Šta je novo?

Little Big Planet

ja sam imao warhawk, i bilo je 50/50. kad je radilo, radilo je odlichno, kad nije radilo(obichno kad mi se najvishe igralo-posle 22h i vikendom) nema teorije ni da se zakachish online... :(

Poslednja izmena:
Meni Killzone 2 nije lagovao ni kad sam igrao na SAD serverima, a to je bilo pre povecanja brzine, otkad je upload dupliran.

Evo je trenutna lista Top 10 najbolje ocenjenih nivoa na Little Big Planetoid-u, pa overite kakvi su..

1 The LittleBig Quest
2 Torn by Darkness
3 Arctic meltdown
4 Little Dead Space
5 The Littlest Biggest Excellentest Adventure (est) 1
6 Anti-Color
7 Rainbows & Lights
8 Electronic Beat sequencer for LBP
9 Pirate’s Booty
10 Grampa’s IBS

Ovde ima video preview svakog od njih

Jel ti nivoi mogu da skinu na HDD pa da se igraju offline?
Ili je to striktno online igranje?

Nazalost, samo oni nivoi koje tvorac omoguci da moze. Vrlo su retki, zato sto onda sve sto je on napravio mozes da uzmes za sebe (sve predmete, objekte, materijale) itd, pa je retko ko raspolozen da to podeli sa drugima. Ali nisu normalni, trebali su da naprave da mogu svi da se kopiraju ali da NE MOZES da ga editujes ili uzimas stvari za sebe. Nadam se da ce se opametiti i namestiti da bude tako. Verujem da bi online igranje bilo 5 puta bolje kada svako od igracha ima taj nivo na HDD-u a i mozes da igras negde gde nemas net.

Spremaju 3 patcha u narednom periodu, nazivaju ih po imenima sireva, Edam, Cornish Yarg i Leerdamer. Ovaj poslednji bi trebao konacno da ispravi lagovanje kod nekih korisnika i one "timed out" greske.
A danas/sinoc je izasao jedan manji patch, koji sprema igru za nove DLC-ove (God of War.. )

Bacio sam ja listu, pre par strana, a dva posta iznad imas top 10 nivoa..

Jel zna ko kako da promenim u accountu da ne stoji Croatia (nema Srbije), da stavim neku evropsku zemlju ili USA ?
Da mogu da pristupim PSN storu i slicnim servisima.

Ok znam da treba da izbrisem,al ne znam kako ?!
Jel na ruskom mozes da skidas demoe i kupujes igre ?

Odes na user i pritisnes trougao i imas opciju izbrisi user:)
Mozes da kupujes valjda samo na amerikanskom acauntu nisam siguran za to?

Poslednja izmena:
Pa moj PS je iz USA.
Koju adresu da lupim !?

Ma ne mora da bude prava adresa. Ja sam lupio adresu bukvalno, jedino shto poshtanski broj mora da postoji, a napamet znam za par gradova, tako da sam sve odradio bez kopanja po netu :)

Stavi neshto '1285 Twin palm creek', tako se kod njih sve ulice zovu :d

Najzad sam probao LBP online...i mogu reci da je fantasticno!
Stvarno ima dosta dobrih, kreativnih nivoa!
Uskoro cu sam da se okusam da napravim nesto!,)

Kako se LBP igra online uopste ?!

Shta, to je platforma kao Manic Miner ? :)

isto kao i single... ides, skaces :)
ne razumem kako mislis: kako se igra online?

Imas opciju "play online" koja te nasumicno baci kod nekoga..

A mozes i da pozoves prijatelje ako su u tom trenutku u LBP-u, odes na friends, pa na zeljenog drugara, pa "invite". Ili mozes da kliknes "join" da mu/im se pridruzis.
Maksimalno cetvorica mogu da igraju, kako online tako i offline, i vrhunska je zabava kad vas ima barem troje :) 10 puta bolje nego kad igras sam..

Poslednja izmena:
Moze da se igra offlne u 4oro ? Cekaj jel split screen ili 2 sackboy su istovremeno na ekranu ?
Pa za online znam da invite friend, ali kako da te spoji sa nekim bezveze? Ja kad upalim igru imam samo onaj dzojstik i da igram onaj prvi nivo ?!

Moze bre sva 4 na istom ekranu, koji ce ti split screen kad je poenta u tome bash da se igra zajedno.

Moze da se igra offlne u 4oro ? Cekaj jel split screen ili 2 sackboy su istovremeno na ekranu ?
Pa za online znam da invite friend, ali kako da te spoji sa nekim bezveze? Ja kad upalim igru imam samo onaj dzojstik i da igram onaj prvi nivo ?!

Da, i offline moze, ako imas 4 dzojstika.. Kakav bre splitscreen, cetvorica na istom ekranu, pa ako jedan kaska za ostatkom i nestane sa ekrana, onda odbrojava tajmer nekih 10 sekundi i onda zagines ako se ne prikljucis ostatku :) Dakle, oni mogu da te sacekaju, ili da se vrate malo unazad po tebe, ili da nastave dalje ko pi*ke :D Ne moze bolji co-op od toga, kakav splitscreen

A online igras tako sto odes na friends pa pozoves nekoga, ili upadnes kod nekoga. Onda kad ste svi u necijem Pod-u, taj koji je Host bira nivo koji cete da igrate. Ili neki iz same igre, ili odes na "community" pa igras neki online nivo..

Aj kad cemo igramo, stigao mi je wifi keypad :)

Brate ovo je totalno detinjasta igra!

Nazad
Vrh Dno