Aj se vratite na Logitech. Dakle, gde nabaviti Z-5500...
Gde si bio kad sam ja moje prodavao za 240e, "nekvarljivi" model. Uglavnom, preporuka za zvučnike....iako ne kontam zašto u ovom momentu oni a ne jedan Onkyo?
video 906 nasmejao se otiso i kupio 5500
prezadovoljan
Ispitujem kompjuterske zvučnike na sajtu koji ne testira Hi-Fi opremu, šta ima tu više da se kaže? Kategorija multimedije inače ne pokriva testiranje Hi-Fi sistema. Apsolutno ne moram da budem audio stručnjak da bih radio ovakav test/prikaz, kako god da ga nazovemo. Opet pitam u kakvu materiju treba da se razumem u testiranju kompjuterskih zvučnika? Da li trebam da ih poredim za nekim skupocenim Home Theater sistemima - ne. Ako se budem odlučio da ih poredim sa nečim, to će biti sa brojem kompjuterskih zvučnika koje sam imao priliku da čujem više puta, ili sa modelom koji trenutno posedujem Logitech X-540.
Pitao sam lepo za savet ljude koji će mi pomoći kako da izvučem maksimum iz ovih zvučnika da bih dao svoje mišljenje o njima. Daleko od toga da se ne razumem u materiju, sa većinom pojmova sa upoznat, a sa onima kojim nisam, o njima neću bezveze pisati. Toliko je jednostavno.
Dakle, ne razumem zašto bi neko hteo da me napada za bilo šta, opet kažem da Benchmark nije sajt koji se bavi testiranjem Hi-Fi opreme, a ovi zvučnici se čak i ne svrstavaju potpuno u tu kategoriju, prvenstveno su kompjuterski zvučnici. Ja kad nešto ne znam, ne plašim se da potražim savet od ljudi koji znaju. To je mnogo bolje nego da sam se postavio kao neki lik koji zna sve, i kada bi bio čovek koji piše o pojmovima koje ne razume.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari