Samo se dobija punjac uz nju.
Da,i ja sam dobio taj kabal i punjac,slusalice nisam.Kako samo punjac? Ja dobio i sluske i poseban usb type C kabal.
Bezveze. Da li to zakidaju zavisno od tržišta ili je prodavac izvadio sluske![]()
Ja sam svako dobioMožda je to neki paket specijalno za CH trziste
Ma znam, i ja se salim da razmisljam o tomeNisam pretpostavljao ni da imas nekog u SAD koga bi za to zamolio, ali to sam se vise zezao na racun nas bogatih Balkanaca koji smo u mogucosti da kupujemo telefone po visoj ceni nego sekaperse Ameri.![]()
Da, Nokiu sad niko ni ne gleda skoro...Ma koja nokia,to ce biti samo kinezi sa natpisom nokia,nema od toga nista.
Drugo nam ništa ne preostaje [emoji6]Znaci, navijamo za MS?![]()
Jeste povoljno,padaju cene,treba kupiti dok ih ima.Ja sam jedva nasao xl dual sim,svih je bilo ali nje samo na jednom mestu na kp a da je cena koliko toliko bila razumna.I bila je dosta skuplja nego ostali modeli.XL model je samo 330€ na kp.To mi je bas povoljno.
To je odlicna cena ali kad nikog nisam tamo imao da ga zamolim da mi kupi ali bar oni koji mogu treba to i da iskoriste.330 je u svajcarskoj XL dual sim
Ja sam se jednom opeko ao sto se tice ko garanc8je tako da sad ma koliko god da je povoljno ipak je to rizik.Jeste povoljno,padaju cene,treba kupiti dok ih ima.Ja sam jedva nasao xl dual sim,svih je bilo ali nje samo na jednom mestu na kp a da je cena koliko toliko bila razumna.I bila je dosta skuplja nego ostali modeli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari