Šta je novo?

Little Big Planet

Sto bi naplacivali nivoe kad ih sam mozes praviti?Zar programeri nerazmisljaju sta su ucinili kad su rekli da ce se neki nivoi naplacivati?

Poslednja izmena:
Ladno sam propustio deljenje, bas tad nisam bio kuci :wall: Citam komentare, svi su u fazonu "TEH BEST GAME EVAAAHH" :D

A ovi krugovi sa strane nu dođu kao rrod-ovi

thx Borise kralj si.Nemam vremena da chesljam po ovoj temi.
Opet ako mozes da mi odgovoris.Jel izaslo ovo cudo u vidu nekog demo-a ili beta sto moze da se skine?Ili ako nije da li ce.
Thx unapred kralj si

thx Borise kralj si.Nemam vremena da chesljam po ovoj temi.
Opet ako mozes da mi odgovoris.Jel izaslo ovo cudo u vidu nekog demo-a ili beta sto moze da se skine?Ili ako nije da li ce.
Thx unapred kralj si

Nema demo, ali postoji Beta, svakog dana neki novi sajt deli Beta codove, procesljaj po netu, delice IGN, GameTrailers itd..

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Evo ga jedan odlican RROD nivo :D Radio ga lik koji ima obe konzole, a cak se i skoro cela X360 sekcija na Gametrailers forumu odusevila i pozitivino prokomentarisala, nisam mogao da verujem :D

http://www.youtube.com/watch?v=UUNgGhOsJRM (sto je dobro odradio gamepad :) )

Predobro :D

Shta se deshava, niko nije uspeo da upadne u betu ?

Ja nisam ni pokusavao, ne mogu da se guram sa milijardu ljudi i stiskam F5 svakih par sekundi :) Ovako mi je i bolje, igru definitivno uzimam tako da mi beta samo moze pokvariti iznenadjenje kad stigne cela igra :) aj da je par meseci pre izlaska pa bi se gurao za betu, ovako tu je iza coska...

Ja sam se prijavio nocas u toku On the spot emisije (na gamespotu) pa cu videti, mozda i dobijem :)

Nazad
Vrh Dno