Šta je novo?

Little Big Planet

Ne vredi. I dalje neću :)

Ovaj detalj sam potpuno zanemario, ako je ovaj Jetpack dostupan i u "Play" modu onda :zgran: Evo ga Gif:
23iulc1.gif

To bi bilo ludilo, uz Rocket Car, svakakve ideje za nivoe mi padaju na pamet :) Recimo da je uradjeno kao u Worms-ima, Jetpack ti traje recimo 5 sekundi, mozes da mu pokupis "benzin" na odredjenim mestima, itd...

Borise pošto vidim da si dosta toga gledao o ovoj igri možeš li mi reći preciznije šta se očekuje od, uslovno rečeno, single kampanje? I ima li tako nečega?

Borise pošto vidim da si dosta toga gledao o ovoj igri možeš li mi reći preciznije šta se očekuje od, uslovno rečeno, single kampanje? I ima li tako nečega?

Odgovorih ti na predhodnoj strani, di gledas!? :)

i ja cu da uzmem cim stigne jer po filmovima igrica je vrh :)

Jos mesec i po dana do izlaska kada cemo konacno saznati da li su siroke narodne mase odusevljene ovom igrom i da li se Nintendo zezno sto je odbio deal sa MM-om vezan za ekskluzivnost ove igre.

Jos mesec i po dana do izlaska kada cemo konacno saznati da li su siroke narodne mase odusevljene ovom igrom i da li se Nintendo zezno sto je odbio deal sa MM-om vezan za ekskluzivnost ove igre.

Gde si to cuo? :) Ja sam citao da im je SONY odma prisao cim su videli prve radne nacrte LBP-a i odmah su prihvatili saradnju, a i na Wii-u ne bi bio ni priblizno ovome sto je sada, pocev od najvaznijeg, kompleksne fizike, pa preko grafike itd...

joj ti mi sa tim filmovima samo dizhesh hype.. taman sam prestao par dana da razmisljam i igrao resistance :D al dzaba dzaba!!! kad ce bre vec izaciiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Ako nisi izvalio iz tog videa i iz mojih opsirnih objasnjenja, onda samo trolujes... ;) Sta ti konkretno nije jasno?

Ma link ne radi covece.O igri stvarno nista nisam pratio i procitah sad da si napisao da je klip idealan za one koji nista ne znaju o ovoj igri a ja sam takav.Samo sam hteo da vidim o cemu se radi nemoj da bijes.

Borise inace link ti nije radio. I smirite se vise sa tim da vam neko zeli da troluje. Ako je to tvoja profesija nije od svih. Prvo proveri pa onda reci nesto

^Jel' ti uopste znas sta znaci trolovanje ili samo radis copy+paste?

Borise inace link ti nije radio. I smirite se vise sa tim da vam neko zeli da troluje. Ako je to tvoja profesija nije od svih. Prvo proveri pa onda reci nesto

Izgleda da sam madjionicar pa meni radi link i na poslu i kuci? .. :trust: Proverio sam to pre nego sto sam rekao Show-manu da je trol, MOZDA ima neke veze sto imam nalog na gametrailers-u... u svakom slucaju, dao sam stream, a ti ne smaraj vise sa advokatisanjem...

Poslednja izmena:
Ne radim nista nego jednostavno prvi link koji si dao nece da otvori a drugi je otvorio ko od sale. I prekini da napadas ljude. Nemaju pametnija posla nego tebe da troluju zato sto imas ps3

Ne radim nista nego jednostavno prvi link koji si dao nece da otvori a drugi je otvorio ko od sale. I prekini da napadas ljude. Nemaju pametnija posla nego tebe da troluju zato sto imas ps3

A meni i Pavlu radi?? U svakom slucaju ja sam se zezao sa Show-manom, dao sam mu drugi link posle, samo si ti stvorio nepotrebnu polemiku...

Vrh Dno