Šta je novo?

Little Big Planet

Znaci ovo jos nikad nisam video, igra je puna humora i zarazna je jako, a s druge strane me izludjuje. :D Koliko ima nivoa u story modu?:)

Oko 50-ak, 55 ja mislim...

A kolko ste poena uspeli napraviti na onoj vijaci (ako se to tako zove?!), tamo gde ide zorba the greek? Mene je kod 500 zalepio za ivicu... :D

U je, prvi put u 4 igraca, orgije :D Sa tri igraca je radilo odlicno, sa 4 takodje, ali samo jedan nivo, posle puklo... Kad nam povecaju DL i UL bice "piju ko rusi, vriste i skachuuu.. ovo je prava ludniicaaa" :D

U je, prvi put u 4 igraca, orgije :D Sa tri igraca je radilo odlicno, sa 4 takodje, ali samo jedan nivo, posle puklo... Kad nam povecaju DL i UL bice "piju ko rusi, vriste i skachuuu.. ovo je prava ludniicaaa" :D

Dobri ste bili veceras:D
Sutra kacim video kako smo igrali:D

ok jedno verovatno glupo pitanje ali mi treba odgovor...

poceo sam da igram pa reko da se nakacim na net i signujem se medjutim vidim da na tri levela koja sam presao ima nekoliko stotina igraca pa se pitam kako da igram multiplayer sa nekim ako je na istom levelu?

nigde ne vidim opciju tipa join host ili nesto slicno..??

poz
toogood

Mislim da te on sam baci tamo gde ima mesta za tebe (gde je 3 ili manje igraca). A ako hoces da igras sa nekim posebno, kao mi, onda moras da ga imas u listi prijatelja, pa ga onda pozoves ili on tebe (Invite friend, Join friend).

Poslednja izmena:
ok jedno verovatno glupo pitanje ali mi treba odgovor...

poceo sam da igram pa reko da se nakacim na net i signujem se medjutim vidim da na tri levela koja sam presao ima nekoliko stotina igraca pa se pitam kako da igram multiplayer sa nekim ako je na istom levelu?

nigde ne vidim opciju tipa join host ili nesto slicno..??

poz
toogood

Moj psn je akilone3, ajde ako ces igrati javi... Taman jos jedan u ekipi.

Poslednja izmena:
Mislim da te on sam baci tamo gde ima mesta za tebe (gde je 3 ili manje igraca). A ako hoces da igras sa nekim posebno, kao mi, onda moras da ga imas u listi prijatelja, pa ga onda pozoves ili on tebe (Invite friend, Join friend).

Invite friend i join friend nisam video osim ako nije iz OS-a?

moj nick je expert-system

poz
toogood

Dodacu te posle posla.. A sto se tice ovog drugog, dakle kad si u igri, u Pod-u ili u nivou (mislim da moze i iz nivoa), stisnes Start i onda imas "friends", tu ce da ti se pokaze ako je neko od tvojih prijatelja takodje trenutno u LBP-u, imas opciju "invite" i "join"...

Dodacu te posle posla.. A sto se tice ovog drugog, dakle kad si u igri, u Pod-u ili u nivou (mislim da moze i iz nivoa), stisnes Start i onda imas "friends", tu ce da ti se pokaze ako je neko od tvojih prijatelja takodje trenutno u LBP-u, imas opciju "invite" i "join"...

e to imam ali ne mogu da udjem u to jer mi je zakljucano...verovatno jer nemam prijatelja

poz
toogood

Evo meni je ADSL upravo povećan na 1mb/128kb, baš ću večeras da probam jel ovo radi bolje :).

Hehe, a sta je ovo, mobilni? :)

Ja spremio kameru, pored tv je drzim, a nikako da se skupimo online. A vidim nema vas ni na temi par dana.

Poslednja izmena:
Ako hoces oko 1 veceras, pa ako bude i jos neko raspolozen...

Ovo je ludnica :D Odusevili su me neki user-made nivoi.. Zaebavala me je veza dosta, najvise kad se menja nivo, ali kada radi onda je super. Definitivno ima veze koliki upload ima onaj koji je "leader".. Jedva cekam video snimak da vidim :D

Ovo je ludnica :D Odusevili su me neki user-made nivoi.. Zaebavala me je veza dosta, najvise kad se menja nivo, ali kada radi onda je super. Definitivno ima veze koliki upload ima onaj koji je "leader".. Jedva cekam video snimak da vidim :D

Snimao sam uglavnom kad smo bili u pod-u. Kacim ga za nekih 1h.

ahahaha little dead space nivo. Legendaran je

Ne psuj predraze, snimam :D Daj neki duzi, reci mi da si snimao onaj Dinos Island? :)

Nazad
Vrh Dno