Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

^ Mogao si do juče, lepo sam napisao. Sada dreši kesu! :D

Sad se više isplati 10e uplatiti :-D nego 2e mesečno morate još da razmišljate kad i da se cimati oko toga :-D

Sad se više isplati 10e uplatiti :-D nego 2e mesečno morate još da razmišljate kad i da se cimati oko toga :-D
Ne mora da se razmislja,lepo pise do kada je kartica aktivna.....
Opet se isplati uplacivati po tih 2e mesecno, da bi se opet moglo aktivirati krajem godine,ko bude zeleo da opet aktivira promociju.

Ili uplacuj 2 po 2 i kada nakupis deset, produzis trajanje kartice.

Uplatio bih da produžim, gde mogu u Bg? Pominjali ste Panter menjačnice. U menjacnici tražim kao dopunu kredita za mtel? U bilo kojoj Panter menjacnici?

^ Ne bilo kojoj, nemaju sve. Idi na Panter sajt, vidi koja ti je blizu i pozovi fonom da pitas može li uplata kredita za Mtel CG 068. Ne znam koliko je sada u dinarima dovoljno za produženje. Vise ne koristim Mtel ni za sta. Kartica van uređaja.

Hvala.
I još jedno pitanje, sada je broj nedostupan. Pise da je broj bio validan do 10.05'15:
1290a75cc4ab6931a6a8bde81ce03e8e.jpg

Sada je potrebno da je dopunim sa 2e i to je to?

^ Tako je i odmah ce proraditi. Mozda moze 200din umeto 2€ da se uplati, ali niko nije potvrdio. Ranije je 100din produzavalo karticu (kad je bilo 1€).

Obzirom da imam na kartici 1.6e, da li je dovoljno da uplatim samo 1e, ili se ne računa to što imam na kartici?

Brate ne znam šta pokušavaš da pitaš ali sad je minimalna pojedinačna uplata dva evra.

Obzirom da imam na kartici 1.6e, da li je dovoljno da uplatim samo 1e, ili se ne računa to što imam na kartici?
Naravno da se ne računa. Potrebno je da uplatiš 2€ da produžiš važenje kartice. Koliko je to u dinarima sada, ne znamo.

Ok, hvala.

Da li moram da se regisrtujem sa upisom jmbg i aktivacionog koda?
e2c56efc6d177d58d38a1530fd9f56c8.jpg

Ili treba da prođe i ako izaberem "otkazi"?
Nemam pojma koji mi je aktivacioni kod, ni gde se to nalazi.

Da li moram da se regisrtujem sa upisom jmbg i aktivacionog koda?
e2c56efc6d177d58d38a1530fd9f56c8.jpg

Ili treba da prođe i ako izaberem "otkazi"?
Nemam pojma koji mi je aktivacioni kod, ni gde se to nalazi.
Pa sta ti piše kad klikneš na "šta je ovo"? Mislim da drugačije ne možeš platiti bez JMBG i tog broja

Mora da se verifikuje, zvao sam banku, dobio kod... do je do visa kartice. Ali i dalje ne prolazi... *** mtel i sve.

Poslednja izmena:
Nije ovo do mTela, vec do kartice. Neke banke zahtevaju da se koristi 3D Secure tamo gde postoji mogucnost. Intesa recimo ne forsira to, a i Intesin 3D Secure je previse komplikovan (trazi onaj generator CAP Servisa).

Pretpostavljam da si izabrao opciju kod mTel gde ima mogucnost 3D Secure (Verified by Visa, Mastercard SecureCode), i onda ne daje dalje bez da imas registrovanu karticu za 3D Secure. (mTel->WebShop->eDopuna ima 3D Secure)

Poslednja izmena:
Tako je. To je do visa i kom. banke...
Uglavnom, to sam završio, ali i dalje ne prolazi. Ispise greska i da pokušam ponovo. Da izludi čovek, pola dana izgubih na ovo.

Ako si juce/danas registrovao, moguce da jos nije aktivirano?

Misliš reg. na njihov sajt? Danas sam se reg. Normalno se ulogujem, ne vidim šta bih više čekao?

Jesam, danas. E ***, zar se i to čeka... Kako da znam kada je aktivno?

Ne znam, samo pretpostavljam da moze biti do toga.

Citac samo Intesa zahteva za MasterCard SecureCode, ostale banke su normalne, kao i Intesa za Visa kartice, i samo se registruje kartica preko portala (treba JMBG, broj kartice i aktivacioni kod od banke, koji stize na telefon registrovan u banci). Taj kod je samo dodatni vid zastite na sajtovima koji podrzavaju isti, ali tamo gde se ne koristi, prosto nema efekta. Manje stiti trgovca.

Zasto ga Amazon i iHerb ne koriste? Nemaju pravo jer drze broj kartice. Sajtovi koji drze broj kartice ili bilo sta slicno valjda ne mogu da budu deo tog programa.

Ali da je Ivanu preselo, verujem... od toga da sam ja prosle godine samo aktivirao tiket, i isto krajem godine za ovu samo produzio tiket, dosli smo do toga da mora po 2e mesecno da se dopunjuje i cima, FUP, i jos mora 3D Secure! :)

A šta je još veća fora, juče svratim u Panter kod Ponča, bul. Zorana Đinđića, ne radi im mtel da se tako dopuni. Da mi je tu bila kartica, letela bi sa sve telefonom.

Nazad
Vrh Dno