- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ne znam kako drugacije da kazem sem +1.@Gizmor:
Primetio sam da si u tekstu koristio poredjenje sa svojim x540 sistemom. Zar nisi mogao da bocnes neciji STX i 5500 i na taj nacin izbegnes komparaciju sa x540? Msm, na kraju krajeva zvucna je tvoja, kao i x540. Zar se nesto menja da je Zika donirao zvucnu i 5500 za potrebe komparacije? Zika uopste ne mora biti pomenut u testu. Ok, kapiram da mozda nije bilo vremena. Samo kazem da bi prikaz bio mnogo mnogo kvalitetniji![]()
Upravo je to i bila moja poenta, ne da napadam nekoga (tj. Gizmora) ili se svadjam.
Mozda je tako zvucalo, moja krivica... ali samo iz razloga sto ja smatram da test jednog sistema kao sto je Z906, koji pretenduje da bude naslednik (opet cu reci) legendarnog Z-5500, jednostavno *mora* da ukljuci i taj isti Z-5500 na testu radi poredjenja. Prosto. Em zbog prirode samog testa... em sto ima ljudi koju su u nedomici, posto se oba sistema nalaze na trzistu, pa ne znaju koji da kupe... em sto, u krajnjoj liniji, ima i ljudi koji su vlasnici Z-5500 vec dugi niz godina, pa mozda i razmisljaju da ih zamene naslednikom. Samo treba utvrditi valja li taj naslednik. A to se najbolje radi upravo uporednim testom, naravno.Btw, CAR malo preostro reaguje. Nismo ovde da pljujemo, nego samo da pripomognemo konstruktivnim predlozima.
Takodje, i da taj test treba raditi na iole ozbiljnoj zvucnoj karti... ne mora bas STX, ali vala nikako krsic poput Xtreme Audia.
E sad, tu u pricu ulaze zvanicni kanali i oni drugi, pa razne Zike sa foruma... sto je vec neki drugi domen.
P.S. Inace je Z-5500 bio nekada na testu Benchmark-a, tako da ta prica "da je bio, pa da se eventualno i vratimo na njega" ne pije vodu...