milanovic986
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.11.2010
- Poena
- 169
Ima li snage LTC da nastavi tamo gde je stao juce?
Zbog toga sto nismo normalni. Nikad nisam probao margin na btc-e. Sa druge strane, kod btc-e trgovine moras pratiti stanje na bitcoinwisdom npr jer njihov sajt sporo osvezava pozicije. Zbog toga i nema laga jer daju daleko manje informacija, po meni i dobro i ne. BTC-e je poznat kao menjacnica koja veoma retko laguje.
ima laga i bagovanja poprilicno i na MT4 na BTC-E, bar kod ljudi koji koriste, cuo sam da ima problema, ja licno ne koristim.
Svaka čast majstore.
Imam jedan predlog, a verujem da će se i ostali složiti s tim.
Da uvek kada imaš analizu kao za ovaj trenutak za short ili neki naredni skok ili pad cene, pokušaš da podeliš ovde info sa ostalima.
Naš je izbor da li ćemo te poslušati ili ne, naravno...ali što se mene tiče kada god budem u plusu zahvaljujući tebi, imaš 5% od zarade.
Nažalost ovde te nisam poslušao. :smash:
ali menja se stalno kretanje pa je vecc potreban napor da se apdejtuje cas ovo cas ono, ver je na to mislio
Ma ljudi ta recenica je tek rezultat analize ozbiljnije i ko zna koliko godina iskustva. Ovo sto La radi je od srca sto bi se reklo a ako zelite da mu platite pisite mu PM i trazite donatoraku adresu i saljite...svima super. Da neko radi za vas ne ocekujte a da znate svi grese...samo donacije su super i to je od srca sa vase strane![]()
meni su se vec neki zahvalili za par saveta, iako nisam nista trazio, tako da mozete ljudima poslati na njihove btc/ltc/eth adrese zahvalnost kad vec zaraditeTraziti od nekoga da ovde drzi live-kurs, nema puno smisla.
Niko da prokomentariše ovo gore što sam danas pomenuo. Pa da dodam, jer vidim da sam danas zaboravio, a bitno je.
Dakle raspoložen sam da platim 5% svoje zarade La Prestige-u za svaki savet koji ostavi, a ja ga ispratim i zaradim u trgovini.
Bitna napomena koju sam zaboravio danas - Ako ne zaradim, ili ako on promaši, apsolutno ga neću prozivati, smatrati krivim, ili slično, jer me niko i ne tera da poslušam savet, zar ne...
Dakle znanje treba da se plati, a u slučaju greške nema nikakvih posledica po njega, što sam ja izgubio ili nisam zaradio, osim što neće dobiti tih 5%.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari