Šta je novo?

Little Big Planet

Nova slika iz MM-a:
2843287340_0819b07607_o.jpg

Poslednja izmena:
Izvuces ga iz cashe-a i dodas mu .flv extenziju...

Kliknes na play, pa skines filmic pomocu DownloadHelpera.

Au posle svih ovih snimaka , definitivno se prikljucujem grupi LBP fanova :D
beskonacno mogucnosti i awesome multiplay
I am gettin this shizzle (kad izadje ofc)

Poslednja izmena:
Izvuces ga iz cashe-a i dodas mu .flv extenziju...

U Operi sam trazio Cache ili Temp ali izgleda nema takvog foldera, znam da je bilo u ranijim verzijama...

Kliknes na play, pa skines filmic pomocu DownloadHelpera.

Probacu i to...

Jos malo hype-a, jos uvek se ceka neko iznenadjenje za LBP, mozda sam to pominjao ranije, ja se nadam da je mogucnost prelazenja kamere skoro u trece lice, kao sto se vidi na nekim trailer-ima..

Poslednja izmena:
Evo onaj tease o kom sam pricao:

Media Molecule: LBP reveal that people "don't see coming"

Media Molecule's Alex Evans has told Eurogamer.net that LittleBigPlanet has at least one more trick up its sleeve that will surprise the masses.

"I really want to be able to do another [Game Developer Conference 2007] reveal," said Evans. "A lot of people say to me that when we first did that Sony GDC reveal of LittleBigPlanet, that was a big shock - people didn't see it coming. I want to do another LittleBigPlanet reveal that people don't see coming."

"It's still LittleBigPlanet, but people will be saying, 'I thought it was this - now you're telling me it's this as well?!' That excites me hugely."

What could this new reveal be? One of our guesses is the introduction of water (and perhaps even entire underwater stages). Who knows though? Other than the team at Media Molecule, nobody, but we hope to find out soon enough.

Nesto sto niko nije ocekivao?
DA IZLAZI I ZA XBOX360!!!!
To ce definitivno iznenaditi masu :D

Pa ista je prica bila i za FFXIII :D
Nemoguce nemoguce , nece da podrzi , i onda BOOM FFXIII na 15 HDDVD za XBOX360
P.S. joke ofc ali uvek treba biti pazljiv sto se tice eksluziva

To se moze ocekivati od third party igara, od ovih koje SONY finansira nema nikakve sanse, to ti je kao da Gears i Halo budu i na PS3 :)

LittleBigPlanet je Sonyev IP, tako da se ta igra nikada nece pojaviti na konzoli koja ne nosi Playstation oznaku. :)

Otkud sad ovo očekuju fanovi XBOX-a? Zar ovo nije igra u kojoj se igraju lutkice? Ili je bila?

Da, dechija 2D platforma vidjena mnogo puta :)

Poslednja izmena:
nemojte me klasifikovati u xbotove :D
cisto sam malo dao sebi oduska od jos uvek ne smirenog besa zbog square-ovog prodavanja b*lje M$ - u

cisto sam malo dao sebi oduska od jos uvek ne smirenog besa zbog square-ovog prodavanja b*lje M$ - u

Pa, ne bi trebalo to da te iznenadjuje, sve 3rd party igre ce u buducnosti biti multiplatform, kako ignorisati 20 miliona korisnika? I Capcom je izjavio da nece vise raditi ekskluzive... Ako firma nije pod vlasnistvom SONY-ja ili MS-a, nema razloga da bude ekskluziva, osim ako je tehnicki nemoguce odraditi igru za neki sistem.

Nego dosta o tome, evo prikaz jednog ogromnog nivoa koji je popunio tek pola termometra :) http://www.gametrailers.com/player/usermovies/264231.html?playlist=featured

^... a Microsoft nastavlja da zatvara svoje studije (Ensemble anyone?). :)

Bilo bi dobro da kad neko predje lbp snimi koji nivo u hd kvalitetu i okaci na xbox live,Da bi i vlasnici xbox-a tripovali da igraju lbp:) samo neznam dal xbox moze da pusti hd video?Ili je i to jako zahtevno za xbox kao lbp:)

Prijavljivanje za betu pocinje danas i traje do 23 Septembra (jos uvek samo u Japanu), cekamo najavu za Evropu i US...
Igranje pocinje od 29 i traje do 12 Oktobra...
60 000 prijavljenih ce biti izabrano, znaci 20 000 ce biti za Evropu..
950mb ce biti tezina fajla i bice dostupan story i create mode...

Sta reci sem jos da se nadam da cu upasti nekako u tih 20k :D

sack5.png

Poslednja izmena:
Verovatno ce medju tih 20k biti oni koji najvise vise na PSN-u, i par nasumicnih ljudi, prijavicu se pa sta bude :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno