Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Ja uplatio malo pre 2e, a ono produzilo samo mesec dana. A procitao sam ovde da su promenili na 2e za 3 meseca produzenja... ili sam se ispalio?

Burazeru sam odavno dao da koristi Mtel karticu, sada je doneo kući Lumiu pa ne znam gde mogu da pogledam koliko je ovog meseca potrošio?

Inače kaže da mu net radi normalno i od početka meseca da je sigurno potrošio 10GB.

Ima fup posle 10GB, sad mi reče kolega, kartica mu je u tabletu.

Ako je neko dopunjavao ovog meseca, sa minimum koliko je moguce dopuniti racun u Panter menjacnicama? I da li je uopste moguce ? Hvala :)
P.S. Napomenuo bih OVOG MESECA :)

Samo što nije kraj meseca, da li je neko dobio FUP na 10GB? ;)

Ako neko ime mtel karticu a ne treba mu meni su ukrali, pa bi mi dobro dosla.

Jedno zapazanje elem trenutno sam u CG I imao jedan poziv ka 064 mrezi skinuo mi preko 7€.Izgleda da pozivi nisu dzaba u MTS mrezi.A drugacije poise na site-u

A broj koji si zvao je sigurno u MTS mrezi? Nije portovan u neku drugu?

Pozdrav

Jedno zapazanje elem trenutno sam u CG I imao jedan poziv ka 064 mrezi skinuo mi preko 7€.Izgleda da pozivi nisu dzaba u MTS mrezi.A drugacije poise na site-u

Da li je bio aktiviran roming dodatak na mts kartici,ili na mtel kartici?Taj roming dodatak na mtel kartici važi kada je korisnik u Srbiji,a u CG važi onaj dodatak na mts kartici 799 dinara za 10 dana,i 1299 dinara za 30 dana.Lično sam probao prošle godine,i stvarno su pozivi za dž ka mts mreži i mtel.

ako je poziv bio sa mtel kartice na kojoj je aktiviran roming dodatak,naravno da će pozivi biti naplaćeni po punoj ceni,jer taj dodatak važi u Srbiji,a da bi bio poziv besplatan ka mts i fixnoj telefoniji u srbiji i mtelu u cg treba da bude aktiviram roming dodatak na mts kartici. NecaBG je napisao cene tog dodatka i dužinu trajanja.

bezbedno je da se zove bilo koji 011, 064, 065 broj bez obzira na to da li je prebacen u drugu mrezu. nikad ne zna covek da li je neko prebacio broj, a ima 064 prefiks.

Kako mi je istekla kartica, da li ako sada dopunim kredit, da li ce mi se vratiti promocija?

Drugar pita isto sto i Popravka servis (dao sam mu mTel karticu):

Koliko minimalno uplatiti u Panter menjacnici u dinarima da bi se produžila validnost kžrtice na mesec dana? Do sada je radilo sa 100din dok je bilo 1€, a sad kad je 2€, koliko provereno najmanje u din? Hvala!

Drugar pita isto sto i Popravka servis (dao sam mu mTel karticu):

Koliko minimalno uplatiti u Panter menjacnici u dinarima da bi se produžila validnost kžrtice na mesec dana? Do sada je radilo sa 100din dok je bilo 1€, a sad kad je 2€, koliko provereno najmanje u din? Hvala!
Bio do Pantera i proverio.
250 dinara uplatabi to je to.
Konkretno,menjacnica u Uscu.

^ Kako je 100din bilo dovoljno za 1€, dok za 2€ treba MIN. 250din? Niđe logike.

au kako sam se smorio sa ovim 2e mesecno.... ja ne koristim odavno,nego keva,smarace me svaki mesec da uplacujem... i pomenu neko ovde da je 2e na 3 meseca, samo me izlozio :D

^ Kako je 100din bilo dovoljno za 1€, dok za 2€ treba MIN. 250din? Niđe logike.
Da se nadoknadi razlika izmedju 100 din i 1 eur.

Ali stvarnooo 2 eur po srednjem kursu 241 din i i tebi je problem da uplatis 250din??????

Ako ćemo iskreno, nigde nema logike u tvom kukanju a ne u kursu koji se koristi za minimalnu dopunu. [emoji6] [emoji2]

Poslednja izmena:
^ Ne kukam. Čak i ne koristim. Pitao sam koja je logika. Nisi dao smislen odgovor.

Logika je da bude zaokruzen iznos. Sasvim ispravna logika koja ide u korist potrosača/korisnika usluge.
250 din ćao zdravo, umesto promenljivih 241,986542683 din..

Pre toga 100 din, ćao zdravo umesto 121,9856725886.

U čemu je problem?

meni bolje po 2 eu mesecno nego 10 eu da oprostim , kad budem iso u CG potrosicu na nesto ,

Jutros mi kaže brat da mu je istekla validnost iako sam uplatio pre mesec dana, zar ne bi trebalo da je dva meseca? Tada sam uplatio 2 evra. Pitao sam ga da proveri kredit, kaže i dalje ima nešto oko 3 evra, tako da je kredit ostao isti...

Evo i listinga Banca Intesa:

screen-shot-2015-06-03-a.png

Tačno mesec dana i istekla validnost.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno