Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

A šta je još veća fora, juče svratim u Panter kod Ponča, bul. Zorana Đinđića, ne radi im mtel da se tako dopuni. Da mi je tu bila kartica, letela bi sa sve telefonom.
Zašto bi letela kartica?
Nisi mogao da uplatis kredit da se javis roditeljima u CG?

Ne, zbog potrošenog vremena i nerviranja.

Ne treba se zbog toga nervirati.
Zar nema neka druga menjačnica u blizini ili je svima pao sistem?
Neki broj telefona da se proveri gde radi sistem i slicno?

Ti sad malo ono? Pa dobro. Sabajle malo da zezas.

Prvi post jeste bio malo ono, priznajem.
Drugi nije. Zaista ne znam kako to funkcioniše pa pitam i zaista mislim da se zbog toga ne treba nervirati.
Koristiš uslugu koja nije tebi namenjena, i ako čekaš zadnji momenat da uplatiš 200 din takvi problemi se mogu očekivati i prevazilaze se tako što se prežali 10 ili koliko već eur za višemesečnu aktivaciju.
Ako nisi zadovoljan, baciš karticu (bez telefona) i promeniš uslugu.
Prvi post je delovo da si nezadovoljan zbog mtel/panter usluge i da njih kriviš zbog svoje frustracije.
Frustracija u ovom slučaju proizilazi iz korišćenja usluge koja nije tebi namenjena.

Poslednja izmena:
^ Kako me nerviraju ovi pametnjakovici (mirodjija u svakoj corbi) koji najbolje znaju KOME JE USLUGA NAMENJENA. U se i u svoje kljuse.

Ako nemate sta pametno da napišete, a nemate, suzdržite kompulsivnu potrebu u sebi i zatvorite stranicu.

^ i mene. Javili se mami i tati u Cg, dobili dozvolu da se bave vudu vradzbinama, gataju kome treba koja usluga.

^ Kako me nerviraju ovi pametnjakovici (mirodjija u svakoj corbi) koji najbolje znaju KOME JE USLUGA NAMENJENA. U se i u svoje kljuse.

Ako nemate sta pametno da napišete, a nemate, suzdržite kompulsivnu potrebu u sebi i zatvorite stranicu.

U pravu si da treba zadržati kompulsivnu potrebu. Ali, to važi za obe strane. Koristite uslugu i ćutite. Zadržite i vi kompulsivnu potrebu da pljujete po svima i svačemu zato što vaši nerealni prohtevi ne mogu uvek biti ispunjeni.

Tebe smatram pametnim i normalnim momkom, poštenim. Takav sam utisak stekao čitajući tvoje postove... Ali brate, jedna stvar mi ne izlazi iz glave a to je 120GB FUP, da li si ti normalan? LoL
Reci mi samo da si se zafrkavao i da nisi bio ozbiljan i ja ću svoju kompulsivnu potrebu pokušati bolje da kontrolišem u ovoj temi.
Da, znam tvoju logiku, tražiti max da bi se dobilo manje ali prihvatljivo. Ali onda, to prihvatljivo je za tebe bilo 50GB FuP pa te opet pitam da li si normalan ili se zafrkavaš?
Kada se budeš borio za 5GB fup smatraću da se ne zafrkavaš.
I da, smanji i ti kompulsivnu potrebu da odgovaraš na moje postove u ovoj temi, preskoči ih samo.

Poslednja izmena:
^ Nije mogao da izdrži, morao je opet da srdžbu i napetost podeli sa svima. Iako je bio zamoljen. Ostaje mi samo ona nepopularna opcija kojom više ove postove neću videti. Jer mora da piše u temi koja ga se ne tiče.

ne vidim razlog za nervozu , dalije tesko okrenuti broj telefona menjacnice i pitati , dali radi dopuna kartice za mtel-cg , upravo zvao u Bulevar Kralja Aleksandra i kazu
da radi nema problema , mislim da treba da budemo zadovoljni sto ipak moze dase dopuni kartica u srbiji

Zvao sam pre toga, proverio da li rade dopunu... Ali nisam se teleportovao do menjačnice iste sekunde. Pogotovo što sam iz drugog dela grada, na Banovom brdu ne rade dopunu... proverio sam telefonom, to je poenta.
Ima li još neko pitanje?
Možda neko ko može da online uplati i produži mi karticu? Meni online izbacuje stalno grešku.

Zvao sam pre toga, proverio da li rade dopunu... Ali nisam se teleportovao do menjačnice iste sekunde. Pogotovo što sam iz drugog dela grada, na Banovom brdu ne rade dopunu... proverio sam telefonom, to je poenta.
Ima li još neko pitanje?
Možda neko ko može da online uplati i produži mi karticu? Meni online izbacuje stalno grešku.

Imas PM, baci mi broj i ICCID da mogu da se ulogujem, prebacicu ti 2e. Taman da isprobam moju 3D Secure karticu :) (ako nece, imam druge :D)

Hvala članu @alfaunits. Javio se na pp i pomogao. Kartica ponovo aktivna.

Hvala članu @alfaunits. Javio se na pp i pomogao. Kartica ponovo aktivna.

iz toga se može zaključiti da nije problem do mtel-a već do visa kartice komercijalne banke. Ja dok sam imao maestro od kom.banke nikada nisam imao problem sa uplatom,a ni sada sa telenor bankom koja po meni ima najbolje rešenje što se 3D secure zaštite tiče.

"a toga svega ne bi bilo da je perica otišao u policiju" U ovom slučaju da si na vreme pogledao kada ti ističe i uplatio dan,dva pre. Nisam siguran ali mislim da ne može od nas da se uplati kada je kartica u stand by zato verovatno tebi nije htela da prodje dopuna u panteru. I ja sam tako prošle godine pokušao iz trafike u Ar da uplatim ali je par dana bilo prošlo i nije moglo. Preko sajta i sa tom maestro od kom bank odmah je prošla.

Jel ima neko iskustvo sa modemom Huawei E3251 iz Telenora? Treba mi informacija da li on ima omogucenu opciju za glasovno pozivanje.

Neko prešao 10GB ovog meseca? :) (Ne koristim, samo sam radoznao.)

Jel ima neko iskustvo sa modemom Huawei E3251 iz Telenora? Treba mi informacija da li on ima omogucenu opciju za glasovno pozivanje.

ima tu mogućnost preko mobile partner aplikacije,mislim da je i fabrički aktivirana ta mogućnost na tom modemu.

Može li neko da mi objasni kako funkcioniše nagradna igra za Polo?

Koliko je minimum?

do danas je trajala a počela je 18 marta. 2.5€ je bio minimalni iznos sa kojim se sticalo pravo za učestvovanje,a za pola je bilo 5€,prvi je otišao u Berane a sutra je izvlačenje glavne nagrade tj 2-og vw pola.

Poslednja izmena:
ljudi,ja kada sam u februaru uplatio kredit,pisalo mi je da kartica vazi do juna

svakog sledeceg meseca sam istog datuma uplacivao,ali i dalje mi pise da kartica vazi do juna

ovog meseca sam zaboravio da uplatim na taj datum(juce),ali i dalje pise da mi kartica vazi do juna

da li onda znaci da u sustini do juna ne moram da uplatim kredit,ili sam ipak izgubio promociju zato sto nisam uplatio kredit juce?

^ Nije bilo nikakve potrebe da uplaćuje kredit, a promociju nisi izgubio. Čak i da dodje jun i ne uplatis, cim uplatis, odmah se promocija vraca.

pa ovde me preplasili svi da ce morati i ovi u korisnickom servisu isto

Nazad
Vrh Dno