Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ajde dok se neko smiluje da mi odgovori kako da prodam 15ak LTC koje imam dabogda da skoci na 1000usd komad

Zbog toga sto nismo normalni. Nikad nisam probao margin na btc-e. Sa druge strane, kod btc-e trgovine moras pratiti stanje na bitcoinwisdom npr jer njihov sajt sporo osvezava pozicije. Zbog toga i nema laga jer daju daleko manje informacija, po meni i dobro i ne. BTC-e je poznat kao menjacnica koja veoma retko laguje.

ima laga i bagovanja poprilicno i na MT4 na BTC-E, bar kod ljudi koji koriste, cuo sam da ima problema, ja licno ne koristim.

ima laga i bagovanja poprilicno i na MT4 na BTC-E, bar kod ljudi koji koriste, cuo sam da ima problema, ja licno ne koristim.

Moguce, na spot trgovini to nisam primetio, doduse u poslednje vreme retko i trgujem tamo kad je frka, obicno cepam samo na trend i postavim pozicije ranije. Inace, zanimljivo, retko to gledam jer imam misljenje da se altovi cene samo prema BTC-u, ali LTC nije izgubio mnogo na ceni, pik je bio 29.78$ a sada je 28.4$

Svaka čast majstore.

Imam jedan predlog, a verujem da će se i ostali složiti s tim.

Da uvek kada imaš analizu kao za ovaj trenutak za short ili neki naredni skok ili pad cene, pokušaš da podeliš ovde info sa ostalima.

Naš je izbor da li ćemo te poslušati ili ne, naravno...ali što se mene tiče kada god budem u plusu zahvaljujući tebi, imaš 5% od zarade. :D

Nažalost ovde te nisam poslušao. :smash:

Niko da prokomentariše ovo gore što sam danas pomenuo. Pa da dodam, jer vidim da sam danas zaboravio, a bitno je.
Dakle raspoložen sam da platim 5% svoje zarade La Prestige-u za svaki savet koji ostavi, a ja ga ispratim i zaradim u trgovini.

Bitna napomena koju sam zaboravio danas - Ako ne zaradim, ili ako on promaši, apsolutno ga neću prozivati, smatrati krivim, ili slično, jer me niko i ne tera da poslušam savet, zar ne... :D
Dakle znanje treba da se plati, a u slučaju greške nema nikakvih posledica po njega, što sam ja izgubio ili nisam zaradio, osim što neće dobiti tih 5%. ;)

5% nije vredno vremena tog koji ozbiljno radi :) za 30% mozda ce neko i da razmisli

Ko ozbiljno radi, već analizira za sebe.

Tih 5% mu je extra profit, ne ulaže dodatno vreme, osim da napiše post...a za pisanje posta, bez preteranih razloga zašto i kako, samo kao danas, biće korekcije tad i tad, na toliko...i kraj...5% za jednu rečenicu, možda je tebi malo. :)

ali menja se stalno kretanje pa je vecc potreban napor da se apdejtuje cas ovo cas ono, ver je na to mislio

Sve je stvar dobre volje , ako neko hoce da pise po forumu i deli svoje znanje sa nama super, mislim da coveka ne treba maltretirati i presirati da non stop objavljuje svoja predvidjanja . Kada misli da je potrebno on ce to i da uradi a i verujem da radi. Pratim sta pise i cini mi se da je bas dobar u onome sto radi. Prema tome samo opusteno!

Ma ljudi ta recenica je tek rezultat analize ozbiljnije i ko zna koliko godina iskustva. Ovo sto La radi je od srca sto bi se reklo a ako zelite da mu platite pisite mu PM i trazite donatoraku adresu i saljite...svima super. Da neko radi za vas ne ocekujte a da znate svi grese...samo donacije su super i to je od srca sa vase strane :)

ali menja se stalno kretanje pa je vecc potreban napor da se apdejtuje cas ovo cas ono, ver je na to mislio

A ja nisam mislio da čovek piše svakih 10 sekundi, što je naravno nemoguće.

Dovoljno je 2-3 puta dnevno, kada ima analizu šta može da bude u narednih pola sata, sat ili par sati, recimo...ne mislim da prati ceo dan umesto mene, a ja samo da pritisnem kad treba i šta treba.
On to čovek i inače radi ovde povremeno, a što ga mi često ne poslušamo, naš problem.

Ma ljudi ta recenica je tek rezultat analize ozbiljnije i ko zna koliko godina iskustva. Ovo sto La radi je od srca sto bi se reklo a ako zelite da mu platite pisite mu PM i trazite donatoraku adresu i saljite...svima super. Da neko radi za vas ne ocekujte a da znate svi grese...samo donacije su super i to je od srca sa vase strane :)

Eto. To sam i mislio. :D
Plaćanje ili donacija, zovi kako hoćeš, ali će stvarno biti od srca.

