Cuvaj tu karticu. Jer kako su rekli samo vlasnik može da zameni. Ali ako ne koristiš taj broj onda ti može uzeti bilo ko sa ličnom drugu karticu.Jel moze da se zameni ostecena mtel kartica u Srbiji?
Cuvaj tu karticu. Jer kako su rekli samo vlasnik može da zameni. Ali ako ne koristiš taj broj onda ti može uzeti bilo ko sa ličnom drugu karticu.Jel moze da se zameni ostecena mtel kartica u Srbiji?
Teško da ce neko prodavati preko oglasa jer je na njegovu licnu uzeto. Drugo prijatelj ili neko da ti donese.da li bi esim mogao da se kupi u bilo kojoj zemlji gde se prodaje mtel i onda doda godisnji paket.
da li se prodaju fizicke kartice negde na oglasima u BG?
Da i da.da li bi esim mogao da se kupi u bilo kojoj zemlji gde se prodaje mtel i onda doda godisnji paket.
da li se prodaju fizicke kartice negde na oglasima u BG?
Ja bih izbego kp i oglasi, moze neko da ti uvali 3 G karticu umesto 4 gDa i da.
Esim kupujes bas odakle zelis, ide preko neta, mozes i na mesecu da budes.
Potrebno je da slikas dokument i samog sebe prilikom procesa kupovine.
Na oglasima nisam nalazio javno poput KP, ali tu i tamo se neko javi. Ja sam pre dosta vremena uzeo sa oglasa, a i kolega pre par meseci. Oba puta ovde na benchu.
KP i da ima, izbegao bih jer ne znas od koga uzimas i sta je neko radio sa tom karticom, plus, taj moze da kaze da je izgubljena kartica i da je ponisti, a sebi uzme novu i da mu ostane tvoj aktiviran paket.
Meni su doneli 2kom, obe su ovde aktivirane...a email takodje moj ali se vodi na ime koje je uzelo..Da li karticu mogu da aktiviram u Srbiji ...koleginica ide za 1 maj u Cg pa ce mi uzeti karticu ili ona mora da je ubaci u tel.?
jel I dalje moze preregistracija preko call centra I email na mene?
može da se aktivira iz srbije, ali je svakako jednostavnije da koleginica to odradi dok je u cg. isto tako, možda da uradite ovlašćenje kod notara da koleginica na vaše ime uzme karticu uz fotokopiju vaše lične karte. najbolje je da pozovete +382681600, veoma su ljubazni, reći će vam šta da radite.Da li karticu mogu da aktiviram u Srbiji ...koleginica ide za 1 maj u Cg pa ce mi uzeti karticu ili ona mora da je ubaci u tel.?
jel I dalje moze preregistracija preko call centra I email na mene?
Da li je poziv besplatan ako imam neograničeno poziva za m:tel zonu?najbolje je da pozovete +382681600
Call centar mtel-a se zove +3821600 jeste besplatan poziv.Da li je poziv besplatan ako imam neograničeno poziva za m:tel zonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari