Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

A gdje se to reklamira da imaš flat po punoj brzini cio mjesec? Da ne pričamo o tome da ova ponuda i nije namijenjena vama.

Probotzor koliko si u pravu toliko i nisi.Ipak je to kampanja u drugoj drzavi a ne u nasoj.Sta se sve kod nas reklamira.Mts se ponasa nacisticki i ne dozvoljava svim korisnicima da koriste 4g mrezu,dok drugi dozvoljavaju.Sad ces ti reci opet nesto pa u krug.Ali ono je takav krug i svi po malo u pravu....
Cim mi koristimo neke povoljnosti iz drugih drzava,izem ti taj sistem :)

Ma ista je to stvar. I za ovamo su ponude loše, za razliku od te koja je više nego dobra.

A gdje se to reklamira da imaš flat po punoj brzini cio mjesec? Da ne pričamo o tome da ova ponuda i nije namijenjena vama.
641x284_roming_Srbija_2-960x380.jpg
U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 9,9 eura omogućava svim korisnicima m:tel-a da do kraja 2015. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.
Kako mislis vama? Lepo pise namenjena je korisnicima m:tel-a, ljudi lepo kupili registrovali na svoju lk i sada su korisnici... :D

Pa ni ovdje ne pise da je flat po punoj brzini. A to sto su se svi registrovali svojom licnom kartom, tek... :)

Pa ni ovdje ne pise da je flat po punoj brzini. A to sto su se svi registrovali svojom licnom kartom, tek... :)
Vodila se polemika oko ovoga jos prosle godine, nije vredno ponovo...
Ali u jednom se svi slazu svako misli onako kako mu vise odgovara... :D

p.s. ja eto volim svremena na vreme da spomenem cisto da se zna da nije bukvalno neograniceno.... :)

staje ovo sa mtel , cerkici ovo drugi mesec da za 11 dana potrosi 10 gb , dosad po meracu nikad nije vise od 5 gb trosila

Ima ih već nekoliko koji su pozivali da su za 10 dana izgoreli 10gb.

Evo isti slucaj i kod mene.
Nemogu da tvrdim da sam potrosio ili nisam, stvarno nisam obracao paznju.
Od jutros mi brzina 64kbps

Kako ne mozete da tvrdite koliko ste potrosili?:) Ako ste na mobi/tabletu/mifi ima merac :)
Ako je komp - ima Bytes Sent/Received, samo restartujte vezu krajem svakog meseca :D

Kako ne mozete da tvrdite koliko ste potrosili?:) Ako ste na mobi/tabletu/mifi ima merac :)
Ako je komp - ima Bytes Sent/Received, samo restartujte vezu krajem svakog meseca :D
Meni je modem zaboden u usb od mikrotik rutera, tako da svi uredjaji u stanu dobijaju net preko njega... :)
Statistiku nisam ni pogledao prvog posto, ocekivao sam svakako da ce ograniciti...
Ali ovo mi je bilo zanimljivo da vecini 10-og istekne 10GB... :D

meni to sto ti radis ne da krsi fup, nego bih ti ugasio karticu istog momenta da sam mts.

meni to sto ti radis ne da krsi fup, nego bih ti ugasio karticu istog momenta da sam mts.
Zato sto sam se snasao da vise uredjaja koristim preko jedne kartice...? :D
Pa najbolji su im korisnici koji nista ne trose... Eh kad bi moglo da samo takvi kupuju tiket... :)

p.s. Veruj mi ja manje potrosim od nekog ko ubaci u mifi ruter, jel meni je u ovu pricu za razliku od ostalih ukljucen i proxy.

Ko je preziveo prvi krug, evo bio drugi krug sece brzine... :)
Nemoze ni to da ih spasi, krenuli da podizu novu BS u mom kraju, tolko nas ima... pa videcemo kako ce raditi kad je puste u rad.... :)
IMG_20151023_115553.jpg

Poslednja izmena:
Da li moze kartice neko da kupi za mene a ja posle da ih registrujem odavde na netu. Koliko kostaju kartice i koliko mora da se stavi u pocetku

ili

moraju da se registruju pri kupovini od strane lica koje ih kupuje. Gde je u CG najjednostavnije kupiti.

Da li se nesto promenilo od pocetka. Da li su informacije jos uvek tacne u prvom postu

Poslednja izmena:
Mora regnut lice pri kupovini. Ali, to često i ne stigne ili kasni, pa može i kasnije skenom lk ili pasoša i kartice.

da li bi neko bio tako dobrodusan da mi kupi jednu ili dve kartice i posalje ili donese

Nisam dugo pratio temu ,koliki je fup na kraju ? Nema sanse da sam i 5gb potrosio od pocetka meseca od jutros vidim snizen dw , a je l i ostalima upload i dalje max ? Zasto njega ne ogranicavaju ???

Pustio sam mail Suzi ,javljam sta je odg mada ne ocekujem nista pametno ni dobro ...

Nazad
Vrh Dno