Kada bih se ja prihvatio tako neček, osećao bi oterećenje da moram da napišem svaku promenu. U tom pisanju izgubio bi dosta vremena, kocentraciju, a samim tim bi i promakle neke stvari. Bilo čijih 5% ne bi moglo da se porede sa potecijalnim gubitkom. Naravno ja sam mlad i zelen, al polazim kako bi se ja postavio da sam iskusniji trejder.
Naravoučenije.. Kupimo informacije iskusnijih, razmatrajmo zašto tako razmišljaju, na osnovu čega otvaraju pozicije. Onda sami donosimo svoje odluke, pa ako ide ide, ako ne, ima i drugih stvari koje u životu dobro radimo.

meni su se vec neki zahvalili za par saveta, iako nisam nista trazio, tako da mozete ljudima poslati na njihove btc/ltc/eth adrese zahvalnost kad vec zaradite :) Traziti od nekoga da ovde drzi live-kurs, nema puno smisla.

meni su se vec neki zahvalili za par saveta, iako nisam nista trazio, tako da mozete ljudima poslati na njihove btc/ltc/eth adrese zahvalnost kad vec zaradite :) Traziti od nekoga da ovde drzi live-kurs, nema puno smisla.

Eto vidiš.

Pa što se onda buniš? :d

Ko je pominjao držanje live kursa?

29.5 prs pocinje da mlati za sell da udari

live preko skypea, skupimo se svi i onda

b228f54b3df0239cb42fa73e82b50609.jpg

Poslednja izmena:
Niko da prokomentariše ovo gore što sam danas pomenuo. Pa da dodam, jer vidim da sam danas zaboravio, a bitno je.
Dakle raspoložen sam da platim 5% svoje zarade La Prestige-u za svaki savet koji ostavi, a ja ga ispratim i zaradim u trgovini.

Bitna napomena koju sam zaboravio danas - Ako ne zaradim, ili ako on promaši, apsolutno ga neću prozivati, smatrati krivim, ili slično, jer me niko i ne tera da poslušam savet, zar ne... :D
Dakle znanje treba da se plati, a u slučaju greške nema nikakvih posledica po njega, što sam ja izgubio ili nisam zaradio, osim što neće dobiti tih 5%. ;)

Hvala jos jednom, ali opet kazem - necu da radim za novac. :)

Donacije su dobrodosle ali svratistu za decu i u dobrotvorne svrhe. Meni je zao od vas sitnijih da uzimam novac, i necu da naplacujem ovakav vid pomoci. ;)

Radim to jer se osecam lepse i cistije, usput pomazem ljudima koliko mogu. Nista lepse nema od osecaja kad si nekome pomogao da zaradi. A takodje mi to nije primarni posao, radim jos svasta nesto pored Criptovaluta, tako da kad imam vremena - pisem, kad nemam - *** sta sad.

Ako je post pomogao, udarite mi rep+ u donjem levom cosku, i tako cu znati koliko pomazem. :)

OnTopic:

Iskreno ne svidja mi se ovakav brz rast. LTC nije poznat po tome da brzo menja pravce. Danas bi bilo sasvim dovljno posle dumpa od 130, da smo se smestili na 155-160 zoni i tu napravili dobar support - savrsenu platformu za dalji rast. Sutra bi lagano bili na 180. Odatle je 200 ispred nosa.

I jos jedan savet ko trguje na poloniexu. Obavezno imajte buy/sell ordere na dosta manjim ili dosta vecim ciframa. Zato i volim poloniex jer ima najvece magnitute i dovoljno je ugrabiti lowest low, bices u dosta boljoj prednosti nego druge menjacnice.

Trenuto gledamo kad smo na 185. Sell od 194 do 199, buy od 176 do 166. Uvek tako rasporedim i dosta puta mi prodje.

Pogledajte prilog 228631

Evo malo pre mi je prosao sell na 1946. Uradio rebuy na 1780-1790-1810.

Poslednja izmena:
29.8 18818.2882354 560784.9894149

jel ovaj sa ovim sellom gura cenu na dole jel?

A ti nesicu dobro nisi trgovao sa LTC/RUR parom. :d

Ja ne trgujem LTC/USD parom, jer se tek tu ne zna gde udara, posto bitcoin vuce sve konce. Sanse su ti 33% da neces ubosti, 33% da ces ubosti i opet 33% da neces. :d

Nego, opet ce biti ~2H rastojanja izmedju 2 talasa. Prvi ga je odvukao do 195. Drugi, koji ce predvoditi Kinezi, nisam siguran na koju stranu ce ga vuci.

I jos nesto, ko trguje sada, pogotovo vi na margini, obavezno imajte otvoren BTC/USD par. Ako prsne BTC na dole, racunajte kroz par sekundi skok LTC-a, i kontra.

Nego, ja se lomim sta da radim. Da li da rasprodajem sve altove ukljucujuci LTC i da samo pratim BTC/USD par. Na Polo mi je oko 90 BTC-a i sa tom kolicinom bi baratao. Bojim se da ne propustim izlaz na 1800, ulaz na 1300-1400, a sve me vuce da smo jako jako blizu. To mi je 500x80 = 40 soma $. Bolje nego bakcanje sa altovima.

Edit: prirema se sve za skok. Mislim da ce biti jos jedna attack na 0.02 ubrzo. Stavljajte ordere!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno