Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Da da to se ceka a onda ce i najveci hejteri LTC-a koji su se tek sada izmileli kad je pao 50% morati da zacute zauvek jer vise nece imati ni jedan argument protiv
ili je mozda LTC najnormalnije vredan,i medju najboljim za drzanje kesha u necemu bolje nego npr tether dolar,relativno malo mu se menja vrednost,bar prema btc
a prebacivanje u roku 2min,i cena prebacivanja >20centi,skoro sam imao dilemu sta i kako prebaciti jeftino,probao sam 15 razlicitih novcica,dok mi nije neko rekao za ltc,
a uvek sam ga izbegavao zbog lose reklame,ili bar odsustva dobre
Problem je u tome sto dok ljudi shvate gdje LTC treba da bude, ostali poput NEO-a, VeChain-a, RailBlocks-a, Reqest Network-a su im povecali $$$ saldo za 10x, 20x, 50x pa i 100x u mnogo kracem vremenskom periodu...@Ji Kakva alternativa?! Izgleda ni ti a ni ovi ostali niste svesni koliko LTC dobro radi i koliko je dobar novcic.
Mene izgleda ljudi prestali da shvataju ozbiljno kad pricam o LTC, misle da pricam bajke :d
LTC-u fali marketinga, nece to da rade dok ne srede ono sto su zacrtali. Svi novi kupuju krseve od novcica samo zato sto su hajpovani, realno tu nema nista od ozbiljnog novcica, samo obecanja. LTC radi kao sat i sada se vec svakodnevni broj transakcija povecao na jedan ozbiljan nivo. To ce se jos povecavati, LTC se sve vise koristi. Malo po malo videcete kako ljudi shvataju gde LTC treba da bude
Tapatalk
Ja pricam o tome da mi je bolje uloziti na neki novcic koji ima mnogo manji supply od LTC-a i ovih koji su tu u top 50, i napravim kroz 20ak dana x3, pa predjem na drugi koji ce mi isto toliko donijeti, nego cekati 6 mjeseci za 2x, bio to ether ili ltc, Jeste, sigurnije su pare ako su u LTC/ETH/BTC, nego u neki novi novcic, ali uz mali rizik se moze i mnogo vise profitirati.Sve je to ok, slobodni su da kupuju sta hoce. Ako uhvate novcic koji skoci 30.000x svaka cast. Samo da se ti ljudi ne zanose da to stvarno vredi toliko i da prodaju na vreme. LTC ce krenuti i s njima i bez njih. Ako mislis da ce cekati Peru i Miku da uloze svojih 30e koje su ustekali od uzine onda treba da propadne odmah.
Tapatalk
@Ji Kakva alternativa?! Izgleda ni ti a ni ovi ostali niste svesni koliko LTC dobro radi i koliko je dobar novcic.
Mene izgleda ljudi prestali da shvataju ozbiljno kad pricam o LTC, misle da pricam bajke :d
LTC-u fali marketinga, nece to da rade dok ne srede ono sto su zacrtali.
Tapatalk
Pa ne mogu samo ja da radim marketing :dBaš naprotiv imao je izvarednu reklamu u doba njegovog najveceg pada forum je bio prepun postova koji su ga hvalili i prognozama da ce drasticno da skoci do 2015.
Ja pricam o tome da mi je bolje uloziti na neki novcic koji ima mnogo manji supply od LTC-a i ovih koji su tu u top 50, i napravim kroz 20ak dana x3, pa predjem na drugi koji ce mi isto toliko donijeti, nego cekati 6 mjeseci za 2x, bio to ether ili ltc, Jeste, sigurnije su pare ako su u LTC/ETH/BTC, nego u neki novi novcic, ali uz mali rizik se moze i mnogo vise profitirati.Sve je to ok, slobodni su da kupuju sta hoce. Ako uhvate novcic koji skoci 30.000x svaka cast. Samo da se ti ljudi ne zanose da to stvarno vredi toliko i da prodaju na vreme. LTC ce krenuti i s njima i bez njih. Ako mislis da ce cekati Peru i Miku da uloze svojih 30e koje su ustekali od uzine onda treba da propadne odmah.
Tapatalk
Ja vjerujem da ce LTC ici i na 1000$ i to ce na trenutnu cijenu biti x6, ali kada ce doci do te cifre, to je pitanje.
Kad si vec toliko bezobrazan da pitas gdje su mi milioni i kad dobijes odgovor, red bi bio da i ti pokazes svoje milione, a ne da lupas gluposti i prozivas bez pokrica.Pa dosao nama.da soli pamet a ne zna koliko je zelen i koga sve ima ovde ali neka ga nek uziva u zivotu i misli da je u pravu srecno mu bilo
Ko je bio pametan ltc mu je mogao doneti samo ove godine jakoo velike pare
Za sada nema najave da ce neko napustati. Vidis da su ljudi nezainteresovani da se krsteno i posvadjaju, kako dolikuje krstenim Balkancima :dGledajte da na kraju rasprave niko ne napušta forum već da neko nov dođe i dovede još njih da pročitaju.
Ima tema. Zato sam i pitaoIzzy-ja zasto ovde pise ali ajde. Ja sam vise sa konstruktivni razgovor ali izgleda da ni za to nema zainteresovanih :dKol'ko ja znam trgovci i mešetari već imaju svoje teme o cenama, procentima i zaradama a ovde (kao i kod tema za druge novčiće) bi trebalo da se razmenuju mišljenja o tehnologiji, unapredjenju, funkcionisanju i ostalim bitnim podacima vezano za novčić....ili sam ja pogrešno shvatio organizaciju foruma "kriptovalute"....:trust:
Svi poceli neko prozivanje, kad sam iznio cinjenice, nisu iznjeli nista zauzvrat, tako da nemam potrebu za konstruktivnim razgovorom, a pisem zato sto vi prizivate "moon" za LTC, ja sam samo rekao dok dodje taj moon, ostali su stigli najmanje do Marsa, zato sam i htio da objasnim kako, da bi oni koji manje znaju malo brze zaradili, a ne hodl-ali narednih pola godine za x2...Za sada nema najave da ce neko napustati. Vidis da su ljudi nezainteresovani da se krsteno i posvadjaju, kako dolikuje krstenim Balkancima :d
Ima tema. Zato sam i pitaoIzzy-ja zasto ovde pise ali ajde. Ja sam vise sa konstruktivni razgovor ali izgleda da ni za to nema zainteresovanih :d
A kad je kraj trke? :dSacekajmo kraj trke da donosimo zakljucke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari