Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

I sta hoces time da kazes? Kada je to bilo? Gde je LTC bio tada gde je sada? Jesam promasio nesto za dash?

Tapatalk

Izgleda da hoce ja sam mislio da ce poceti u cetvrtak uvece ili popodne ovoga puta je poceo dan ranije mada i ne treba da se zalimo na ovaj dump bice dobra prilika kupiti jeftine novcice...U ponedeljak i utorak su bili lepi oporavci svih novcica....

Znači gotovo, ode sve u bunar...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Utorak je ovaj put bila sreda :) ko da predvidi kada ce da izvlace novac tacno u minut :) jutros je bio stabilan sad tek popodne je poceo da pada tako da nisam mnogo promasio.

Ne ide u bunar ali ako ne ode ispod 200 dolara razocaracu se bunar je kad se vrati na 50 do 100 dolara posto je odatle i poceo mega pump.

Pobegao sam u fiat i sada cekam pravu cenu u rasponu od 150 do 200 dolara :) pa da ga kupim.

Poslednja izmena:
Jači ste od latino serija.. po nivou drame... :smoke:

^ To. Market cap 585 milijardi, a ovde se pominju neki bunari pa gle'am dal' sam lud.

Merodavna je cifra jer se deli na 100. I onda dobijes pravu vrednost MCap-a. ;)

Jesam u dash dok nisam jedan put previse shortovao. Nisam nikada uspeo da skupim 1000 kom za master node inace nikada ga ne bih ni prodao. Posle sam bio i u eth. Ja sam valjda jedini koji je na eth pukao :d
Kad je krenuo razvoj na LTC to je bio znak za all in. Ne zalim se.

Tapatalk

LTC je "na akciji" vec danima... ovaj pad mi deluje kao zatezanje pracke.

Nema veze sto si ga kupovao na toj ceni, bitno je da ga nisi sada prodao. Najavljeno je nekoliko iznenadjenja za 2018-tu. Nadam se samo da ce i BTC da zivne malo i onda mozemo da ga ocekujemo na 400+ opet.

Ko je bio pametan pa sacuvao koju hiljadu od ove "rage" sad ima osmeh najveci na svetu a vi samo uzimajte tzv dobre konje i kukajte i dalje :)

Tako može da se kaže za svaki novčić...

pre ce da bude da kukaju ovi sto nisu prodali na vreme pa dokupili :d

A ne, nisam ja to rekao. LTC ce skociti sigurno, evo i sada vec skace polako. Hteo sam da kazem da se nadam da ce btc malo da zivne da bi LTC mogao malo vise da dohvati. Izvinjavam se ako nisam bio dovoljno jasan.
Hvala za 90's, pevusim sve vreme :d

Moze li trezor hard walet da se koristi na Bitstampu za LTC posto mi jos uvek nisu odgovorili a postoji kao mogucnost za BTC

Vrh Dno