Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Poslednja izmena:
Dobro je da biva jeftiniji.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

400€ za L950... :/

Sent from mTalk

Za te novce bih mogao kupiti novu MERIDU :)

Nova linija WPa, Tosa im pomaže u dizajniranju pošto njemu sve radi [emoji1] .

Nova linija WPa, Tosa im pomaže u dizajniranju pošto njemu sve radi [emoji1] .
Da nije Toša mislio na bicikli Merida? :) Ali i dalje mi ništa nije jasno.:)

EDIT: Ha, ubo sam... ,)

Poslednja izmena:
Da nije Toša mislio na bicikli Merida? :) Ali i dalje mi ništa nije jasno.:)

EDIT: Ha, ubo dan... ,)

Uporedio sam cenu telefona sa cenom bicikla koji mi se jako đasvi, voleo bih da kupim 950 ali i bicikli mi se sviđa takže, što bi rekli u zdravom telu zdrav duh :)

Gle cuda, ja imam Speeder T3 :D i od vikenda 950 XL. Aj se druzimo :D Danas je lumia napravila 71 fotografiju na terenu, oko 90min je bila upaljena kamera, sta da kazem drugo osim da plodi jako :d

Ne, ne. Pantela je ploditelj svetova, tajo igre i vlasnik mape, gospodar prostora i vremena, vecni alfa muzjak i glavni u selu xD a oplodnja koju ja pominjem se odnosi na kameru telefona. Mada kad malo bolje razmislim... :D

Jel moze 950 da smanji rezoluciju na 720p ko kod Note 7? I da li se time ista specijalno dobija sto se tice autonomije.

Poslednja izmena:
Ja tako nesto nisam nasao. A i sto bi to radio? Evo ja ga skinuo s punjaca juce oko 17:30 i od tad, preko cele noci, celog radnog dana (mix 3g i wifi) sad je na 79%. Jos malo pa 24h rada a nije otislo ni 25% baterije. Ne znam ali u poredjenju sa Note 4 ovo je nebo i zemlja.

Ja tako nesto nisam nasao. A i sto bi to radio? Evo ja ga skinuo s punjaca juce oko 17:30 i od tad, preko cele noci, celog radnog dana (mix 3g i wifi) sad je na 79%. Jos malo pa 24h rada a nije otislo ni 25% baterije. Ne znam ali u poredjenju sa Note 4 ovo je nebo i zemlja.

Jel ti imas obicnu ili XL? Ja pitam za obicnu 950.

Poslednja izmena:

Na 950xl? Samo ako ti je bio pod lock screenom 90% vremena.
Meni uz neku normalnu upotrebu jedva izgura 24h.

Sent from mTalk

Pa po ovome što vidim ti ne secaš taj mobilni nešto preterano.
Npr. ako ostavim mobilni u 02h na 100% (sve aplikacije pogašene, samo wifi radi) ujutru oko 8-9 on je na 92-95%

Sent from mTalk

Ako pod preteranim podrazumevas 300 aplikacija za chat onda ne, sto nije ni bio razlog kupovine telefona. Svima nam se razlikuje nacin koriscenja kako viljuske tako i telefona. Ono sto meni licno treba, Lumia (kao serija) je jedina u stanju da zavrsi, a za 950 XL konkretno sam se odlucio jer je model sa najvise ugradjene tehnologije i fino mi lezi u ruci. Na kraju krajeva, bitno je da svako od nas zadovoljan svojim uredjajem, bez obzira na nacin na koji ga koristi.

Kopija prodajne akcije na naš način:
U mts uzmeš L950 i dobiješ na poklon... L520!

Nije bitno što za pare koliko kod nas vredi L950, napolju sad mogu da se uzmu i 950 i 950XL zajedno.

Zna li neko koliko polova ima 3.5mm jack na 950 XL ? Hteo bih da uzmem https://www.amazon.de/Sony-Digital-...UTF8&qid=1474131520&sr=8-1&keywords=MDR-NC750 ali nisam siguran da li bi radile jer imaju petopolni konektor. A moze i neka preporuka za bubice koje provereno rade sa 950 i dobro nose metal, metalcore i tako to :)

Meni sve Samsung slusalice koje dolaze uz njihov fon sljakaju,radi sve mikrofon,pojacavanje i smanjivanje svuka.Trenutno koristim sluske od s6 modela,a sam imam Lumai 640 mada pretpostavljam da je 3.5mm isti na svim Lumiama.Isparavice me neko ako gresim.:)

A šta je NC?

Verovatno noise canceling

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno