Cestitam!E, pa drustvo, da se I ja prikljucim u klub. Bela 950 XL je od danas moja xD
Ja nisam takav patriota,ostavio sam pare sverceru inace duplo vise bi me kostalo da sam ga kupio u win win-u(valjda ta razlika ide za ovo sto si naveo),al ne bih da im dajem.Ako sam dobro ukapirao, on je u Novom Sadu kupio HK. Imbaqq je patriota, nije Hong Kongu ostavio PDV, nego za nase penzije, zdravstvo, obrazovanje, i NASE parazite u javnom sektoru.
Da te dobro sluzi!![]()
Ja nisam takav patriota,ostavio sam pare sverceru inace duplo vise bi me kostalo da sam ga kupio u win win-u(valjda ta razlika ide za ovo sto si naveo),al ne bih da im dajem.
E, pa drustvo, da se I ja prikljucim u klub. Bela 950 XL je od danas moja xD
E, pa drustvo, da se I ja prikljucim u klub. Bela 950 XL je od danas moja xD
Jesu dobreNesto kao 12 evra, i nesto slicno je bila i postarina. Ali to je bio poklopac baterije za l650, nije bila maska koja bi obuhvatila ceo telefon. To sam narucio Nillkin, pa cemo videti kako ce izgledati.
Ovde mozes pogledati sta sve imaju.
http://mozoaccessories.com/shop/
EDIT: Da, vidis, verovatno ne bi poslali kao poklon masku koja im je 40 evra...
Možda je bela vrh, ali su one Mozove kožne vrh vrhova.![]()
![]()
Moze link? [emoji4]U Evropi, 950 Dual ispod 300e, a XL Dual 350e (plus povracaj poreza ko moze).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari