Pa jednostavno odustani od kupovine misa i to je to... pitas prodavca ima li biznis verziju,ako nema kupis na drugom mestu i to je to,ili vratis tastatur ako si kupila kod nas (14 dana imas pravo). Mislim zasto ti se mucila?Nisam čitala temu pre kupovine. 😄 Miš još nije stigao, ali poručen je preko kp, tako da je kasno da ga menjam za poslovnu verziju. 😔
Ako ne nađem bolt, uzeću bluetooth adapter, pa ću videti kako funkcioniše, šta je tu je.
Uh, ovo me bas ne raduje :/ A bas me nesto svrbi da pazarim.Pali se i gasi na većini ovih sa engleskim layoutima. Ja sam primetio pre par dana baš taj fenomen u stand by preko noći, odradio novi firmware i juče preko dana i u radu mi počelo da se dešava. Ijače treba da pamti podešavanje. Na onoj nemačkoj što sam zamenio sa kolegom nisam primetio dešavanje sa svetlom, da li je do kontrole kvaliteta ili nekakav drugi propust, pojma nemam. Sad mi glupo i da vraćam tastaturu, a opet i da ne vraćam 🙁🙄
Tako je. Ne dolazi sa risiverom, a može da se poveže preko Bluetooth-a ili Bolt risivera.Ako sam dobro razumeo, Keys Mini ne dolazi sa konektorom i ne radi sa Unify samo sa Bolt?
Ne radi. Samo se poslovna verzija povezuje preko Bolt-a, ali uz običnu bi trebalo da se dobija Unify.Da li "običan" Mx Master 3 radi sa Bolt ili je potrebna posebna verzija?
Sa vertikalnim Enter tasterom. Raspored je US.Koji raspored tastera ima tvoja Mini tastatura? Sa horizontalnim ili vertikalnim Enter tasterom?
Zašto je bitno da bude baš horizontalni?Danas stigla sa vertikalnim tasteromVratio sam je odmah.
Sad moram da se bacim u potragu za horizontalnim enterom. Zna li neko gde ima?
Ovo sam i ja primetio pre izvesnog vremena, par meseci mozda.. ali stalno neki posao i nisam se mlatio sa tim.Pali se i gasi na većini ovih sa engleskim layoutima. Ja sam primetio pre par dana baš taj fenomen u stand by preko noći, odradio novi firmware i juče preko dana i u radu mi počelo da se dešava. Ijače treba da pamti podešavanje. Na onoj nemačkoj što sam zamenio sa kolegom nisam primetio dešavanje sa svetlom, da li je do kontrole kvaliteta ili nekakav drugi propust, pojma nemam. Sad mi glupo i da vraćam tastaturu, a opet i da ne vraćam 🙁🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari