Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Hvala @Phonix, izvini sto ti se ne javljam nisam u Srbistanu, sta mislite da li ce Doge da se povampirei, vidim da ripa

Malopre sam kupovao neke wallet-e, cisto da podrzim zajednicu malo posto moze da se placa LTC-om. Slao sam novcice iz wallet-a i na sajtu mi je za delic sekunde promenilo status u PAID. Svaki put se odusevim koliko je sada Litecoin sjajan novcic. Ne da su ga opravili nego svaka im cast! :smoke:
PAID.png

Sada samo jos da naprave wallet za telefon i da placam na fingerprint i ja sam spreman za svet :)

Malopre sam kupovao neke wallet-e, cisto da podrzim zajednicu malo posto moze da se placa LTC-om. Slao sam novcice iz wallet-a i na sajtu mi je za delic sekunde promenilo status u PAID. Svaki put se odusevim koliko je sada Litecoin sjajan novcic. Ne da su ga opravili nego svaka im cast! :smoke:
Pogledajte prilog 243970

Sada samo jos da naprave wallet za telefon i da placam na fingerprint i ja sam spreman za svet :)

Da znaju koliki hajp im praviš ovde kapiram da bi te nagradili :)

Jos samo da ode na 1K iljadarku i onda mozemo da se igramo

Do leta ce otici na minimum 500 usd. Do kraja godine vrlo verovatno gledamo hiljadarku, i potencijalnu penziju dosta kolega rudara :)

Sa onoliko koliko je jedna 5850 napravila za mesec dana :) 2012 god :)

Sto da nije ziv?
Danas sedim s drugarom i kaze mi da hoce da kupi jos neke novcice, izmedju ostalg i LTC. I bas mu pricam kako LTC voli da se pravi mrtav i kako ne mrda dole ni mrvicu... Kazem mu, ako planiras da uzimas, uzimaj sto pre. Jos uvek je ovo sica od skoka ali dobro je da trza s vremena na vreme. Opalice on zestoko uskoro ;)

Tapatalk

Prostom logikom da čarli li ima više folovera na tviteru od vitalika, dolazimo do toga da je realna vrednost ltc-a 1700 dolara :)

Samo bi bilo lepo da srede kompatibilnost ltc adresa - kada saljem sa Bittrexa na Wex, kaze mi da je na Wexu invalid adresa koja pocinje sa MEA...

na zalost ubacili su segwit adrese koje ne rade sa vecine walleta i drugih berzi ali zato stare rade za deponovanje ako imas sacuvano

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vjerujem da ce LTC da skoci u skorije vrijeme, medjutim...kad btc implementira lightning network i postane brz i jeftin kao ltc sada, zasto bi ltc imao bilo kakvu vrijednost?

Sa BTCom sve ide kilavo, kao i njegova mreza :D
Do tada LTC moze da iznenadi sa jos inovacija

Ako BTC pokrene lightning na gurku cemu je onda svrha atomic swaps-a? Naravno da ce LTC da ima vrednost, ima tu mesta za jos nekoliko mreza. Ako sve bude kako je planirano i krene mass adoption i placanje kriptom ni btc mreza nema teorije da izdrzi broj transakcija. KFC uvodi btc kao nacin placanja, zamisli da svaki stoti plati btc-om koliko ce to transakcija biti. LTC ima jos keceva u rukavu, na btc-u sve kilavi.

Tapatalk

Zanimljiv teks ali i velika gomila gluposti. Znamo svi da inside trading postoji i da je to uzasno tesko kontrolisati ako ne i nikako.
Ono gde sam ja shvatio kakva je glupost od teksta je onog trenutka kada sam procitao da segwit nije pogurao cenu. Po autoru vece guranje cene je izazvalo dodavanje na Coinbase nego sam segwit. Cinjenica je da je Charlie kao zaposlen tamo iskoristio svoj uticaj da se litecoin ubaci a sigurno su i ljudi u coinbase znali da se segwit sprema i koliko to donosi, zato su ga i ubacili, bila je sjajna prilika za zaradu.
Autor kaze da je segwitt bio nepotreban jer ltc niko i ne koristi. Sjajno. Tada ga stvarno niko nije koristio a koliki je broj transakcija sada? Kao kad bi Zastava resila da proizvodi neki model ferrari-ja a neki pajser dodje i kaze da je dzaba sve to kad ni juga niko ne vozi. Isti rezon.
Sve u svemu svaka cast autoru na trudu i potrosenom vremenu ali tekst je zalosno netacan. Ne svidja se ni meni sto je Charlie prodao sav ltc, ostavio je mnogima prostor da sumnjaju u njega ali ovakav tekst niko pametan ne moze da shvati ozbiljno. Ispravicu se, moze neko ko je potpuno neupucen. Mozda su oni i ciljna grupa.

Tapatalk

Lee prodao sav LTC al ne kaze dal je za $, a mozda za XRP pred onaj pump :D
Muljator je on veliki

Napisao je vise puta da je za $.
Za sta god da je prodao to je njegova stvar.

Zanimljvo da je po ovome, https://www.youtube.com/watch?v=MbQfOk2GYFI , imate već negde na 30-oj sekundi videa, Čarli donirao trećinu svog LTC-a lajtkoin fondaciji, a ta trećina je 440 i nešto, što ispada da je imao samo oko 1300 ltc-a? Nije mi realno, tek nešto više od mene npr :)

Mrzi me da gledam video ali ja koliko se secam price on je svoj LTC prodao, nikada se cifra nije spominjala. Fondaciji je donirao ono sto je iskopao sa ASIC-om koji mu je svojevremeno bio poklonjen. Skoro nesto mu je doniran i novi ASIC za koji je rekao da ce kopati za fondaciju. Ispravite me slobodno ako gresim ali mislim da sam upravu a i malo je realnija prica.

Ako ga je prodao za oko 300 dobro je uradio jer je opet pao ispod 200.

Poslednja izmena:
Do leta ce otici na minimum 500 usd. Do kraja godine vrlo verovatno gledamo hiljadarku, i potencijalnu penziju dosta kolega rudara :)
Super ako je tako jer ti nudim izvarednu priliku da zaradis. Dobices litecoine besplatno pod uslovom da mi u novembru ove godine za svaki od njih daš 500$. :wave:

Super ako je tako jer ti nudim izvarednu priliku da zaradis. Dobices litecoine besplatno pod uslovom da mi u novembru ove godine za svaki od njih daš 500$. :wave:

Držim te za reč.

Nazad
Vrh Dno