Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Hvala. :)

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Jel' to Lumia 950/XL dolazi bez sluski, ili cisto bi neke bolje??

A ako živiš u SAD dobićeš i kontinuum dok u nju, i ali kupiš 950xl dobićeš i 950 još i kontinuum. :D

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Mrzi me da cimam ljude da mi salju iz USA :)

Nisam pretpostavljao ni da imas nekog u SAD koga bi za to zamolio, ali to sam se vise zezao na racun nas bogatih Balkanaca koji smo u mogucosti da kupujemo telefone po visoj ceni nego sekaperse Ameri. :)

Bezveze. Da li to zakidaju zavisno od tržišta ili je prodavac izvadio sluske :)

Ja sam svako dobio :) Možda je to neki paket specijalno za CH trziste

Nisam pretpostavljao ni da imas nekog u SAD koga bi za to zamolio, ali to sam se vise zezao na racun nas bogatih Balkanaca koji smo u mogucosti da kupujemo telefone po visoj ceni nego sekaperse Ameri. :)
Ma znam, i ja se salim da razmisljam o tome :)
Po ovim cenama u US bi vec i uzeo 950XL za drugi fon barem, ali ne volim da se novac baca na transport i carinu... ako neko bude dolazio ili ja isao, OK. Ono sto me doduse odvlaci je sto je to single SIM model, a to je veliki minus za mene.

Tesko da CH i EU nemaju identican model telefona. A prodavac nije mogao da izvadi iz poakovanja koje nije otvarano.

Koliko znam, još iz nekog vremena Nokie nema slušalica u paketu (L630 na primer, imam je). Pitanje je samo prodajne akcije na datom mestu i trenutku.
Edit: Ja sam sa L625, pre toga, dobio slušalice.

Poslednja izmena:
Ocekivano. Nisam ocekivao da ce IP7 imati najbolju kameru tj bolju od L950/XL. Koja je trenutno vodeci kamera fon dostupan u prodaji

Tuga je sto ce Nokia po povratku opet dominirati u ovom segmentu pa cemo pljuvati MS :D

Ma koja nokia,to ce biti samo kinezi sa natpisom nokia,nema od toga nista.

ne znam zašto ste mislili da će ip7 da ima dobru kameru.... kamera na ip je uvek bila treš.

Znaci, navijamo za MS? :D

I nije... znam nekoliko ljudi koji su uzeli one L950XL+L950 za 600$ kada je bilo u Americi, sve studenti, dobili jos 10-15% popusta (kako ko), jednu prodali, drugu za sebe - preko pola isplatili!

A i ovi nasi su doneli nekoliko njih tako, nego NECE da ih puste ispod (ne kosta ih, ne mogu da ih prodaju tako lako, ali NECE da spuste).

XL model je samo 330€ na kp.To mi je bas povoljno.
Jeste povoljno,padaju cene,treba kupiti dok ih ima.Ja sam jedva nasao xl dual sim,svih je bilo ali nje samo na jednom mestu na kp a da je cena koliko toliko bila razumna.I bila je dosta skuplja nego ostali modeli.

Jeste povoljno,padaju cene,treba kupiti dok ih ima.Ja sam jedva nasao xl dual sim,svih je bilo ali nje samo na jednom mestu na kp a da je cena koliko toliko bila razumna.I bila je dosta skuplja nego ostali modeli.
Ja sam se jednom opeko ao sto se tice ko garanc8je tako da sad ma koliko god da je povoljno ipak je to rizik.

Pa dobro, ti kupi single SIM kod operatera, plati duplo vise... i shvati da opet nemas garanciju :) Opeci se slobodno...

Lici na salu, ali garancije kod nasih operatera stvarno se previse cesto ne mogu iskoristiti, tj. zamaje servis previse cesto.

Ja idem za EU za mesec i dva, pa ako bude nesto jeftino, nosim 2 komada bez kutija/opreme ;)

Vrh Dno