Šta je novo?

Little Big Planet

Poslednja izmena:
Kako je sex dobar... Pričao mi jedan koji je gledao...

Igrao sam Little big planet... Povlačim sve što sam rekao... Igra je takva zaraza, ono je neopisivo. Igrao sam sa nekim švabama u 2 i 4 igrača (igrao sam i solo). Bolesno. Biće frka oterati decu od PS3 kad nabavim igru.

Ja nekontam poentu u igrici ali dobro lepo izgleda:) bar deluje kao da nikada nemoze da ti dosadi?Verovatno uvek mozes napraviti novi nivo i odigrati ga:)Ali koliko je to ograniceno?

Poenta je što će moći 4 igrača da igraju isti nivo timski. Poenta je što će milioni fanatika generisati milione nivoa. Ajd da se neko pohvali za 5 godina da je prešao sve. :D

Sve je to divno, ali nije svrha platformskih igara puko prelazenje nivoa ... sta je sa skrivenim stvarima i slicnim zezancijama zbog kojih su mnogi od nas igrali Mario world i slicne igre ?

Barem nece biti zestokog trophy grinda, posto sam siguran da ce se vrlo brzo pojaviti nivoi sa jednim ciljem - lako dobijanje odredjenog trofeja. :D
Ako to MM dopusti, that is...

Sve je to divno, ali nije svrha platformskih igara puko prelazenje nivoa ... sta je sa skrivenim stvarima i slicnim zezancijama zbog kojih su mnogi od nas igrali Mario world i slicne igre ?

Naravno da ce biti skrivenih stvari, bice stvari koje mozes otkriti samo uz nechiju pomoc, nivoa koje ne mozes sam preci, nivoa koji se jedino prelaze uz 3 ili 4 igraca, itd :)

Poslednja izmena:
Dobro, posto sigurno uzimam ovu igru, interesuje me vase misljenje(posto blizi se oktobar), dal da uzmem EU verziju ili US? KOju cete(bi vi) uzeti?

A koje su na kraju razlike izmedju verzija? Multiplayer je region free koliko znam, kao i nivoi tako da ne znam u cemu je razlika..

Pa razlika je u add on delovima koji ce se naplacivati(bice i onih free). pa prednost US verzije je sto mogu da kupujem sa US-store-a, a sa EU ne mogu. to je jedina razlika(i box art :) )

Pa razlika je u add on delovima koji ce se naplacivati(bice i onih free). pa prednost US verzije je sto mogu da kupujem sa US-store-a, a sa EU ne mogu. to je jedina razlika(i box art :) )

Mislim da to jedino vazi za preorder, ako mislis na Kratos sackboy-a, Nariko, ili onu torbicu za igru... Kratos-a uvek mogu sam napraviti, a i bice sigurno zvanicni Kratos na svim PSN-ovima kao DLC, ne znam sto bi ga ogranicili samo na USA recimo.. Sto se tice eventualnih zvanicnih DLC nivoa, od SONY studija, to takodje ne vidim razlog zasto bi bilo ograniceno na jedan region... mada lepsi je USA boxart :)

Poslednja izmena:
LBP EU Box Art...

2626609680103955942TpNlbS_th.jpg

Ja bih uvek uzeo US verziju ako sam u mogucnosti, em je jeftinija, em uvek ima bolju podrshku. Ja samo i idem na US store, ostalo me ne zanima :)

Pošto sam se prilično zainteresovao za ovu igru može li neko da mi kaže nešto više o story modu? Znam da je orijentacija na nečemu sasvim drugome ali i ovo me jako zanima. I ako može link ka nekim trejlerima gde se vide bitne stvari. Iako sam ih odgledao dosta možda imate neki za preporuku:)

Pošto sam se prilično zainteresovao za ovu igru može li neko da mi kaže nešto više o story modu? Znam da je orijentacija na nečemu sasvim drugome ali i ovo me jako zanima. I ako može link ka nekim trejlerima gde se vide bitne stvari. Iako sam ih odgledao dosta možda imate neki za preporuku:)

Pa prica nece biti na nivou Mafie ;) ali ce je biti, jedino sto se zna je da se igra po zemljinim kontinentima pa se tako i prica i gameplay razlikuju u zavisnosti na kom se kontinentu igra, uglavnom svi kreirani nivoi su u principu jedan ogromni tutorijal za pravljenje sopstvenih nivoa, poznati engleski glumac Stephen Fry vrsi naraciju u tim tutorial nivoima i to je u principu sve sto se zna.. A skoro sve dobre trejlere i filmice koje su izasli sam ispratio u ovoj temi :)

Evo jos malo novih:

Elephant Temple: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/260794.html
Sculldozer: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/260799.html

Jedan Ultra high-res screenshot (sa vise spojenih screenova) :)

lighttest_all_big.jpg

Poslednja izmena:
Odgledah više trejlera. Ovo je druga igra koja će ove jeseni da ukrašava policu pored mog PS3:type:

Izgleda zanimljivo , ali cu morati jos da razmislim da li vredi dati 6k za ovu igru...
najverovatnije cu da probam kod nekoga ili da opalim demo a onda cu da donesem final verdict :D

Izgleda zanimljivo , ali cu morati jos da razmislim da li vredi dati 6k za ovu igru...
najverovatnije cu da probam kod nekoga ili da opalim demo a onda cu da donesem final verdict :D

Nece biti demoa verovatno, jer su rekli da nema sanse da demo reprezentuje igru na pravi nacin, bilo bi to sve jako uprosceno pa bi onda samo odmogao... mada ja sam od prvog filmica znao da ovo moram imati... :)

ja sam uzo ps3 u februaru jer je bilo najave da LBP treba da izadje u martu.. al nema veze, ko cheka docheka! 1. oktobra pre orderujem :D

Nazad
Vrh Dno