Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Ja nisam. Razmišljam se da li uopšte da je produžavam, jer je nisam ni koristio.

Meni je danas istekla, razmišljam da li da je produžavam sa dva eura, s obzirom da neću ići u CG na letovanje... kapiram da je bolje 5 meseci po 2€, pa onda da eventualno uplatim produženje na godinu dana

Da li je neko probao da zove mtel bih i koliko skida po minutu?

Više puta je bila priča da nisu svima postavili isti limit...

Gde u Nisu moze da se uplati kredit?hvala

Gde u Nisi moze da se uplati kredit? Hvala

Meni adsl vec 6 dana ne radi greskom telekonjaca :)

Uzeo sam od brata zaludan mtel u modemu, i arcim ga evo par dana. Ne ode mnogo, do 1 gb dnevno ali nikakvih problema za sada nisam imao.

Био је на мтел фејсу лажни списак места за уплату у Нишу али пошто је то нешто преписивано и склепано, питао сам их и рекли су да не постоји. Ни то није сигурно али ја не знам за такво место. Мада ме више и не занима. :)

Pitao sam ih danas za ovo sto sam vas pitao gore i dobio ovaj odgovor:

Poštovani,nemamo više u ponudi m:roming tikete. Srdačan pozdrav

Ha! A drugaru kom sam dao Mtel karticu neprekidno stižu SMS poruke sa reklamama za tikete, jedna juče!

Ma ja mislim da je to neki nesporazum, ima m:roaming kad se proveri na *105#

Lupetanje svakako jeste posto nisam pitao da li jos imaju tikete u ponudi :)

Novi mesec, a meni i dalje ograniceno na 60kb/s...

Meni od jutros posle klasicnog poziva ka fiksnoj u telekomovoj mrezi nestao kredit... 0.01e
Net radi i dalje, a kartica ima aktiviranu validnost do polovine 2016...
Koji bese mail njihove podrske da se zalim, ne bih da idem da uplacujem kredit ako ce mi ga opet skinuti...

I meni nestao kredit, a nikoga nisam zvao van mts mreze. Ili su ukinuli promociju, ili poceli da naplacuju prenos podataka...

Ja na računu od jutros 0e. Imalo je 3-4e.

Zvao sam ih i meni se to desilo, do njih je problem vratiće kredit koji je potrošen

Jutros nisam imao net, pozivi su radili.

I kod mene je out,svaka 2 3 minuta puca

Pokušavam sada da elektronski uplatim kredit i nikako ne uspevam. Triput uzastopno mi kaže da je transakcija neuspela...

Nazad
Vrh Dno