Šta je novo?

Little Big Planet

ajde i ja da se ubacim u tu raspravu oko losih servera i ostalih cudesa :)
Ja imam svakakva iskustva.. istina je kad smo goran, gruja i ja probali da igramo bilo je uzas seckanje (prakticno neigrivo) dok sam par puta igrao sa strancima i islo je super bez ikakvih problema... pre neki dan bio mi je drug i przili smo LBP (znaci 2 na jednom soniju) i pridruzio nam se ppredrag i najiskrenije nikakvih ali apsolutno nikakvih smetnji nije bilo.. kao i da je on igrao tu kod mene :) .. eto dok danas ne mogu nigde da se nakacim :) znaci sve zavisi kako ubodete.. verujem da ce uskoro izaci neka zakrpa i da se poprave neki sitni bugovi i da se srede serveri a onda ce biti veeeseeelloo :)

prokleta igra je jako dobra :)

Pa upravo to,treba da gledaš u pasulj :). Nadam se i ja skorom peču jer ovako nešto neću da igram.

evo sad igram sa ppredragom i nema nikakvih problema.. super je, jos i headset koristimo :)

Izgleda da su poprilično velike, da ne kažem ogromne, kritke na ps3forums urodile plodom pa danas imamo info da Media Molecule apdejtuje servere. Nadam se da će biti sve sređeno.

Neo.gif

Ahahahaha, odlična sličica :d

Nije.:(
Ja sam naručio za njega i poslat je prošlog petka i još nije stigao. I moj primerak je poslat tada (na drugu adresu) i nije stigao. Agonija. Sreća njegova pa trsi Killzone2 beta inače bi svašta bilo.

Sreća njegova pa trsi Killzone2 beta inače bi svašta bilo.

:D

Stici ce jednog dana valjda, urucili su mi poziv za Helghan u pravom trenutku ;) mada pored GTA IV i Wipeout-a ne znam sta bi pre, sve kvalitet do kvaliteta, *** nisam ja ByMax da igram 270 igara nedeljno svaku do drugog nivoa :D

LBP nominovan u poprilicnom broju kategorija u Game Trailers "Video Game Awards"

Little Big Planet

nominated for:

1- "GAME OF THE YEAR"
2- STUDIO OF THE YEAR (Media Molecule)
3- BEST GRAPHICS
4- BEST SOUNDTRACK
5- BEST PS3 GAME
6- BEST ORIGINAL SCORE
7- BEST PERFORMANCE BY A HUMAN MALE(STEPHEN FRY AS "THE NARRATOR")

Celokupna lista nominovanih kao i kategorije: http://www.gametrailers.com/vga2k8.php

Celokupna lista nominovanih kao i kategorije: http://www.gametrailers.com/vga2k8.php

Ha ova lista nominovanih je smešna (pritom ne mislim na lbp koji zaslužuje da se nađe tu), među nominovanima s nalaze: best graphic Fallout 3 :zgran:; best driving Pure:zgran::zgran:, Midnight Club: LA :zgran::d:D:D; best shooter Gears of War 2, Far Cry 2; best PC game SPORE :wall::wall::wall:

Kao da su deca od 10 godina sastavljala ovu listu...

Poslednja izmena:
Aj sad napravi flejm ovde u temi, ccc. Napravi posebnu temu za ovo pa komentarisi... Koje su to jos voznje izasle pa te chudi Pure, koji su to jos shooteri bili? Ti znas za neke nevidljive igre, sta?

Poslednja izmena:
Ma čovek je u pravu. Na koji fazon LBP ide u nominacije za najbolju grafiku? To je retardirano do bola.

Kakav crni flejm, pa zar ne vidiš gde god se okreneš da svi pljuju grafiku u Falout 3, a oni je stave u best graphic, neću više da flejmujem, samo ću predočiti ovo u temama od Fallout 3, CoD 5....

@ goran

Sto da ne? Materijali izgledaju kao da mozes da ih izvuces iz ekrana, ima opasan art-style, ali dzabe kad ljudi i dalje mere grafiku po rezoluciji tekstura...

Poslednja izmena:
ne nego mere po bloomu iz dirta i grida :D

Nema Motorstorma 2 u "BEST DRIVING GAME" :zgran::zgran::zgran:

FAIL...

Nema Motorstorma 2 u "BEST DRIVING GAME" :zgran::zgran::zgran:

FAIL...

Ali zato ima mesta za Midnight Club: LA, a nema mesta ni za GTR Evolution, mora da im je bio previše smor, zamisli moraš i da kočiš u krivinama i tako to,puj....

Poslednja izmena:
a nema mesta ni za GTR Evolution, mora da im je bio previše smor, zamisli moraš i da kočiš u krivinama i tako to,puj....

Daj uozbilji se... stavili nove skinove na GTR 2... Ima debilnih nominacija, ali za vecinu se slazem, Dead Space je trebao biti u nominaciji za najbolju grafiku takodje...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Dobro™, onda ne gledamo u iste igre. Svakako da se i meni izuzetno sviđa grafika ali daleko je ovo od najboljeg do sada izašlog. Baš daleko.

Dobro™, onda ne gledamo u iste igre. Svakako da se i meni izuzetno sviđa grafika ali daleko je ovo od najboljeg do sada izašlog. Baš daleko.
Slobodno navedi nesto lepse slicnog tipa.
Tako sam i mislio...

Ah sad, sličnog tipa... Rasprava je počela oko nominacija za najlepšu grafiku svih igara ove godine a ne ovog tipa. Naslovi nominovani su sledeći:

BEST GRAPHICS-
GEARS OF WAR 2
FALLOUT 3
LITTLEBIGPLANET
METAL GEAR SOLID 4: GUNS OF THE PATRIOTS

Ako ovde išta osim poslednjeg naslova dobije više od 1% glasova glasanje je neregularno.

Moj glas bi pre otisao LBP-u nego MGS-u :)

Vrh Dno