Ja tipujem da je do baterija, da li do same baterije, ili do kontakta, donno. Mislim, nagadjam da je do baterije, ali da postoji kao problem za deo L950/XL, postoji.Jel nasumicni restart pogadja samo 950 ili je to slucaj i sa 950XL?
edit
Sad videh da je problematicna i 950XL. Kolike su sanse da nova baterija iz zvanicnog servisa resi taj problem?
Znaci da ima dosta inteligentnih ljudi koji se ne vode logikom "kud svi Turci,tu i mali Mujo".A da su se zaleteli ljudi za WP, stvarno jesu.... ne da cujem cesto melodiju WP telefona u proslasku, u busu, itd. u zadnje vreme.
Znas ti onu foru kako je Rokfeler (valjda bese on) u stvari zaradio na berzi? Nije mu bilo bitno da li ce ici dole/gore, bitno je (kao i danas..) da zna pre ostalih, i pravi se da je obratnoA ostali vide gde ide Veliki Mujo, pa i oni
![]()
Elem, meni danas-sutra stiže nova baterija iz Kine pa javljam kako stvari stoje. Trenutno je nepodnošljivo, imam i po 10 restarta ili gašenja u toku dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari