Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Da da to se ceka a onda ce i najveci hejteri LTC-a koji su se tek sada izmileli kad je pao 50% morati da zacute zauvek jer vise nece imati ni jedan argument protiv

Samo da.. Kažu da... Biće, samo što nije. Želje i spekulacije. Pogledajte ostale kojih nije ni bilo tu gde su sada u odnosu na BTC (ili LTC).

Neko je lepo dao grafik, pa mnogo više je bio niže nego iznad 0.02
Samo još da probije tu barijeru koju ne znam ko je postavio :)
Sada kada ima puno više alternativa, koji razlog je da bude jači?

isti razlog za koji je eth 1000$ , a ne valja ni za sta (ubile ga mace samo tako, zar ne? ;)) i sve sto moze na eth moze i na ltc , a plus sto ltc mreza radi kao sat nema kasnjenja za 5 sec transakcija je obavljena, treba li jos da pricam?

ili je mozda LTC najnormalnije vredan,i medju najboljim za drzanje kesha u necemu bolje nego npr tether dolar,relativno malo mu se menja vrednost,bar prema btc
a prebacivanje u roku 2min,i cena prebacivanja >20centi,skoro sam imao dilemu sta i kako prebaciti jeftino,probao sam 15 razlicitih novcica,dok mi nije neko rekao za ltc,
a uvek sam ga izbegavao zbog lose reklame,ili bar odsustva dobre

A možda vi ljudi zaboravljate koliko je mali procenat geekova koji razumeju nešto oko tehologije koja stoji iza nekog novčića i da tehnološka rešenja praktično nemaju uticaja na cenu. Bitan je samo hajp i kako ubediti neinformisane da je baš taj novčić pravi i da baš njega treba da kupuju. Očigledno litecoin nema taj nivo hajpa koji mu treba da bi postao bitniji nego je sada.
Kad bi cena zavisila od tehnologije ne bi svi grafici bili identični u zadnjih mesec dana. Svi novčići skaču i padaju identično u ritmu bitcoina.

@Ji Kakva alternativa?! Izgleda ni ti a ni ovi ostali niste svesni koliko LTC dobro radi i koliko je dobar novcic.

ili je mozda LTC najnormalnije vredan,i medju najboljim za drzanje kesha u necemu bolje nego npr tether dolar,relativno malo mu se menja vrednost,bar prema btc
a prebacivanje u roku 2min,i cena prebacivanja >20centi,skoro sam imao dilemu sta i kako prebaciti jeftino,probao sam 15 razlicitih novcica,dok mi nije neko rekao za ltc,
a uvek sam ga izbegavao zbog lose reklame,ili bar odsustva dobre

Mene izgleda ljudi prestali da shvataju ozbiljno kad pricam o LTC, misle da pricam bajke :d
LTC-u fali marketinga, nece to da rade dok ne srede ono sto su zacrtali. Svi novi kupuju krseve od novcica samo zato sto su hajpovani, realno tu nema nista od ozbiljnog novcica, samo obecanja. LTC radi kao sat i sada se vec svakodnevni broj transakcija povecao na jedan ozbiljan nivo. To ce se jos povecavati, LTC se sve vise koristi. Malo po malo videcete kako ljudi shvataju gde LTC treba da bude ;)

Tapatalk

dobro da je krenulo,da vidimo upotrebljivost
kolko moze da odradi transakcija pre zapusenja,il ce i njega da zaglavi milion puta milion mali transakcija kao na btc,mozda moze vise da podnese,al opet kolko trosi resursa za svoj rad i toga ima,mrace nekim ciframa do 2020 ako nastavi vako ...

Nema sanse da zaglavi. Cim je pokrenut segwit dogovoreno je da se poveca duplo velicina bloka cim se opterecenost transakcijama prvi put popne na 50%. Kod LTC-a ljudi misle o problemima unapred ;)

Tapatalk

@Ji Kakva alternativa?! Izgleda ni ti a ni ovi ostali niste svesni koliko LTC dobro radi i koliko je dobar novcic.

Mene izgleda ljudi prestali da shvataju ozbiljno kad pricam o LTC, misle da pricam bajke :d
LTC-u fali marketinga, nece to da rade dok ne srede ono sto su zacrtali. Svi novi kupuju krseve od novcica samo zato sto su hajpovani, realno tu nema nista od ozbiljnog novcica, samo obecanja. LTC radi kao sat i sada se vec svakodnevni broj transakcija povecao na jedan ozbiljan nivo. To ce se jos povecavati, LTC se sve vise koristi. Malo po malo videcete kako ljudi shvataju gde LTC treba da bude ;)

Tapatalk
Problem je u tome sto dok ljudi shvate gdje LTC treba da bude, ostali poput NEO-a, VeChain-a, RailBlocks-a, Reqest Network-a su im povecali $$$ saldo za 10x, 20x, 50x pa i 100x u mnogo kracem vremenskom periodu...
A 99% ljudi su u ovome zbog para, a ne zbog tehnologije, blockchaina, lightinga i ostalih zezancija...

