A gdje se to reklamira da imaš flat po punoj brzini cio mjesec? Da ne pričamo o tome da ova ponuda i nije namijenjena vama.
Kako mislis vama? Lepo pise namenjena je korisnicima m:tel-a, ljudi lepo kupili registrovali na svoju lk i sada su korisnici...U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 9,9 eura omogućava svim korisnicima m:tel-a da do kraja 2015. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.
Vodila se polemika oko ovoga jos prosle godine, nije vredno ponovo...Pa ni ovdje ne pise da je flat po punoj brzini. A to sto su se svi registrovali svojom licnom kartom, tek...![]()
Meni je modem zaboden u usb od mikrotik rutera, tako da svi uredjaji u stanu dobijaju net preko njega...Kako ne mozete da tvrdite koliko ste potrosili?Ako ste na mobi/tabletu/mifi ima merac
Ako je komp - ima Bytes Sent/Received, samo restartujte vezu krajem svakog meseca![]()
Zato sto sam se snasao da vise uredjaja koristim preko jedne kartice...?meni to sto ti radis ne da krsi fup, nego bih ti ugasio karticu istog momenta da sam mts.
Ti si dobar.Nisam dugo pratio temu ,koliki je fup na kraju ? Nema sanse da sam i 5gb potrosio od pocetka meseca od jutros vidim snizen dw , a je l i ostalima upload i dalje max ? Zasto njega ne ogranicavaju ???
Ti si dobar.
Meni su ogranicili jos pre dva dana download...![]()
Kraj meseca...I koliko je penal dan ili kraj meseca ? :/
Suza će ti reć da imaš 10gb mjesečno i da si ih potrošio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari