Šta je novo?

Little Big Planet

Jel jos nekom LBP restartuje PS3 po izlasku iz igre? Evo vec drugi put se desava..

I meni isto, vec 3-4 puta mi se desilo. I na netu pise da se i drugima desava i da je to bug jos iz bete koji nisu uklonili. Tja, valjda ce izdati neki novi patch za ovo.

Meni LBP radi potpuno normalno, mada mislim da nisam ni instalirao poslednji fw, mozda je to ;)

Poslednja izmena:
I meni isto, vec 3-4 puta mi se desilo. I na netu pise da se i drugima desava i da je to bug jos iz bete koji nisu uklonili. Tja, valjda ce izdati neki novi patch za ovo.

Meni se jednom desilo a ja sam pomislio (budala) da sam sam to uradio.
p.s.možda je off topic ali
1)kolko košta taj mikrofon?
2)Koliko max igrača može da prelazi isti level?

1. imas slusalice za 20 evra sa Shopto-a
2. Cetvorica mogu maksimalno

Da bre, kako offline tako i online... A i kad razmislis, vise od toga bi bilo previse, 4 je idealan broj..

ajde, ja sam kod drivera u podu... dođite da đuskamo
njegov nick je driver_us

aj se sutra uveče nađemo... meni odgovara posle ponoći :)... driver verovatno oće, lako ćemo se skupimo :)...

Haha, onaj MGS4 nivo sa paintball pushkom je zakon :)

joj i dalje mi bangavo radi online. ko i u beti :(

Sad smo kimi i ja igrali (sad igra sa mojom sestrom lolz) i radi story mode radi odlicno (cak i dok mu ja smaram DL link stalnom pricom preko headseta), dok nivoi zajednice rade jako, jako lose (ako se uopste i ucitaju).

ja sam probao u neki comunity level da udjem, i trajalo je jedno 5 min loading, i onda sam odustao. kad sam igrao story, upalo mi je par ljudi, al su se samo bagovali naokolo. moracu da probam s nekim od vas da vidim dal radi.

Ahahaha, pa lepo sam ti rekao da me ortak zove i da dajem gamepad sestri. :D

Jel neko izvalio kako se community nivoi kopiraju kod sebe, kad odnesem recimo kod nekog konzolu da mozemo da igramo bez neta.. Znam da sam procitao negde da svaki online nivo mozes da iskopiras na svoj mesec... predpostavljam da bi tako onda bolje radio MP, kad bi obojica/trojica/cetvorica imali taj nivo na HDD-u..

Poslednja izmena:
Igra juche s drugaro u local mp. igra je ludnica. ali..ali.. svaka interakcija s bilo chime s mrezhe, ne da ne radi, nego je kritichno.. tuga :(

Huh.......
Malo mojih iskustava......
U 99,99% slucajeva online radi zaista odlicno i nemam problema.......
Sinoc smo se klinac i ja zezali sa Borisom i testirali komunikaciju preko Rock Band mic-a :D
Preporuka pre nego sto se igra LBP, da se poiskljucuju svi P2P programi, jer se oseti razlika.....
Dakle, iskljucite dld po...erm, dokumentaraca i bice ok :D

da juche si par puta pokushao da joiniujesh s nama, al nikako nije radilo. krene, pa krene sve da kochi, pa pishe da si ti novi game leader, i onda da si ti izashao, i onda beli ekran jedno minut, i vrati nas u pod.. mada, radio mi je mikro torrent, ali nije nishta skidao.. al evo probao sam jutros da udjem u bilo koji comunity level, ulazi ispod minuta.. :/

heh....
a meni je sve vreme pisalo da si nas odbijao :p :p :p
posto znam dosta ljudi u ISP firmama, sve mi se cini da su oni poceli pomalo da blokiraju P2P saobracaj..........
Ili bar da mu daju najnizi prioritet......
Jer ni ja nisam skidao nista, samo sam seed-ovao, pri cemu mi je popunjenost linka bila nekih 15%......
I jos jedna cudna stvar.... Kada sam sa Borisom pokusavao da pricam u Chat room-u, nije bilo sanse da ga cujem, jer je zvuk lagovao po 1-2 min sa njegove strane...
Ali u LBP je bilo potpuno prihvatljivo.....
Koji to gremlini prave gluposti, ne'm pojma....

a ne znam.. sem resistance-a 2(bete), nisam naishao ni na jednu igru koju je sony dobro optimizovao za online.. samo da killzone2 urade valjano...

a ne znam.. sem resistance-a 2(bete), nisam naishao ni na jednu igru koju je sony dobro optimizovao za online.. samo da killzone2 urade valjano...

ono sto ja stvarno igram puno online je BF:BC i opet skoro uvek dobro radi....
ako mi laguje neki server promenim na drugi i ok je...
klinci su na LBP non stop i zaista retko kad imaju problema....
igrao sam i druge igre online (npr burnout,rfm1) i radilo je fantasticno.....
sve mi se cini da je to do nasih vajnih providera, tj ADSL je zeznut samo tako.... (ili hoce da te navuku na nove brzine i jos novije cene :d )
na srecu, moj ISP su i moji dobri prijatelji, pa uvek imam 1/1 Mbps...... :smoke:

ono sto ja stvarno igram puno online je BF:BC i opet skoro uvek dobro radi....
ako mi laguje neki server promenim na drugi i ok je...
klinci su na LBP non stop i zaista retko kad imaju problema....
igrao sam i druge igre online (npr burnout,rfm1) i radilo je fantasticno.....
sve mi se cini da je to do nasih vajnih providera, tj ADSL je zeznut samo tako.... (ili hoce da te navuku na nove brzine i jos novije cene :d )
na srecu, moj ISP su i moji dobri prijatelji, pa uvek imam 1/1 Mbps...... :smoke:

pa kontam da je i to. mislim moj upload je kritichan.. mislim da imam 2mbit/198 ili tako nesto, tj max dl 200kb/s, max ul 10 kb/s :S

LBP pravi probleme zato sto je u pitanju P2P konekcije, dok Warhawk, Resistance 2 i ostali imaju posvecene servere koji sluze samo za te igre.

Vrh Dno