Ovako nesto

Sve je to ok, slobodni su da kupuju sta hoce. Ako uhvate novcic koji skoci 30.000x svaka cast. Samo da se ti ljudi ne zanose da to stvarno vredi toliko i da prodaju na vreme. LTC ce krenuti i s njima i bez njih. Ako mislis da ce cekati Peru i Miku da uloze svojih 30e koje su ustekali od uzine onda treba da propadne odmah.

Tapatalk

Sve je to ok, slobodni su da kupuju sta hoce. Ako uhvate novcic koji skoci 30.000x svaka cast. Samo da se ti ljudi ne zanose da to stvarno vredi toliko i da prodaju na vreme. LTC ce krenuti i s njima i bez njih. Ako mislis da ce cekati Peru i Miku da uloze svojih 30e koje su ustekali od uzine onda treba da propadne odmah.

Tapatalk
Ja pricam o tome da mi je bolje uloziti na neki novcic koji ima mnogo manji supply od LTC-a i ovih koji su tu u top 50, i napravim kroz 20ak dana x3, pa predjem na drugi koji ce mi isto toliko donijeti, nego cekati 6 mjeseci za 2x, bio to ether ili ltc, Jeste, sigurnije su pare ako su u LTC/ETH/BTC, nego u neki novi novcic, ali uz mali rizik se moze i mnogo vise profitirati.
Ja vjerujem da ce LTC ici i na 1000$ i to ce na trenutnu cijenu biti x6, ali kada ce doci do te cifre, to je pitanje.

Onda si promašio forum, tebi treba kladionica, ili kazino.
Kakve veze ima upotreba, da li će koin postojati i dalje ili nestati, daj nešto da se obogatim za par meseci
:/

Kapiram ja tebe ili ne kapiram samo sta onda trazis u ovoj temi :S:
Jel ti novcici nemaju teme ili sta? Ako je poenta tvoje price da se ne ulaze u ltc nego u shitove... Ne znam sta bih rekao. 95% tih novcica su prenaduvani zestoko. Slazem se da nije realno da LTC skoci 50x i da je djavolski dobra "kvota" da se juri neki novcic koji moze skociti toliko ali daj, na osnovu cega da skoci? Da se ceka pump i damp na srecu? Ili da jurim neki s jakim marketingom? Vecina tih novcica je vec skocila. Ja ne ulazem pare na srecu vec posle malo ozbiljnije analize. LTC i dalje ima najveci potencijal iz top 10 grupe. On je jedini novcic koji je vidno potcenjen ako ga poredimo s drugima. To je moje misljenje, ne moramo se sloziti ;)

Tapatalk

LTC-u fali marketinga, nece to da rade dok ne srede ono sto su zacrtali.
Tapatalk

Baš naprotiv imao je izvarednu reklamu u doba njegovog najveceg pada forum je bio prepun postova koji su ga hvalili i prognozama da ce drasticno da skoci do 2015.

Baš naprotiv imao je izvarednu reklamu u doba njegovog najveceg pada forum je bio prepun postova koji su ga hvalili i prognozama da ce drasticno da skoci do 2015.
Pa ne mogu samo ja da radim marketing :d
U krajnjem slucaju nisam ni placen da bih to radio ozbiljno inace bi se rezultati videli. LTC fondacija i ne radi reklamu, zauzeti su ozbiljnim stvarima. Mozda se nekima ne svidja takav nacin rada ali ne mogu da ne postujem to. Vise cenim to sto rade nego da na sva usta hvale to sto ce da urade kao sto neki drugi rade.

Tapatalk

Tapatalk
Ja pricam o tome da mi je bolje uloziti na neki novcic koji ima mnogo manji supply od LTC-a i ovih koji su tu u top 50, i napravim kroz 20ak dana x3, pa predjem na drugi koji ce mi isto toliko donijeti, nego cekati 6 mjeseci za 2x, bio to ether ili ltc, Jeste, sigurnije su pare ako su u LTC/ETH/BTC, nego u neki novi novcic, ali uz mali rizik se moze i mnogo vise profitirati.
Ja vjerujem da ce LTC ici i na 1000$ i to ce na trenutnu cijenu biti x6, ali kada ce doci do te cifre, to je pitanje.

Pa gde su ti te silne pare milioni koje si zaradio skacuci sa coina na coin
Te lovacke price zaboravite jer to uspeva samo jakoo malom broju ljudi
Ko je bio pametan ltc mu je mogao doneti samo ove godine jakoo velike pare jer ti kazes da si ovde samo zbog para da si ulozio (kao sto nisi, jer si slusao raznorazne ucenjake, koji sad ne smeju da pisnu jer vide i sami kako su prosli) sa ulozenih 1000e mogao si dobiti oko 70000e malo li je da ne pominjem neke vece sume

Samo neka upisuje. :)
Evo ide opcija delete sada, mislim da su vidjeli oni koji su trebali.

