Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

I zamolio bi administratore ili ko već sedi i nema šta da radi da moje poruke NE BRIŠU i NE UKLANJAJU,jer nisu ni manje a ni više off topic od drugih korisnika. A i ne treba se uvek držati teme kao pijan plota jer onda ta ista tema gubi smisao. Zahvaljujem.

Molim podsećanje, drug kod koga je moja MTEL kartica me je pitao: istekla mu je validnost 3.7.2015. Sada ne može da je koristi. On je u grejs periodu beše još mesec dana (1+1 mesec)? Ako sad dopuni 250din, kartica će opet biti aktivna a Internet vraćen? ;)

Da.

@Ivan.I samo da znas da je istina ono sto sam ti napisao pocetkom maja - dovoljno je 200,00 za validaciju kartice a Panter menjacnica za koju sam ti rekao da ovo sigurno radi je ona NASPRAM Ponca u Bulevaru Avnoja a ne pored njega.

...i u ovom mesecu mi je proslo tako. ;)

250din sam uplatio, proslo, u Bul. Zorana Đinđića. U stvari to je ta, pored Ponča.

Proci ce ti i 200,00 ...a opet, posto tada kad si probao nije radilo pored Ponca, hocu da ti kazem da sam ja tada uspesno uplatio preko puta, tamo bas na autobuskoj stanici ...tu u krugu od 500m ima najmanje 3 Panter menjacnice pa ako nekoj ne radi aparat nije tesko otici do neke druge.

Hvala! Znaci, može sada i 200din za produženje u bilo kom Panteru? ;)

Prošli put u Panteru su rekli da treba 250din.

Ja sam uvek uplacivao u istom ali mislim da je to sistemski tako i da vazi za sve.

procitao sam veci deo teme,koliko sam razumeo,uzme se prepaid kartica u nekoj od mtel poslovnica,upati na nju 29e i aktivira promocija?
Jel treba jos nesto? Jos eura na dopunu da bi mogao tih 2e mesecno da aktiviram?

A ja kad sam pitao može li dvesta dinara vi pričate ne može :D

2 eura je minimalna dopuna i mora da se dopunjava u 30 dana da bi se produžila validnost kartice.

jel probao neko da koristi ovu karticu u full windows uredjaju koji ima 3g?

nije

mislim na regularan windows kao na laptopovima i desktopovima, posto imam jedan takav uredjaj koji ppdrzava 3g i namestim mu sva podesavanja kako treba, ali opet nesto *****ava

Da li je neko uspesno uplatio dopunu preko veb sopa ovih dana? Probao sam 10-15 puta i nece da prodje.

Ja na ženin broj pre jedno nedelju dana i pre toga na prijateljev. Telenor kartica. Uskoro ću trebati i moj. Od kako uveli dva evra, kombinujem sa mojim paketom, pa dopunjavan na oko mesec i po ...

ja sam dopunio pre par dana preko web shopa bez problema. Mada moja kartica je malo cudna, prolazi mi na svim mogucim sajtovima. Sajtovi na kojima provereno ne prolaze kartice iz srbije moja prolazi :) Totalno nepopularna banka ali ima garantovano najbolje internet kartice :)

Juce sam platio preko nlb web shopa (uvek tako i placam). Telenor kartica. Bilo je nekih problema pre mesec dana kada nisam mogao da platim par dana. Tada sam bio probao sa dve kartice i obe odbio...

Ovog meseca ni meni nije prosla uplata od samo 200,00 u Panteru za validaciju, sam sistem je trazio minimum 260,00.

@marxista, koliko ti je bilo stanje kredita pre poslednje dopune kredita na m:tel kartici ?

Ja imam problem sa validnošću kartice. 21. Jula sam uplatio 10€ i mislio da sam time produžio validnost kartice najduže moguće.
Kucanjem koda *100# dobijam info da je na računu više od 13€ a da je kartica validna do 20. avg. 2015.
Šta predlažete?
Nije moguće ni poziv uspostaviti niti primiti!

Kucaj riječ validnost u poruci i pošalji na broj 14555. To će ti produžiti validnost za 12 mjeseci, ali ti skida tih 10 eura sa računa.

Samom uplatom ništa nisi uradio. Oni treba da ti skinu tih 10 evra a ti da aktiviraš produženje trajanje kartice za godinu dana. Čini mi se da to slanjem SMS poruke sa tekstom validnost na neki broj.

Haha, hvala obojci na savetima. Poslao sam "validnost" na 14555 i vratila mi se poruka: servis trenutno nije dostupan.
Any hint?

Ok, pokušaću prvo da uplatim. Da li je dovoljno 2€ sada?
Ako sam dobro razumeo, prvo da sada dopunim evrima, pa onda da pošaljem sms validnost na 14555

Nazad
Vrh Dno