na B20 imam 10ak Mbps a van kuce odnosno na brdu iza imam i do 150 Mbps. Tako da su ove kartice Blagoslov

može da se aktivira iz srbije, ali je svakako jednostavnije da koleginica to odradi dok je u cg. isto tako, možda da uradite ovlašćenje kod notara da koleginica na vaše ime uzme karticu uz fotokopiju vaše lične karte. najbolje je da pozovete +382681600, veoma su ljubazni, reći će vam šta da radite.

Nazad
Vrh Dno