Uglavnom, ja nisam neko ko vrti 200-300 eura i pricam pricu, nisam zavrsio ekonomski fakultet, nisam procitao ni jednu takvu knjigu, ne pisem puno po forumu, ali kad pisem, volim da zapocnem temu i da objasnim kako bi obican covjek sa malo ulaganja mogao da dodje do dosta para i da zivi fino od kripta, ali uvijek naidjem na "FUD" dezurnih znalaca i ubiju mi svaku volju za takav pokusaj...

Ako vec prozivaju da nemam milione, neka budu spremni da iznesu i svoje transakcije, jer u citavoj prici, "gomila$" prica za vas, a ne koliko ste fakulteta zavrsili i knjiga procitali ili koliko vjerujete u neki projekat, ko je u svemu ovome zbog tehnologije iskljucivo, njemu skidam kapu i ima moj dubok naklon, onaj ko je zbog para mogao bi ponekad poslusati i sta neko drugi ima da kaze.

Sto se tice mojih ulaganja - to nije ni najmanje kocka, ali dobro, mislite tako, to je na vama.

I dalje ne kapiram zasto sve to ovde pises ali hajde diskusije radi slobodno objasni po kojoj logici biras te shitove za ulaganje?

Pa dosao nama.da soli pamet a ne zna koliko je zelen i koga sve ima ovde ali neka ga nek uziva u zivotu i misli da je u pravu srecno mu bilo

Pa dosao nama.da soli pamet a ne zna koliko je zelen i koga sve ima ovde ali neka ga nek uziva u zivotu i misli da je u pravu srecno mu bilo
Kad si vec toliko bezobrazan da pitas gdje su mi milioni i kad dobijes odgovor, red bi bio da i ti pokazes svoje milione, a ne da lupas gluposti i prozivas bez pokrica. ;)

Aj batalite te gluposti. Nismo tu ga merimo. I dalje bih voleo da dobijem odgovor na ono gore pitanje, cisto da vidim kojom se logikom vodis.

Tapatalk

Gledajte da na kraju rasprave niko ne napušta forum već da neko nov dođe i dovede još njih da pročitaju.

Kol'ko ja znam trgovci i mešetari već imaju svoje teme o cenama, procentima i zaradama a ovde (kao i kod tema za druge novčiće) bi trebalo da se razmenuju mišljenja o tehnologiji, unapredjenju, funkcionisanju i ostalim bitnim podacima vezano za novčić....ili sam ja pogrešno shvatio organizaciju foruma "kriptovalute"....:trust:

Gledajte da na kraju rasprave niko ne napušta forum već da neko nov dođe i dovede još njih da pročitaju.
Za sada nema najave da ce neko napustati. Vidis da su ljudi nezainteresovani da se krsteno i posvadjaju, kako dolikuje krstenim Balkancima :d

Kol'ko ja znam trgovci i mešetari već imaju svoje teme o cenama, procentima i zaradama a ovde (kao i kod tema za druge novčiće) bi trebalo da se razmenuju mišljenja o tehnologiji, unapredjenju, funkcionisanju i ostalim bitnim podacima vezano za novčić....ili sam ja pogrešno shvatio organizaciju foruma "kriptovalute"....:trust:
Ima tema. Zato sam i pitaoIzzy-ja zasto ovde pise ali ajde. Ja sam vise sa konstruktivni razgovor ali izgleda da ni za to nema zainteresovanih :d

Za sada nema najave da ce neko napustati. Vidis da su ljudi nezainteresovani da se krsteno i posvadjaju, kako dolikuje krstenim Balkancima :d

Ima tema. Zato sam i pitaoIzzy-ja zasto ovde pise ali ajde. Ja sam vise sa konstruktivni razgovor ali izgleda da ni za to nema zainteresovanih :d
Svi poceli neko prozivanje, kad sam iznio cinjenice, nisu iznjeli nista zauzvrat, tako da nemam potrebu za konstruktivnim razgovorom, a pisem zato sto vi prizivate "moon" za LTC, ja sam samo rekao dok dodje taj moon, ostali su stigli najmanje do Marsa, zato sam i htio da objasnim kako, da bi oni koji manje znaju malo brze zaradili, a ne hodl-ali narednih pola godine za x2...
I kada sam naletio na prozivanje i iznio svoje argumente, bio sam iskuliran, tako da se necu truditi da objasnjavam kako i sto, kad svako ko ima nesto da kaze, bude osudjen i sasjecen u samom startu.
A ovaj koji najvise proziva ceka kraj trke, pa nije ovo hipodrom, a LTC nije konj...

Sacekajmo kraj trke da donosimo zakljucke
A kad je kraj trke? :d

Nazad
Vrh Dno